Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 DESIGN + BIM 360 DOCS

Az építőipari csapatok számára készült tervezési együttműködési megoldás

Csak tegye egyszerűen, amihez a legjobban ért: tervezzen a Revitben, a Revitbeli munkamegosztást, együttműködést és adatkezelést pedig végezze a BIM 360-ban. Bárkivel, bármikor és bárhol valós időben működhet együtt a Revit több szakterületet átfogó modelljein. Kiküszöbölheti a költséges késéseket, kiterjesztheti szakértői hálózatát, és csökkentheti a heterogén együttműködési megoldások okozta súrlódásokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A BIM 360-RÓL

FREE TRIAL

TRY BIM 360 DESIGN

Free for 30 days

Talk to sales

Request a call

Click to fill out a callback form

Magabiztos együttműködés a Revit-modelleken a tágabb értelemben vett teljes csapattal

A különféle csapatokkal kapcsolatban maradva és együttműködve az építési projektek tervezése, koordinálása és leszállítása a határidőkön és a költségvetésen belül valósítható meg. A projektadatok központi tárolásával a BIM 360-ban az informatikai költségek csökkenthetők. A felhasználói jogosultságok hatékonyabban kezelhetők, a modellek fejlődése webböngészőben is megjeleníthető, a hozzáférés pedig a nem a Revitet használó közreműködőkre is kiterjeszthető – és a rendszer még sok egyéb előnyt is biztosít..

Az AEC-felhőplatformon megvalósított szabványosított együttműködés segít növelni a BIM megtérülését

Betekintést nyerhet, hogyan érinti a BIM a tervezőket, és a jövőbeli sikerek érdekében hogyan terjesztik ki a legnyereségesebb vállalatok Revit-alapú befektetéseiket a felhőre.

Gyorsítsa fel a projektteljesítést a BIM 360 Design és a BIM 360 Docs használatával

A projektek során a bármikor és bárhonnan lehetséges tervezési együttműködés és felhőalapú Revit-munkamegosztás révén kiterjesztheti működési területét. A Revit-modelleken belső közreműködőkkel, más szakági partnerekkel és különböző helyszíneken dolgozó csapatokkal működhet együtt. A projektadatok központi tárolásával a felhőben mélyebb szintű elemzés és nagyobb fokú hatékonyság valósítható meg.

 • Közös munka és jelölés

  2D és 3D projektadatok létrehozása, megosztása és együttműködésen alapuló ellenőrzése a tervezéstől a kivitelezésen keresztül az üzemeltetésig.

 • Az adatok központosítása és ellenőrzése

  A fájlok megosztásának és a tervezési folyamat koordinálásának kezelése a több szakágat felölelő csapatokban egy központi felhőalapú munkaterületen.

 • A határidők betartása

  A csapatok projekttevékenységeinek nyomon követésével biztosítja a transzparenciát és az elszámoltathatóságot a határidők és mérföldkövek tekintetében.

 • Pontos és naprakész

  A megosztott mappákban mindig a legfrissebb tervinformációk állnak rendelkezésre. Lehetővé teszi a verzióelőzmények megtekintését és a hozzárendelt problémák megoldását.

Szeretne többet megtudni a BIM 360-ról?

Értékesítési képviselőink segítenek megtalálni az Önnek megfelelő megoldást.

Call us today at 1 844-311-6864 or click below and we'll call you!