További felhőalapú és szoftverszolgáltatások

Tartalmakat hozhat létre, tárolhat és oszthat meg a felhőben

Használja ki a Maintenance Subscription és a Desktop Subscription szoftverkövetésen keresztül elérhető felhőalapú és szoftverszolgáltatások előnyeit.

Felhőszolgáltatások

Optimalizáljon, elemezzen, tervezzen és rendereljen a felhő erejével és hatékonyságával.

 

Buzzsaw csoportmunka szolgáltatásként kínált szoftver (SaaS)

Buzzsaw (angol)
Központosítsa az adatbázist és cseréljen projektadatokat a felhőben. Felhasználónként 5 GB Buzzsaw tárhelyet tartalmaz, és Maintenance Subscription vagy Desktop Subscription szoftverkövetéssel rendelkező Vault Professional (angol) program szükséges hozzá.


 

Energiaelemzés a Revit programhoz szolgáltatás

Energiaelemzés a Revit programhoz
Az energiaelemzési eszközökkel megállapíthatja az energiafogyasztási szinteket és az épületek életciklus-költségeit. Az Energiaelemzés a Revit programhoz a tervezőszoftveréből érhető el.


 

 

Green Building Studio webalapú energiaelemzési szolgáltatás

Green Building Studio (angol)
Teljes épületelemzést végezhet, optimalizálhatja az energiahatékonyságot, és már a tervezési folyamat korai szakaszában törekedhet a széndioxid-semlegességre.


 

Mockup 360 (angol)
Valós időben dolgozhat együtt másokkal tervei 3D digitális modelljein. A speciális verzió használatával az előfizetők egyidejűleg akár 5 modellezési projektet kezelhetnek.

 

 

Optimization az Inventor programhoz szolgáltatás

Optimization az Inventor programhoz
Tesztelje terméktervezési lehetőségei teljesítményét. Készítsen jobb minőségű termékeket és fenntarthatóbb terveket alacsonyabb költséggel.


 

Process Analysis 360 (angol)
Modellezheti, elemezheti és optimalizálhatja a gyártási folyamatokat. A speciális AutoCAD-munkafolyamat és a Factory Design segédprogramok csak az előfizetők számára érhetők el.

 

Renderelés az Autodesk 360 szolgáltatásban

Renderelés az A360 szolgáltatásban
A felhőben való renderelés rövidebb időt vesz igénybe, és csökkenti a projektköltségeket. Lenyűgöző, fotorealisztikus látványterveket hozhat létre asztali gépe lefoglalása vagy speciális hardverek beszerzése nélkül.

 

 

Szerkezetelemzés a Revit programhoz szolgáltatás

Szerkezetelemzés a Revit programhoz
A szerkezetelemzést az épületinformáció-modellezési (BIM) folyamatba integrálhatja. Fedezze fel és jelenítse meg az eredményeket a Revit szoftverrel, a munkafolyamat minimális megszakításával.


Szoftverszolgáltatások

Szoftveres képességeit további szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel bővítheti.

 

Távoli szoftver

Távoli
Egy távoli számítógép vagy egy iPad készülék segítségével bármelyik Autodesk szoftvert egy, az elsődleges számítógépre telepített, optimalizált kezelőfelület segítségével irányíthatja.

 

 

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy nem minden szoftverkövetési előny érhető el minden termékhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. A szoftverkövetési programok az érvényes Autodesk Subscription szerződési feltételek (angol) és/vagy Autodesk szolgáltatási feltételek (angol) hatálya alá esnek.