Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM-tartalmak létrehozása

Egyszerűen létrehozhat BIM-tartalmakat közvetlenül a 3D CAD-modelljeiből.

Gyorsan létrehozhat kiváló minőségű BIM-tartalmakat

A konfigurálható 3D CAD-modelleket BIM-objektumokká konvertálhatja, amellyel megkönnyíti az építészek és alvállalkozók számára a termékei felhasználásának megadását a projektjeikben.

Mik azok a BIM-tartalmak?

Mik azok a BIM-tartalmak?

A BIM-objektumok olyan termékek és berendezések digitális megfelelői, amelyeket az ügyfelei az épületinformációs modelljeikben elhelyezhetnek. A gyártóspecifikus BIM-tartalmak a termék 3D ábrázolásait és a kapcsolódó metaadatokat tartalmazzák, például az Omniclass osztályozást, az anyagot, a modellszámot, a MEP-csatlakozásokat és a szolgáltatási információkat.

A kapcsolódó e-könyv beszerzése

A növekedés ösztönzése BIM-tartalmak előállításával

BIM-tartalmak biztosításával az ügyfelek egyszerűbben és nagyobb valószínűséggel adhatják meg termékeit az építési projektjeik esetében. Ismerje meg, hogyan kerülheti el az újramodellezés és a kiszervezés magas költségeit a termékkonfigurálás automatizálásával és BIM-tartalmak létrehozásával, közvetlenül a meglévő 3D CAD-modelljeiből.

 

BIM-tartalmak létrehozása és exportálása

A gyakran használt CAD-szoftverekkel előállított, nagy részletességű gyártási modelleket az épületmodellekben való használathoz megfelelő, egyszerűen használható ábrázolássá konvertálhatja. Emellett megtudhatja, hogy a termékkonfigurálás automatizálásával hogyan csatolhatja a fő termékattribútumokhoz tartozó metaadatokat (például MEP csatlakozási pontokat), illetve ezáltal miként takaríthat meg időt.

Az e-könyv letöltése

Köszönjük, hogy letöltötte az e-könyvet.

Tegye meg a következő lépést a BIM-tartalmak létrehozása felé az útmutatónk megismerésével, amely részletesen bemutatja, hogyan könnyítheti meg ügyfelei számára a termékei megadását az építési projektjeik esetében.

Az e-könyv letöltése

BIM-tartalmak működés közben

CON-FORM GROUP

A BIM-tartalmak a növekedés ösztönzői

A termékek látványtervezése, az online konfigurálás és a BIM-tartalmak elérhetősége a növekedés ösztönzőinek bizonyultak a Con-form Group felületre szerelt platformrendszerei esetében.

BIM-tartalmak és a Con-form Group

Terméktervezési és gépipari gyűjtemény

Konfigurálható modelleket és épületinformáció-modellezésben történő használatra kész tartalmakat hozhat létre a gyűjtemény részét képező professzionális eszközökkel.

A kép a Dynamic Attractions tulajdona

BIM a gyártók számára – Igény szerint megtekinthető webes előadás

Tudjon meg még többet az igény szerint megtekinthető webes előadásunkból

Tekintse meg, hogyan automatizálhatja a termékkonfigurálást, egyszerűsítheti a részletességi szinteket, valamint hogyan hozhat létre és exportálhat BIM-objektumokat a mérnöki modellekből az Inventor és a Configurator 360 segítségével.

Szeretne belevágni?

Hívjon bennünket ingyenes telefonszámunkon, vagy töltse ki ezt űrlapot egy Autodesk-képviselővel való konzultációhoz az Önnek megfelelő opciókról.

Hívja az 1-844-631-9978 számot (az Egyesült Államokban ingyenesen hívható)

Hétfőtől péntekig, 8–17 óra között (középső államokbeli zónaidő szerint)

Köszönjük érdeklődését. Az Autodesk értékesítési képviselője hamarosan kapcsolatba lép Önnel.