Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 - - - - autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Magyarország

  Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

AZ ELŐFIZETÉS ELŐNYEI

Az Autodesk-termékekre való előfizetés a 3D tervezési, mérnöki és szórakoztatóipari szoftvereszközök elérésének és kezelésének legrugalmasabb és legköltséghatékonyabb módja.

A legfontosabb előfizetési előnyök

Előnyök az Autodesk előfizetői számára: Hozzáférés

Nagyobb hozzáférés

Élvezze a széles körű hozzáférést az igényeinek megfelelő eszközök, technológiák és szolgáltatások legfrissebb fejlesztéseihez – most és a jövőben.

Az Autodesk előfizetési előnyei: Vezérlés

Rugalmas vezérlés

Hatékonyabban kezelheti a felhasználókat és a költségeket: akkor biztosíthat hozzáférést a megfelelő termékekhez és frissítésekhez, amikor csapatának szüksége van rájuk.

Az Autodesk előfizetési előnyei: Tapasztalatok

Értékes tapasztalatok

Az egyszerűen használható jelentési eszközök és értesítések révén kiértékelheti és elemezheti a termékhasználatot, a költéseket, a termelékenységet és a jövőbeli igényeket.

Nagyobb hozzáférés

Az előfizetéssel hozzáférést nyer a legfrissebb újdonságokhoz és az előző verziókhoz. Ezenkívül bárhol, bármikor használhatja szoftverét.

 • Folyamatos szoftverfrissítések

  Az Autodesk asztali alkalmazás használatával termékfrissítéseket kaphat, hozzáférhet a felhőszolgáltatásokhoz és további képességeket használhat, amint azok elérhetővé válnak – vagy amint készen áll a használatukra.

  További információ

 • Gyors beállítás

  Az Autodesk Account-fiókkal azonnal hozzáférést adhat a felhasználóknak a megvásárolt termékekhez, ha közvetlenül az eszközökre telepíti azokat, vagy engedélyezi, hogy a felhasználók maguk végezzék a telepítést az Autodesk asztali alkalmazásból.

  Bejelentkezés

 • Új és fejlettebb támogatás

  Választhat, hogy telefonon, online csevegéssel, e-mailen vagy távoli asztalos segítségnyújtással szeretné-e még gyorsabban megoldani műszaki problémáit. 

  További információ

Rugalmas vezérlés

Az egyszerű szoftverfelügyelet és a továbbfejlesztett biztonság révén nyugodtan hátradőlhet.

 • Összevont szoftver- és letöltésfelügyelet

  Termékeit és szolgáltatásait az Autodesk Account-fiók egyetlen nézetében rendezheti, keresheti és szűrheti, és kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő letöltési módszert.

  További információ

 • Könnyű felhasználókezelés

  Az Autodesk Account-fiók használatával felügyelheti, ki kaphat hozzáférést a termékekhez és szolgáltatásokhoz. A hozzárendelést termék vagy felhasználó szerint is végezheti, amelyik a vállalkozásának inkább megfelel.

  További információ

 • A frissítések egyszerűbb elérése

  Egyszerűsítheti a felügyeletet, ha az Autodesk asztali alkalmazáson keresztül beállítja a termékfrissítési engedélyeket, és automatizálja a frissítések letöltését felhasználói számára.

  További információ

 • Továbbfejlesztett biztonság

  Számíthat az Autodesk biztonsági szakértőire, hogy a legújabb biztonsági frissítések és javítócsomagok elérhetővé tételével mindig segítenek eszközeit biztonságban tartani és adatait megvédeni.

  További információ (angol)

 • Rugalmas időtartamok

  Jelentős induló befektetés nélkül is kipróbálhatja az új eszközöket. A választott időtartam alapján fizethet, így jobban kezelheti változó szoftver- és költségvetési igényeit.

  További információ

Értékes tapasztalatok

A jelentéskészítési eszközök és értesítések egyszerűbbé teszik a szoftverhasználat, a költések, a termelékenység és a jövőbeli igények elemzését és kiértékelését.

 • ÉRTESÍTÉSEK ÉS RIASZTÁSOK

  Autodesk Account-fiókjában többet tudhat meg szerződése állapotáról, és megújíthatja azt, vagy terméket válthat az előfizetés lejárta előtt, így elkerülheti az állásidőt. 

  További információ

 • FELHŐPONTHASZNÁLATI JELENTÉS

  Követheti és optimalizálhatja saját és vállalata felhőpontköltéseit a használat alapú fizetéssel elérhető szolgáltatásokért.

  További információ

 • Költségvetés-tervezés

  Az előfizetési költségek áttekinthetőek és előrejelezhetőek, így könnyebbé válik a szoftverköltségek elszámolása közvetlenül az ügyfélprojektekben, illetve a jövő előrejelzése.

Továbbfejlesztett támogatás

Az előfizetők számára elérhető új és bővített támogatás gyorsabb és könnyebb módokat kínál a segítségnyújtásra, amikor arra a leginkább szüksége van. Az online támogatási források mellett előzetes időpont-egyeztetéssel térítésmentes telefonos támogatást kérhet az Autodesk műszaki támogatási szakértőitől.

A költségek csökkentése érdekében váltson a Maintenance Plan követésről előfizetésre

A megújításkor lehetősége nyílik ugyanazon az áron váltani előfizetésre, amennyibe a Maintenance Plan követés megújítása kerülne – vagy kedvezményes áron válthat valamely iparági gyűjteményre is.

Csatlakoznom kell az internethez szoftverem használatához?

Nem. A kezdeti aktiválást követően szoftvere 30 napig lesz működőképes offline. Ekkor újra kell kapcsolódnia az internethez. Ne aggódjon, 7 nappal előtte emlékeztetni fogjuk.

Minden munkám automatikusan felkerül a felhőbe?

Az asztali alkalmazásokat és minden társított felhasználói adatot a helyi számítógépen tárol a program. A felhőszolgáltatási alkalmazások használatakor eldöntheti, hogy a felhőben vagy a helyi számítógépen kívánja tárolja-e az adatokat.

Kell-e frissítenem, függetlenül attól, hogy szeretnék-e?

Előfizetőként bármikor hozzáférhet a legújabb frissítéshez, de Ön dönti el, hogy frissít-e, és ha igen, mikor.

Előfordulhat, hogy nem minden előfizetési előny érhető el minden termékhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. Az előfizetési programok az érvényes Autodesk előfizetési feltételek (angol) és/vagy Autodesk szolgáltatási feltételek (angol) hatálya alá esnek.