• Magyarország

    Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

    Stay on our U.S. site

Ügyféltörténetek

Képzés és minősítés


Ügyféltörténetek

A megfelelő eszközök használatán túl az egyik legjobb befektetés a versenyelőny megszerzése érdekében, ha megismeri, hogy hogyan maximalizálhatja a termelékenységét ezen eszközökkel. Ismerje meg, hogyan használják ki az ügyfelek az Autodesk termékekkel kapcsolatos képzéseket és minősítéseket a siker eléréséhez.

A szakmai képzések ereje
Az RWE Power – Németország legnagyobb energiaellátó vállalata – a lignitbányászati műveletekhez olyan gépeket használ, mint a világ legnagyobb marótárcsás kotrógépe. Fedezze fel, milyen fontos szerepet játszik az Autodesk® Inventor® szoftver és az egyénre szabott képzések a jobb adatminőségben és a folyamatok optimalizálásában.

 RWE Power AG (pdf - 2324Kb)

Tanúsított siker
A Parsons Brinckerhoff (PB) az Autodesk minősítési programmal elősegíti a munkavállalók termelékenységének és megelégedettségének növelését. Tekintse meg, hogyan valósította meg a PB a minősítést a globális szervezetében, és hogy milyen előnyökhöz jutott általa.

 Parsons Brinckerhoff (pdf - 696Kb)

Minősített felhasználók és szakemberek véleményei
Ismerje meg a minősítés értékét olyan személyek ajánlásaiból, akik megszerezték a minősítő bizonyítványt. Fedezze fel, hogy miért javasolják a minősítés megszerzését, mit tettek a felkészülés érdekében és milyen tanácsaik vannak a vizsga letételét fontolgatók számára.