FIÓKKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS ALAPISMERETEK

Autodesk-szoftverek vásárlása


Az Autodesk-szoftverekhez négyféle módon szerezhet be előfizetést. Előfizethet online, értékesítési csapatunkhoz fordulhat, az ingyenes próbaidőszak alatt vagy után előfizetésre válthat, illetve hivatalos Autodesk-partner (forgalmazó) segítségét is kérheti.


Előfizetés online, az Autodesk webhelyén

A szoftvereknek az Autodesktől történő közvetlen beszerzése rugalmas, kényelmes és biztonságos módszer. Előfizetést bármely termékoldalon vásárolhat. A folyamatot a termékeket tartalmazó oldalunkon is elindíthatja, és megtekintheti a promóciókat és a különleges díjszabásokat.

Kapcsolatfelvétel az értékesítési csapatunkkal

Szakértői tanácsokat kaphat az igényeinek leginkább megfelelő szoftverekről. Az Autodesk értékesítési csapata (angol)  segítséget nyújthat a legjobb termék kiválasztásában és a vállalkozása támogatásában, most és a jövőben is.

A próbaverzió átváltása előfizetésre

Bármelyik Autodesk-szoftvert ingyenesen kipróbálhatja 30 napig, majd a próbaverziót közvetlenül előfizetésre válthatja át. A termékek többségét közvetlenül az előfizetésre való átváltás után már el is érheti. Néhány termék esetében azonban további lépésekre van szükség. A próbaverzió visszaszámlálójának figyelésével elkerülheti az állásidőt.

Vásárlás jóváhagyott forgalmazótól

Egy hivatalos Autodesk-partner segíthet kiválasztani az egyedi üzleti igényeinek megfelelő szoftvert. Hely, iparág vagy termék alapján keresve megtekintheti, hogy egy helyi erőforrás megfelel-e Önnek.

Az Autodesknél történő vásárlással, például a rendelési hibák elhárításával és az Autodesk visszatérítési szabályzatával kapcsolatos kérdésekre adott válaszokat lásd: Segítség a vásárlással kapcsolatban (angol).


Segítségre van szüksége?

Ossza meg velünk problémáját, és találja meg a legjobb támogatási lehetőséget.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers
Please opt-in to receive reseller support
I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}
-