FIÓKKEZELÉS OKTATÁSI CÉLÚ HASZNÁLAT ESETÉN

Diákoknak szóló útmutató az oktatási csomaghoz


Ha Ön diák, kövesse ezeket a lépéseket, hogy az Autodesk Oktatási csomagján keresztül ingyenesen hozzáférhessen a szoftverekhez a számítógépén.

 • Egy diák, aki olyan termékeket szeretne telepíteni, amelyeket egy tanár rendelt Önhöz.
 • Egy diák, akihez nincsenek termékek rendelve, és saját magának kell beszereznie azokat.
 • Egy diák, aki készen áll arra, hogy megújítsa az Oktatási csomaghoz való hozzáférését.

Ha további segítségre van szüksége, további információért kattintson egy hivatkozásra.


A hozzájuk rendelt termékek telepítését végző diákok

Az Autodesk vállalattól e-mailt kellett volna kapnia, amely tájékoztatja arról, hogy a tanár mely termékeket rendelte hozzá, és hol töltheti le őket. A szoftverhez való hozzáférés lépései attól függően eltérőek, hogy rendelkezik-e Autodesk Account-fiókkal.


A termékeket saját maguk számára beszerző diákok

Ha egy terméket nem rendeltek hozzá Önhöz, akkor is hozzájuthat ingyenes Autodesk-szoftverekhez. Diákként létrehozhat egy fiókot, és megerősítheti jogosultságát az Autodesk Oktatási csomagra vonatkozóan. Kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Hozzon létre egy Autodesk Account-fiókot az iskola által biztosított e-mail-cím használatával a Termékek beszerzése oldalon (angol), majd kattintson az Első lépések gombra.

 2. Erősítse meg jogosultságát, amely a diákként betöltött szerepkörének ellenőrzését is magában foglalja egy minősített oktatási intézménnyel.
  Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a jogosultság jóváhagyása előtt további dokumentációt kell benyújtania.

 3. Töltse le és telepítse a szoftvert a Termékek beszerzése oldalon (angol).
  Fontos: Még ha a szoftver már telepítve van is a használt eszközön, a termékkártyán a Letöltés gombra kell kattintania a termékjogosultság aktiválásához.

 4. Indítsa el a terméket, jelentkezzen be az Autodesk Account-fiókba, és kezdje el használni a szoftvert.
  Megjegyzés: Miután bejelentkezett a böngészőbe, előfordulhat, hogy a szoftverhez való visszatéréshez az Ugrás a termékre gombra kell kattintania.

Termékhozzáférés megújítása diákok számára

Az oktatási szoftverekhez való hozzáférés folytatásához minden évben meg kell újítania jogosultságát.  A megújítás dátumát a Termékek beszerzése oldalon (angol) ellenőrizheti. Jelentkezzen be a személyre szabott szalagcím megtekintéséhez a lap tetején. Ellenőrizze az e-mailjeit is, mivel az Autodesk 30 nappal a jogosultság lejárta előtt e-mailes emlékeztetőt küld.

 

Az oktatási hozzáférés megújításához lásd: Az oktatási szoftverhez való hozzáférés megújítása.

 

Megjegyzés: Ha elmulasztja a megújítás dátumát, újra kell indítania az oktatási szoftverhez való hozzáférést és a birtokában lévő összes előfizetést, még akkor is, ha egy termék már telepítve van.


Segítünk

A forrásanyagaink segítségével megtalálhatja a probléma megoldásához szükséges termékdokumentációt és hibaelhárítási cikkeket. Ha elakad, előfizetése révén kapcsolatba léphet egy ügynökkel.