• Magyarország

    Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

    Stay on our U.S. site

Autodesk partnerszintek

Autodesk partnerszintek

Az Autodesk® Partner Program a termékek és megoldások terén tanúsított szakértelem, a szolgáltatási képességek és az általános ügyfél-elégedettségi mutatók alapján különböző kategóriákba sorolja be partnereinket.

A program keretében platina, arany, ezüst és bronz tagsági szinteket különböztetünk meg. A különböző szintek a műszaki szakértelem, az értékesítési képesség, az ügyfél-elégedettségi mutatók és az üzleti befektetések szintjét tükrözik. Az ezüst, arany és platina szintű partnerek meghatározott termékfókuszhoz vagy szakértelemhez kötődő szigorú képzési és minősítési követelmények teljesítésével érhetik el ezeket a szinteket.

Az Autodesk partnerek a különböző területekre szakosodhatnak.

Tájékoztató a szakosodásról

 

A platina fokozatú Autodesk partner megjelölés a tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokba való jelentős befektetést jelzi. Ezek a partnerek a legmagasabb szintű szakértelmet, szolgáltatást és támogatást, valamint a legjobb ügyfél-elégedettségi mutatókat képviselik.

A platina fokozatú partnereket platina partner jelzés emeli ki a keresési eredmények között a forgalmazók listájában.

 

Az arany fokozatú Autodesk partner megjelölés azt jelzi, hogy e partnerek bizonyították, hogy képesek teljes Autodesk szoftvermegoldásokat nyújtani. Az arany fokozatú partnerek műszaki szakértelemmel rendelkeznek bizonyos iparágak, megoldások, támogatás, képzések, a bevezetés és tanácsadási szolgáltatások terén.

Az arany fokozatú partnereket aranyszínű jelzés emeli ki a keresési eredmények között a forgalmazók listájában.

 

Az ezüst fokozatú partnerek teljesítik az Autodesk magas szintű elvárásait az iparági szakértelem, a minősített munkatársak, az ügyféltámogatás és a termékismeret terén.

Az ezüst fokozatú partnereket ezüstszínű jelzés emeli ki a keresési eredmények között a forgalmazók listájában.

 

Ahogyan a többi szintnél, a bronz fokozatú forgalmazók is megfelelnek az Autodesk termékekkel kapcsolatos mindennemű igénynek. A bronz fokozatú partnerek elsődlegesen az AutoCAD szoftverre és más, AutoCAD-alapú termékmegoldásokra specializálódtak.