Subheadline

AUTODESK-SZOFTVER MEGÚJÍTÁSA

Különleges díjszabást vehet igénybe a megújításkor, illetve többet tudhat meg a lehetőségeiről, a kedvező árú iparági gyűjteményekre történő váltás lehetőségét is beleértve.

10%-os megtakarítás a megújításkor

Hálánk jeléül, hűséges ügyfelünkként különleges megújítási díjszabást (az új előfizetés díjához képest általában 10%-os kedvezményt) vehet igénybe, ha még a lejárat előtt megújítja előfizetését.1

Takarítson meg még többet

Ne hagyja ki a megújításkor adódó lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően több pénz maradhat a zsebében.

Rögzítse az árat 3 évre

Rögzítse az árat, amikor megújítja vagy új előfizetésre vált, 3 éves futamidővel. Így 3 évig problémamentesen hozzáférhet a szoftveréhez, amelyet hatékonyabb működés és becsülhető szoftverköltségvetés mellett használhat.2

Nagyobb érték iparági gyűjteménnyel

A leghatékonyabb iparági szoftvereink jelentős megtakarítással, egyetlen egyszerű csomagban való beszerzéséhez újítsa meg előfizetését, vagy váltson iparági gyűjteményre.

 • Architecture, Engineering & Construction Collection

  Nagy teljesítményű épületinformáció-modellezési (BIM-) és CAD-eszközök tervezőknek, mérnököknek és alvállalkozóknak. Tartalmazza többek között a Revit, az AutoCAD és a Civil 3D szoftvereket.

 • Product Design & Manufacturing Collection

  Professzionális szintű termékfejlesztési és gépipari tervezési eszközöket használhat többek között az Inventor, az AutoCAD és a Fusion 360 szoftverekben.

 • Media & Entertainment Collection

  Fokozza stúdiója renderelési és szimulációs képességeit, és biztosítson művészei számára nagy teljesítményű modellezési és animációs eszközöket.

Frissítse csomagját a megújításkor

Itt az ideje, hogy kihasználja azokat az ajánlatokat, amelyekkel versenyelőnyhöz juthat.

Többfelhasználós előfizetéssel rendelkezik?

A többfelhasználós hozzáférésű előfizetéseket 2022. augusztus 7-én teljesen megszüntetjük. Ne hagyja ki a korlátozott idejű 1-et fizet 2-t kap ajánlatot, amelynek keretében egy többfelhasználós előfizetést két megnevezett felhasználós előfizetésre számíttathat be a jelenlegivel egyező áron.3

Fedezze fel a Premium csomagokat

A Premium csomagokkal a legalább 50 szoftver-előfizetést kezelő vállalkozások hatékonyabban működhetnek, például az alábbi előnyök révén:

 • Egyszeri bejelentkezés

  Fokozott biztonság egyszeri bejelentkezéssel minden Autodesk-szoftverhez.

 • Élő támogatás a nap 24 órájában, heti 7 napon

  Bármikor, éjszakánként és hétvégente is elérhető élő támogatás.

 • Részletes használati jelentések

  Felhasználók által készített, részletes használati jelentéseket tekinthet meg és exportálhat, így betekintést nyerhet a trendekbe.

Azonos megújítási dátum az előfizetései esetében

Könnyítse meg az életét. Az előfizetései ugyanazon megújítási dátumhoz igazításával időt takaríthat meg, hatékonyabbá teheti a költségvetés-kezelést, illetve csökkentheti az üzemeltetési költségeket. Jogosultságáról a forgalmazójától vagy értékesítési képviselőjétől tudhat meg többet.

Több munkahelyre van szükség a további felhasználók számára?

A megújítás esedékességekor szoftveres munkahelyeket adhat az előfizetéshez, így azokra is automatikusan az aktuális megújítási dátum fog vonatkozni.

Az előfizetés megújítása

A megújítás módja a szoftver beszerzési módjától függően változhat

Az előfizetése automatikusan megújul, ha nem kapcsolta ki az automatikus megújítást. Egyszerűen jelentkezzen be Autodesk Account-fiókjába, és válassza ki a megújítani kívánt terméket, majd ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva az automatikus megújítás, és hogy helyes-e a fizetési mód.

Bejelentkezés

Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk Szerződéskezelőjének, mivel ezek az előfizetések nem újulnak meg automatikusan.

A megújítás esedékességekor beszéljen értékesítési képviselőjével a lehetőségekről, például a munkahelyek hozzáadásáról, az előfizetés számlázási dátumainak egymáshoz igazításáról, a Premium csomagra való frissítésről, illetve az iparági gyűjteményre való váltásról.

A megújításhoz lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, vagy adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk Szerződéskezelőjének.

A megújítás esedékességekor beszéljen forgalmazójával a lehetőségekről, például a munkahelyek hozzáadásáról, az előfizetés számlázási dátumainak egymáshoz igazításáról, a Premium csomagra való frissítésről, illetve az iparági gyűjteményre való váltásról.

A megújításhoz lépjen kapcsolatba a megújítási értesítésben szereplő forgalmazóval, vagy használja az Autodesk-forgalmazó keresése funkciót.

A lejárt előfizetések újraaktiválása vagy újraindítása nem lehetséges. A szoftver használatához vásároljon új előfizetést. Számos esetben a lejárt szoftver elindításával megtekintheti, milyen lehetőségek közül választhat új előfizetés vásárlása esetén. Másik megoldásként új előfizetését megvásárolhatja közvetlenül az Autodesktől, vagy egy Autodesk-forgalmazótól.

Promóciók, kedvezmények és különleges ajánlatok megtekintése

Kérdései vannak a megújítással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége?

Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, és az Autodesk megújítási szakértője hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

wp-form-before: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Köszönjük! Az Autodesk megújítási szakértője hamarosan megkeresi, és választ ad kérdéseire, valamint segít kiválasztani a költségvetésének, vállalkozásának és projektjeinek leginkább megfelelő megújítási lehetőséget.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}