Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Maintenance Plan követéssel kapcsolatos lehetőségek

Az Autodesk 2021. május 7-ével megszünteti a Maintenance Plan követést. Használja ki beszámítási ajánlatainkat a megújításkor, és váltson kedvezményes áron előfizetésre.

Előfizetési előnyök

Az Autodesk-előfizetők számos előnyt élvezhetnek, például szélesebb körű hozzáférést, rugalmas vezérlést és részletesebb betekintést biztosító eszközöket.

Szélesebb körű hozzáférés

Élvezze a széles körű hozzáférést az igényeinek megfelelő eszközök, technológiák és szolgáltatások legfrissebb fejlesztéseihez – most és a jövőben is.

Rugalmas vezérlés

Hatékonyabban kezelheti a felhasználókat és a költségeket: akkor biztosíthat hozzáférést a megfelelő termékekhez és frissítésekhez, amikor csapatának szüksége van rájuk.

Értékes tapasztalatok

Egyszerűen használható jelentési eszközök segítségével kiértékelheti és elemezheti a termékhasználatot, a költéseket, a termelékenységet és a jövőbeli igényeket.

Megtakarítás a Maintenance Plan követés munkahelyeinek beszámításával

A következő megújítás alkalmával a jelenlegivel egyező áron vásárolhat előfizetéseket, amelyekre nem lesz hatással a Maintenance Plan követések 2020. augusztus 7-étől érvényes 20%-os árnövekedése.1

Különálló Maintenance Plan követés

Egy Maintenance Plan követéses munkahelyet egy előfizetésre számíttathat be.

Hálózati Maintenance Plan követés

Használja ki az 1-et fizet 2-t kap ajánlatot, és szerezzen be 2 megnevezett felhasználós előfizetést minden egyes beszámított hálózati Maintenance Plan követéses munkahelyért.

Design és Creation programcsomaggal rendelkezik?

A programcsomagok a továbbiakban nem újíthatók meg. Hasonló áron iparági gyűjteményre válthat, így több eszközt érhet el.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Nagy teljesítményű épületinformáció-modellezési (BIM-) és CAD-eszközök tervezőknek, mérnököknek és alvállalkozóknak. Tartalmazza többek között a Revit, az AutoCAD és a Civil 3D szoftvereket.

Product Design & Manufacturing Collection

Professzionális szintű termékfejlesztési és gépipari tervezési eszközöket használhat többek között az Inventor, az AutoCAD és a Fusion 360 szoftverekben.

Media & Entertainment
Collection

Fokozza stúdiója renderelési és szimulációs képességeit, és biztosítson művészei számára nagy teljesítményű modellezési és animációs eszközöket.

Gyakran ismétlődő kérdések (GYIK)

Tekintse meg a Maintenance Plan követéssel kapcsolatban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszokat.

Mi történik, ha a Maintenance Plan követésem időtartama lejár?

Ha Maintenance Plan követése lejár, továbbra is használhatja az állandó licencét. Nem élvezheti azonban a továbbiakban a Maintenance Plan követés előnyeit, például a legújabb szoftverekhez való hozzáférést, a technikai támogatást, illetve a korábbi verziók használatának jogát.

A Maintenance Plan követéses munkahelyeim beszámítása után növekedni fog az előfizetésem ára?

A Maintenance Plan követésre vonatkozó beszámítási ajánlatok igénybe vétele esetén továbbra is kedvezményes áron tud megújítani, amely alacsonyabb lesz, mint a Maintenance Plan követés megújítási díja, és sokkal olcsóbb lesz egy új előfizetésnél. A különleges megújítási díjszabás egyértelműsítése érdekében 2028-ig kiterjesztettük a díjszabási iránymutatást.

Ha folyamatosan megújít, a különleges megújítási díjszabás ajánlott kiskereskedelmi árai 2021-ben, 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben legfeljebb 5%-kal emelkednek majd. 2022-ben, 2024-ben, 2026-ban és 2028-ban pedig a megújítás ajánlott kiskereskedelmi árai változatlanok maradnak.2

Továbbra is elérhetem a fájljaimat és adataimat, miután előfizetésre váltottam?

A Maintenance Plan követéssel elért termékekkel létrehozott összes fájl és adat az előfizetésre való átváltás után is elérhető lesz.

Ha előfizetésre váltok, az azt jelenti, hogy az alkalmazásaim és adataim a felhőben lesznek tárolva?

Az előfizetésben biztosított asztali szoftveralkalmazások és az ahhoz kapcsolódó felhasználói adatok tárolása továbbra is a helyi számítógépén történik. A felhőszolgáltatási alkalmazások a felhőben futnak, és eldöntheti, hogy a számítógépén vagy a felhőben szeretné-e tárolni adatait.

Szükségem lesz internetkapcsolatra, ha előfizetésre váltok?

Előfizetés esetén szüksége lesz alkalmi internet-hozzáférésre, hogy előfizetését 30 naponta érvényesíteni lehessen.

Továbbra is megújíthatom a Maintenance Plan követésemet?

2021. május 6-ig megújíthatja Maintenance Plan követését, azután viszont teljesen megszüntetjük a Maintenance Plan követést, és azt a továbbiakban nem lehet majd megújítani. Ezen kívül a Maintenance Plan követések megújításának ára 2020. augusztus 7-től 20%-kal nő.

További kérdései vannak a Maintenance Plan követéssel kapcsolatos lehetőségekről?

Egyszerűen töltse ki az űrlapot, és az Autodesk képviselője hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

Köszönjük! Az Autodesk megújítási szakértője hamarosan megkeresi, és választ ad kérdéseire, valamint segít kiválasztani a költségvetésének, vállalkozásának és projektjeinek leginkább megfelelő megújítási lehetőséget.