FIÓKKEZELÉS RENDSZERGAZDÁK SZÁMÁRA

Fizetési dátumok összehangolása


Ha több, azonos időtartammal és fizetési móddal rendelkező előfizetése van, a számlák összevonása és a számlázási folyamat egyszerűsítése érdekében a szerződéskezelők összehangolhatják a számlázási dátumokat.

 

A PayPal használatával végrehajtott vásárlásokat csak akkor lehet összehangolni, ha hitelkártyára módosítja a fizetési módot.

 

Ha több, különböző időtartamokkal és fizetési módokkal rendelkező szerződése van, lépjen kapcsolatba a forgalmazóval vagy az Autodesk értékesítési csapatával a szerződések összevonása és a fizetési dátumok összehangolása érdekében (lásd: A szerződések időtartamának egymáshoz rendelése).

 

A fizetési dátumok összehangolásakor egyszeri, arányosan megállapított árat fizet az előfizetések meghosszabbításáért, hogy a többi előfizetéssel megegyező napon újuljanak meg. Az arányosan megállapított ár tartalmazza az adott időtartamra érvényes összes munkahelyet, és nem tartalmazza az adókat és a díjakat. Ha a következő megújítás előtt mondja le előfizetését, a rendszer az arányosan megállapított összeget téríti vissza.

 

Megjegyzés: Ez a szolgáltatás csak az Autodesktől online vásárolt előfizetések esetében érhető el.

Fizetési dátumok összehangolása

  1. Jelentkezzen be az Autodesk Account-fiókba a manage.autodesk.com webhelyen, és lépjen a Számlázás és rendelések > Közelgő fizetések oldalra.

  2. Kattintson a Fizetési dátumok összehangolása elemre.

  3. Az összehangolásra jogosult előfizetések egy csoportba vannak rendezve. Válassza ki a módosítani kívánt előfizetéseket, majd kattintson az Összehangolás gombra.

  4. A jóváhagyási képernyőn ellenőrizze a kiválasztást, és kattintson a Folytatás gombra. 
    Megjegyzés: Az előfizetés megvásárlásához használt hitelkártyát terheljük meg a megújítási dátumok meghosszabbításának díjával. Másik kártya használatához a tranzakció befejezése előtt módosítsa a fizetési módot.

  5. Tekintse át a számlázást megerősítő képernyőt, és kattintson a Megrendelés elküldése gombra. Megjelenik a megrendelés megerősítése, és kapni fog egy megerősítő e-mailt.


Segítségre van szüksége?

Ossza meg velünk problémáját, és találja meg a legjobb támogatási lehetőséget.