FIÓKKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS ALAPISMERETEK

Számlák nyomtatása


A megrendelést visszaigazoló e-mail-üzenet a vásárlás nyugtája vagy számlája. Ezt az e-mailt mentheti vagy kinyomtathatja, illetve újra kinyomtathatja a fiókjából. Ha értékesítési képviselőn keresztül vásárolt, akkor a számlát az Ön országához tartozó keresési oldalon találja meg. Ha az előfizetés automatikusan megújul, minden számlázáskor kapni fog egy visszaigazoló e-mailt (nyugtát).


Számla kinyomtatása az Autodesk Account-fiókban

A megrendelési előzmények megtekintéséhez jelentkezzen be a vásárláshoz használt fiókba. Ha a bejelentkezéskor nem látja a Számlázás és megrendelések lehetőséget, akkor felügyelt környezetben van, és az ilyen jellegű feladatokat a szerződéskezelő vagy a rendszergazda végzi.

 1. Jelentkezzen be a fiókjába.
 2. A Számlázás és megrendelések > Megrendelési előzmények területen, a terméknév alatt látható földrajzi helytől függően tegye az alábbiakat:
  • Egyesült Államok – kattintson a Rendelés megtekintése lehetőségre.
  • Európa – kattintson az Adózási bizonylat lehetőségre.
 3. Válassza a Nyomtatás lehetőséget a számla részleteit tartalmazó képernyőn.

Megjegyzés: A koreai ügyfelek a Megrendelési előzmények és nyugták megtekintése című szakaszban található utasításokat követve nyomtathatják ki a számlákat.

Hivatalos Autodesk-partneren keresztül vásárolt termékek számlájának kinyomtatása

Bizonyos esetekben megjelenik a Kezelés gomb, amikor kiválaszt egy termék-előfizetést. Keresse meg a megrendelés számát az eredeti megrendelést visszaigazoló e-mailben, és kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Jelentkezzen be fiókjába, és a terméknél kattintson a Kezelés gombra a Megrendelés keresése oldal megnyitásához.
  Megjegyzés: Ha nem tudja elérni a Megrendelés keresése oldalt a fiókjából, lépjen a vásárlás országához tartozó keresési oldalra.
 2. Adja meg a megrendelés számát (a visszaigazoló e-mailben található) és jelszavát, majd kattintson a Keresés vagy a Megrendelés keresése gombra.
 3. Görgessen az oldal aljára, és kattintson a Számla megtekintése lehetőségre.
 4. Csak Európa, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Új-Zéland esetén: Kattintson a jobb oldalon, az oldal aljának közelében található Áfás számla letöltése elemre.

Segítünk

A forrásanyagaink segítségével megtalálhatja a probléma megoldásához szükséges termékdokumentációt és hibaelhárítási cikkeket. Ha elakad, előfizetése révén kapcsolatba léphet egy ügynökkel.