• Magyarország

    Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Design és
Creation programcsomagok

Az Autodesk® 3D Design és Creation programcsomagok bővített eszköztárakat kínálnak az épülettervezéshez, a terméktervezéshez és a szórakoztatóipari alkotáshoz.

A Design és Creation csomagok a továbbiakban nem vásárolhatók meg.

Továbbra is részesül a támogatásban, és használhatja a szoftvert és annak előnyeit, ameddig megújítja a Design és Creation csomag előfizetését vagy Maintenance Plan követését.

Lehetőséget biztosítunk a Design és Creation programcsomagok előfizetéseiről az iparági gyűjteményekre való átváltásra, amelyek több eszközt kínálnak hasonló áron.

A csomag-előfizetések megújításának módja

A Building Design Suite, az Entertainment Creation Suite, az Infrastructure Design Suite, a Factory Design Suite, a Plant Design Suite és a Product Design Suite programcsomagok előfizetői dönthetnek úgy, hogy megújítják előfizetésüket vagy Maintenance Plan követésüket.

A megújítás módja

  1. Jelentkezzen be Autodesk-fiókjába.
  2. Kattintson a Szerződések és megrendelések lehetőségre.
  3. Kattintson a lejáró előfizetés szerződésszámára a megújítás lehetőségek eléréséhez.
  4. Az előfizetés vagy Maintenance Plan követés meghosszabbításához elérhető lehetőségek megtekintéséhez kattintson a képernyő alján található Megújítás gombra.

Az iparági gyűjtemények bemutatása

Nagyobb érték, rugalmasság és egyszerűség

Az új iparági gyűjtemények a legalapvetőbb Autodesk-szoftverek választékát biztosítják a munkájához, valamint számos felhőszolgáltatáshoz nyújtanak hozzáférést megfizethető áron.

Építészeti, mérnöki tervezési és kivitelezési gyűjtemény

Épületinformáció-modellezési eszközök elengedhetetlen készlete az épülettervezési, polgári infrastruktúra és kivitelezési projektekhez

További információk a gyűjteménnyel kapcsolatban

Terméktervezési és gépipari gyűjtemény

A tervezési és mérnöki eszközök egyetlen alapvető készlete a termékek és gyárak tervezéséhez

További információk a gyűjteménnyel kapcsolatban

Média- és szórakoztatóipari gyűjtemény

Teljes körű kreatív eszközkészlet a szórakoztatóipari alkotáshoz

További információk a gyűjteménnyel kapcsolatban

Miért iparági gyűjtemények?

Nagyobb érték

Az iparági gyűjtemények a programcsomagoknál több szoftverhez és szolgáltatáshoz nyújtanak hozzáférést, így a Premium programcsomagot is meghaladó értéket kap rendkívül versenyképes áron.

Egyszerűsített szoftverbeszerzés és -kezelés

Megkönnyítettük a megfelelő ajánlat kiválasztását. Az összes alapvető szoftvereszköz megtalálható a 3 iparági gyűjtemény valamelyikében ahelyett, hogy a több mint 6, több kiadással rendelkező programcsomagban kellene keresnie azokat.

Mindig hozzáférhet a legújabb szoftverekhez, egyszerűen vezérelheti a frissítéseket és a hozzáférést, egységes beszerzési ciklust és könnyebb licenckezelést használhat.

Megoldások egyéneknek vagy csapatoknak

A gyűjteményekkel az egyfelhasználós hozzáférésű előfizetés mellett többfelhasználóst is választhat, ha egy csapatban kell megosztania a szoftvert. A programcsomagok csak egyfelhasználós hozzáférést biztosítanak.

Több felhőszolgáltatás

Több felhőszolgáltatást érhet el, mint amennyi a Design és Creation programcsomagokban jelenleg elérhető.