Telepítés egyéni felhasználók számára

A szoftver futtatása és hitelesítése


Amikor először futtatja a szoftvert, valószínűleg azonnal használhatja. Ennek oka, hogy a termék hitelesítése automatikusan történik. Általában nincs további tennivaló a szoftver aktiválásához.

 

Bizonyos esetekben a program azonban az Első lépések ablakban is tehet fel kérdéseket a licencével kapcsolatban. Három lehetőség közül választhat a licenctípus azonosításához és a kapcsolódó információk megadásához.

 

Íme az Első lépések képernyőn bemutatott három lehetőség. A pontos megfogalmazás a termék verziójától függ.

  • Jelentkezzen be Autodesk-azonosítójával, egyfelhasználós licenccel vagy bejelentkezéssel. Egyszerűen jelentkezzen be Autodesk Account-fiókjába a manage.autodesk.com webhelyen.
    Győződjön meg arról, hogy az Ön által a bejelentkezéshez használt Autodesk-azonosítóhoz már hozzá lett rendelve egy licencmunkahely az elsődleges vagy másodlagos rendszergazda által. Ha nem, akkor tekintse meg az Autodesk Account-felhasználókezelés szakaszt, és kérje meg a rendszergazdát, hogy először adja meg a hozzáférést.
  • Hálózati vagy többfelhasználós licenc használata. Válassza ezt a beállítást, ha a szoftver számítógépes hálózaton található. Előfordulhat, hogy a rendszernek további információra lesz szüksége a hálózati licenccel kapcsolatban. 
  • Sorozatszám megadása. Válassza ezt a lehetőséget, ha sorozatszámot kapott a szoftverhez. Sorozatszámát az Autodesk Account-fiókban, a Termékek és szolgáltatások területen találja.

Megjegyzés: A 2020-as és újabb termékek esetében úgy jelentkezhet be, hogy nincs szükség sorozatszám megadására.
Segítségre van szüksége? Az Autodesk Assistant a rendelkezésére áll!

Az Assistant segít válaszokat találni a kérdéseire, vagy felvenni a kapcsolatot egy ügyfélszolgálati munkatárssal.


Milyen támogatási szinttel rendelkezik?

A különböző előfizetési csomagok különböző támogatási kategóriákat kínálnak. Ismerje meg, hogy milyen szintű támogatás elérhető a csomaghoz.

Támogatási szintek megtekintése