• Magyarország

    Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

    Stay on our U.S. site

 

Subscription

Mostantól többféleképpen is előfizethet a szükséges eszközökre

Válassza ki, hogy melyik illik legjobban a költségvetéséhez, az alkalmazottaihoz és a projektekhez. Hozzáférhet a legújabb Autodesk-szoftverekhez, a technológiai termékekhez és a támogatáshoz.

Video: Introducing Autodesk Subscription

Az Autodesk Subscription bemutatása

Az Autodesk Desktop Subscription a legmagasabb értéket és rugalmasságot kínálja, a Maintenance Subscription egyszeri licenccel vehető igénybe, a Cloud Service Subscription szoftverkövetéssel pedig könnyedén túlléphet az asztali megoldásokon. Fedezze fel a lehetőségeket. (videó: 1:52 perc)

 

Subscription-ügyfelek

Szoftverkövetése kezeléséhez jelentkezzen be most.

BEJELENTKEZÉS MOST

 

Video: Maintenance Subscription

Maintenance Subscription

Ha egyszeri licencét Maintenance Subscription szoftverkövetéssel egészíti ki, szoftverfrissítések, korábbi verziójú fájlok, rugalmas licenckezelés, támogatás és egyéb lehetőségek is rendelkezésére állnak. (videó: 1:38 perc)

Video: Desktop Subscription

Desktop Subscription

Alacsony induló költség mellett hozzáférést nyújt a legújabb frissítésekhez és a Desktop Subscription szoftverek korábbi kiadásaihoz; közvetlen webes támogatást, valamint rugalmas licenckezelést és egyéb lehetőségeket biztosít. (videó: 1:19 perc)

Video: Cloud Service Subscription

Cloud Service Subscription

Lépjen túl az asztali és a mobileszközökkel történő munkavégzésen egy központi munkaterületen, amely jobb együttműködést biztosít. Használja a felhő nyújtotta számítási teljesítményt a fájlfejlesztésre, és szabadítsa fel asztali erőforrásait. (videó: 1:42 perc)

Rocket Fuel

A következő időszakban az Autodesk fokozatosan átvezeti az összes új szoftvervásárlási lehetőséget a Desktop Subscription szoftverkövetésre. 2016. január 31. után új állandó licencek már nem lesznek megvásárolhatók az egyes szoftvertermékekhez. További információk