FIÓKKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS ALAPISMERETEK

Fiók törlése


Törölheti a fiókját a személyes adatai eltávolításához és az Autodesk marketingcélú üzeneteiről való leiratkozáshoz. A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően bizonyos adatokat megőrizhetünk jogi és belső üzleti célokból, például a csalások megelőzése érdekében. Ha törli a fiókját és a személyes adatait, a továbbiakban nem lesz hozzáférése a termékekhez, szolgáltatásokhoz és fájlokhoz.

 

Ha aktív előfizetéssel rendelkezik, amelyet az Autodesken keresztül vásárolt, akkor megszakítjuk az előfizetését, és töröljük a fiókját. Ha partneren keresztül vásárolt, a folytatás előtt lépjen kapcsolatba a partnerével a fiók ezen részének törlése céljából. Ha bármelyik előfizetése automatikusan megújul, először ki kell kapcsolnia a megújítást. Várjon legfeljebb 90 napot a kérése feldolgozására.

 

Vállalati fiókok: Ha a fiókja vállalati fiókhoz van társítva, előfordulhat, hogy felvesszük Önnel a kapcsolatot további információkért, vagy átirányítjuk Önt a fiókrendszergazdájához. Ha Ön egy vállalati fiók hozzárendelt felhasználója, a fiók törlése előtt lépjen kapcsolatba a rendszergazdával, hogy eltávolíthassa Önt az összes termékből és szolgáltatásból.


A fiók törlésének alternatívái


Fiók törlése

Megjegyzés: A fiók törlése után nem fog hozzáférni a fájlokhoz. A folytatás előtt töltse le a fájlokat.

  1. Jelentkezzen be a fiókjába a profile.autodesk.com/security webhelyen.
  2. A Fiók és adatok törlése területen kattintson a Törlés megkezdése gombra.
  3. Tekintse át az  alternatív lehetőségeket, hogy biztos legyen abban, hogy valóban törölni kívánja a fiókot, és nem csak korlátozni az e-maileket, kikapcsolni az automatikus megújítást, törölni egy felhasználót, esetleg lemondani egy próbaverziót.
  4. Ha biztos benne, hogy törölni szeretné a fiókot, kattintson a Törlés folytatása gombra. A rendszer biztonsági okokból arra kéri, hogy ismét hitelesítse a bejelentkezési adatait.
  5. Válassza ki, hogy e-mailben, szöveges üzenetben vagy telefonhívás útján kívánja megkapni az ellenőrző kódot. A szöveges üzenet és a telefonhívás csak akkor érhető el, ha korábban beállította a fiókjában a kétlépéses ellenőrzést.
  6. Kattintson a Törlés folytatása gombra.
  7. Adja meg az ellenőrző kódot, majd kattintson a Törlés folytatása gombra. Megjelenik egy ellenőrző képernyő.
    Megjegyzés: Egy fiók törlése után 90 napig nem hozható létre új fiók ugyanazzal az e-mail-címmel.

Fiók helyreállítása

Fiókját 30 napon belül a következő módokon állíthatja helyre:

  • A megerősítő e-mailben kattintson a Saját fiók helyreállítása lehetőségre.
  • Jelentkezzen be a profile.autodesk.com/security webhelyre, majd a Fiók és adatok törlése területen kattintson a Saját fiók helyreállítása lehetőségre.

Információk eltávolítása a rendszerünkből

Ha nem rendelkezik Autodesk Account-fiókkal, és szeretné eltávolítani az adatait a rendszerünkből, töltse ki az online űrlapot a kérés feldolgozásához.

 

A törlési, tárolási és adatmegőrzési szabályzatainkkal kapcsolatos további információkért tekintse meg Adatvédelmi nyilatkozatunkat (angol).


Need help?

Tell us about your issue and find the best support option.