Installation for individuals

A termék telepítése

A termék telepítése a használt módszertől függően változik:

 • Egyszerű letöltés az Autodesk Account-fiókból a manage.autodesk.com webhelyen.
 • Az Autodesk Account-fiókból történő egyéni telepítés, amellyel konfigurálhatja a telepítőt a letöltés és a telepítés előtt.

Megjegyzés: A legtöbb, Windows operációs rendszerhez készült 2022-es vagy újabb termék esetében a telepítés előtt konfigurálhatja a terméket az Autodesk Account-fiókban. A legtöbb 2022-nél korábbi termékkiadás esetében le kell töltenie a telepítőt, majd a telepítés során végezheti el a testreszabást.

Egyszerű letöltés az Autodesk Account-fiókból

Egy egyszerű letöltéssel telepítheti a termékek alapkonfigurációját.

 1. Jelentkezzen be a fiókjába a manage.autodesk.com webhelyen.
 2. A fiók Minden termék és szolgáltatás lapján válasszon ki egy terméket és egy letöltési módszert (lásd: Letöltési módszerek).
 3. Ha a Letöltés módszert választja, futtassa az EXE-fájlt (Windows), csatlakoztassa a DMG-fájlt (macOS), vagy csomagolja ki a termékhez és a verzióhoz tartozó TAR-fájlt (Linux).

  Megjegyzés: Windows rendszeren a legtöbb 2022-es vagy újabb termék az Autodesk Create Installer telepítőt használja.

  Telepítő betöltősávjának létrehozása

  Futtassa a Letöltések mappában található kis méretű exe-fájlt a telepítő létrehozásához. A korábbi verziók letöltik az önkicsomagoló SFX-fájlokat.

 4. Olvassa el és fogadja el a licencszerződést.
 5. Kattintson a Telepítés gombra.
 6. Ha a Termék nyelve legördülő menüt látja, válassza ki az ügyfél által beszélt nyelvet. (Ha nem látja a Termék nyelve menüt, a termék telepítése után letölthet és telepíthet egy nyelvi csomagot.)
 7. Ha van ilyen lehetőség, akkor az alapértelmezett telepítési útvonalat kicserélheti egy újra.
 8. Ha a telepítés befejeződött, zárja be a telepítőt, vagy indítsa el a terméket.

Egyéni telepítés Autodesk Account-fiókból

 1. Jelentkezzen be a fiókjába a manage.autodesk.com webhelyen.
 2. Válassza az Egyéni telepítés lehetőséget a navigációs ablakban.
 3. Válassza ki a licenc típusát.
 4. A Termék hozzáadása szakaszban válasszon ki egy vagy több, az egyéni csomaghoz adni kívánt terméket.
 5. A termékek kijelölése során a jobb oldali panelen testre szabhatja őket. Kiválaszthatja a csomagba kerülő verziót. Ha kiválaszt egy verziót, az adott verzió telepítői automatikusan bekerülnek a csomagba. Hozzáadhat opcionális alkalmazásokat is, vagy megadhatja a tartalom (például a sablonok, anyagok és rajzok) tárolási helyét.
 6. Miután kiválasztotta az egyéni csomagba helyezni kívánt termékeket, kattintson a Tovább gombra a Csomag részleteinek megadása szakaszhoz való ugráshoz. (A szakaszfejlécre kattintva visszaléphet az előző lépésre.)
 7. A Csomag részleteinek megadása szakaszban adjon meg egy csomagnevet, vagy használja az alapértelmezett nevet. Érdemes olyan nevet használni, amely segít azonosítani a csomagot a lista megtekintésekor, például azt, hogy kinek szánta, vagy milyen termékeket tartalmaz. Használjon a Windows operációs rendszeren érvényes fájlnevet.

 8. A Csomag részleteinek megadása párbeszédablakot ábrázoló kép

 9. (Opcionális) Adja meg a csomag leírását.
 10. Válassza a Telepítés lehetőséget, amely létrehozza a saját eszközére telepíteni kívánt termékek csomagját. (A Hálózati telepítés lehetőség több eszközre telepíthető termékcsomagot hoz létre. A hálózati telepítésekkel kapcsolatos további információt a Hálózati telepítések létrehozása Autodesk Account-fiókból című fejezetben talál.
 11. A Speciális beállítások gombra kattintva további módosításokat hajthat végre a csomagon, például megváltoztathatja az alapértelmezett telepítési útvonalat.
 12. Fogadja el a Felhasználási feltételeket (angol).
 13. A Letöltés gombra kattintva letöltheti az egyéni csomag futtatható fájlját a Letöltések mappába, illetve a böngésző beállításainak megfelelően egy másik mappába. A csomag automatikusan mentve lesz a könyvtárba, és újra a csomagok listáját tartalmazó oldal jelenik meg. Kattintson a Mentés gombra a csomag letöltés nélküli mentéséhez.
 14. Futtassa a letöltött telepítőcsomagot.