Eszközök és források

Képzés és minősítés


Eszközök és források

Aknázza ki az Autodesk® szoftverekben rejlő összes lehetőséget. Az Autodesk az oktatási eszközök átfogó kínálatát nyújtja termékeihez, amelyek mind a kezdő, mind a tapasztalt felhasználókat segítik az átlagon felüli teljesítmény elérésében és a versenyképesség megőrzésében. Az Autodesk oktatási eszközei megvásárolhatóak az interneten, a hivatalos partnerektől, és a helyi könyvesboltokban.

Minden anyagot az Autodesk szakértői állítottak össze, így gyakorlati tapasztalatokat és iparági forgatókönyvekre épülő, munkához kapcsolódó gyakorlatokat tartalmaznak.

Hivatalos Autodesk oktatóanyagok (angol)
Az Autodesk a hivatalos Autodesk oktatóanyagok használatát ajánlja ügyfeleinek és partnereinek, mivel jelenleg ez a legátfogóbb oktatási anyag. A tanfolyami képzéshez kifejlesztett, hivatalos oktatóközpontok által kiadott oktatóanyagok alkalmasak egyéni, önálló ütemben végezhető képzésekhez is, és a legtöbb Autodesk termékhez elérhetőek. E könyvek képezik az Autodesk minősítési vizsgákra történő felkészülés ajánlott tananyagát is. Sok oktatóanyag több nyelven elérhető, és valamennyi megrendelhető az Autodesk online webáruházból.

Elektronikus könyvek
Válogatott hivatalos Autodesk oktatóanyagok letölthető változatai, gyakorló fájlokkal kiegészítve. Az Autodesk elektronikus könyvei környezetbarát, költségtakarékos megoldást jelentenek az ügyfeleknek. 50%-kal olcsóbbak a nyomtatott oktatóanyagoknál, és szállítási díjuk sincs. Tekintse meg az elektronikus könyvek aktuális kínálatát az Autodesk online webáruházban.

Média- és szórakoztatóipari oktatóvideók
Letölthető, elektronikus formátumú DVD-k iparági szakértőktől, amelyek média- és szórakoztatóipari témákat ölelnek fel. Ezen elektronikus formátumú DVD-k az Autodesk online webáruházban is megvásárolhatóak.

e-Learning
Több száz online lecke, amelyeket szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink számára állítottunk össze, és a Subscription Center portálon keresztül érhetők el.


További források

Autodesk Consulting (angol)
Használja ki a lehető legjobban szoftverbefektetéseit az Autodesk Consulting tanácsadási szolgáltatásaival.

Autodesk Szoftverkövetés
Az Autodesk szoftverkövetéssel rendelkező ügyfelek különleges oktatóvideókhoz, podcastokhoz és e-Learning tanfolyamokhoz, valamint az Autodesk Egyetem oktatóanyagaihoz férhetnek hozzá.

Autodesk Egyetem online anyagai
Ismerje meg az Autodesk Egyetem keretében elérhető forrásokat. Ez a világ legnagyobb műszaki témájú tananyagát kínáló konferencia, amelyet kifejezetten az Autodesk termékek felhasználói számára állítottak össze.

Autodesk felhasználói csoportok világszerte (AUGI)
Az AUGI az Autodesk által hivatalosan elismert csoport, amely az Autodesk felhasználóinak közösségét képviseli.

Autodesk közösségek
Kapcsolatba léphet a munkatársakkal, vitacsoportokban és fórumokon vehet részt, kérdéseket tehet fel, információkat oszthat meg, oktatóanyagokat és letöltéseket kereshet, blogokat böngészhet, szakértői tippekhez juthat stb.

Diákközösség
Ön diák vagy oktató? Csatlakozzon még ma az oktatási közösséghez, és ingyenesen letölthető szoftverekhez, valamint hasznos forrásokhoz szerezhet hozzáférést.

Partnereknek készített források
Forgalmazóktól és hivatalos oktatóközpontoktól származó forrásokat kereshet, többek között arról, hogy hogyan csatlakozhat partneri hálózatunkhoz.