Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Segítség – amikor a leginkább szükség van rá

A bővített támogatás segítségével gyorsabb, könnyen módon juthat segítséghez. Hívást egyeztethet egy támogatási szakértővel, vagy elérheti az online erőforrásokat, hogy a legtöbbet hozhassa ki előfizetéséből.

Közvetlen támogatás

A telepítésre, licencelésre, fiókbeállításra és felhasználókezelésre vonatkozó közvetlen támogatás révén gyorsan használatba veheti a terméket.

Előnyök az Autodesk előfizetői számára: Hozzáférés

TELEFONOS TÁMOGATÁS

Hívást egyeztethet, hogy közvetlenül a megfelelő műszaki szakemberrel léphessen kapcsolatba, így az Önnek leginkább megfelelő időpontban oldhatja meg problémáját.

Az Autodesk előfizetési előnyei: Vezérlés

WEBES TÁMOGATÁS

E-mail vagy valósidejű üzenetváltás útján léphet kapcsolatba technikai támogató szakembereinkkel.

Az Autodesk előfizetési előnyei: Tapasztalatok

TÁVOLI ASZTALOS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Együtt dolgozhat egy támogatási szakemberrel, aki látja, mi történik az Ön eszközén, így el tudja végezni a hibaelhárítást, és megoldást tud nyújtani.

Online erőforrások

  • Hatalmas tudásadatbázisunkban gyorsan megtalálhatja a válaszokat kérdéseire.

  • Oktatóanyagokat, dokumentációkat, letöltéseket, hibaelhárítási cikkeket stb. érhet el.

  • Ingyenes online kurzusokat tekinthet meg, hogy bővítse tudását az Autodesk-termékekről.

  • Kérdéseket tehet fel és információkat oszthat meg az Autodesk-szoftverek használatával kapcsolatban társközi fórumainkban.

  • Könnyedén áthelyezheti a fórumos kérdéseket az azonnali, közvetlen támogatási kérelmekhez.

  • Időkímélő tippeket és trükköket kaphat az élő, interaktív képzéseken, amelyeket azonnal fel használhat is termelékenysége növelésére.

Enterprise Priority Support

A nagyméretű vállalatok számára készült Enterprise Priority Support segít, hogy a legtöbbet hozza ki technológiai beruházásai értékéből.

Előfordulhat, hogy nem minden előfizetési előny érhető el minden termékhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. Az előfizetési programok az érvényes Autodesk előfizetési feltételek (angol) és/vagy Autodesk szolgáltatási feltételek (angol) hatálya alá esnek.