admin

Használati jelentés


A 2023 februárjától elérhető használati jelentéskészítés a munkahelyekre és a Flex használatára vonatkozó jelentések készítését egyesíti. A szűrők lehetővé teszik a termékek és a jelentés időkereteinek kiválasztását.

 

Ezekkel az információkkal a rendszergazdák optimalizálhatják a munkahely-hozzárendeléseket és a vásárlási döntéseket a gyűjteményekhez, az egyes termékekhez és a Flex szoftverekhez kapcsolódóan, alkalmi használatra. A használati jelentéskészítés csak egyfelhasználós hozzáférésű termékek esetében érhető el, és csak internetkapcsolattal felhasználók tevékenységét képes figyelni.

 

Megjegyzés: Az adatok védelmére az Autodesk adatkezelési alapelvei vonatkoznak, és az adatokat csak olyan célokra használjuk fel, amelyek érdekében össze lettek gyűjtve. További információt az Autodesk adatkezelési nyilatkozatában (angol) talál.

 


Használati jelentések megtekintése

  1. Jelentkezzen be az Autodesk Account-fiókba a manage.autodesk.com webhelyen.
  2. Válassza a Jelentéskészítés > Használati jelentés lehetőséget.
  3. Ha csak bizonyos termékek, hozzáférések, tevékenységek vagy hozzárendelések adatait szeretné megtekinteni, állítson be egy szűrőt, és kattintson az Alkalmaz gombra.

Ha a csapat személyes adatai (PII) be vannak kapcsolva a beállításokban, a felhasználónevek megjelennek. Ha a személyes adatok ki vannak kapcsolva egy vagy több csapatnál, titkosított adatértékek jelennek meg minden csapat számára.


Használati jelentés adatainak exportálása

Letölthet egy táblázatot, amely az aktuális szűrőket és dátumtartományt használja a csapat használati jelentésadataihoz.

  1. Jelentkezzen be az Autodesk Account-fiókba a manage.autodesk.com webhelyen.  
  2. Válassza a Jelentéskészítés > Használati jelentés lehetőséget.
  3. Kattintson az Exportálás gombra a fájl létrehozásához.
  4. Az Exportálás oldal Előzmények exportálása területén kattintson a Letöltés gombra, amikor az állapot Elérhető.

 Az exportált adatokkal kapcsolatos további információkért lásd: Használati jelentések exportálási adatmezői.


Segítségre van szüksége?

Ossza meg velünk problémáját, és találja meg a legjobb támogatási lehetőséget.