FIÓKKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS ALAPISMERETEK

Az Autodesk Account-fiók felfedezése


Önálló termékfelhasználóként, a szoftverekhez és szolgáltatásokhoz hozzáféréssel rendelkező diákként vagy oktatóként, a szoftvereket és szolgáltatásokat kezelő és hozzárendelő szerződéskezelőként vagy rendszergazdaként egyaránt ismernie kell az Autodesk Account-fiókot.


Az Autodesk Account-fiókban egy helyen kezelheti a profilját, a termékeit és a kifizetéseket. A legtöbb Autodesk-oldalon a jobb felső részen jelentkezhet be. Bejelentkezés után a következőkhöz férhet hozzá:

  • Saját fiók: Megtekintheti a termékeket és az elérhető frissítéseket, letöltheti a termékek aktuális és korábbi verzióit, valamint betekintő adatokra tehet szert. A szerepkörétől függően felhasználókezelési, valamint számlázási és megrendelési feladatokhoz is hozzáférhet.
  • Saját profil és beállítások: Megtekintheti és szerkesztheti a személyes adatokat, a biztonsági beállításokat, a nyelvet és az e-mail-beállításokat.
  • Saját közösség: Megtekintheti a közösségi profilját és a hozzájárulásait, valamint elérheti a felhasználói fórumokat.
Az Autodesk Account-fiók navigációs panelje

 

A jelen szakaszban található témakörök és az alábbi videó megtekintésével megismerkedhet az Autodesk Account-fiók funkcióival.

Videó: Autodesk Account-fiók – felhasználói bemutató

Segítünk

A forrásanyagaink segítségével megtalálhatja a probléma megoldásához szükséges termékdokumentációt és hibaelhárítási cikkeket. Ha elakad, előfizetése révén kapcsolatba léphet egy ügynökkel.