• Magyarország

  Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

AUTODESK-SZOFTVER MEGÚJÍTÁSA

Tekintse meg, milyen lehetőségek közül választhat a megújításkor, köztük a kedvező árú iparági gyűjteményekre vagy a specializált eszközkészleteket is tartalmazó AutoCAD 2020-ra történő váltást.

ok

[ÚJ] Most 10%-ot megtakaríthat a 3 éves időtartamú előfizetéseken.

ok

Frissítés vagy váltás a megújításkor

Frissítés gyűjteményre

Leghatékonyabb iparági szoftvereinket és szolgáltatásainkat a gyűjteményekre történő frissítés révén egyetlen egyszerű csomagban érheti el.

Váltás az iparág-specifikus eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD-előfizetésre

Ha Ön az AutoCAD vagy valamely egyéb AutoCAD-termék, például az AutoCAD Mechanical, az AutoCAD Electrical vagy az AutoCAD Architecture felhasználója, mostantól egyetlen előfizetéssel több AutoCAD-termékhez is hozzáférhet. A kibővített eszközkészlet csak az új AutoCAD-előfizetők számára érhető el.

Most 10%-ot megtakaríthat, ha 3 éves időtartamra újít meg vagy vásárol új előfizetést

A többéves előfizetés esetében a megújítás három évente történik, így automatikusan és problémamentesen hozzáférhet a választott szoftverhez, amelyet hatékonyabb működés, becsülhető szoftverköltségvetés és további költségmegtakarítások mellett használhat.

Megváltoztak a szoftverigényei?

A jelenlegi előfizetés lejártakor az igényeinek megfelelő Autodesk-termékre történő előfizetéssel új vagy bővített képességekre tehet szert. Ha állandó licenccel és Maintenance Plan (korábban Maintenance Subscription) követéssel rendelkezik, tekintse meg az előfizetésre történő átváltásra vonatkozó különleges ajánlatunkat.

A Maintenance Plan követés megújításának lehetőségei

A Maintenance Plan követések megújítása 2021. május 7-ig biztosított. A hamarosan esedékes megújítás alkalmával eldöntheti, hogy jelentős kedvezménnyel szeretne-e előfizetésre váltani, vagy inkább Maintenance Plan követését újítja meg egy utolsó évre.

 • Előfizetésre váltás

  Használja ki valamelyik különleges ajánlatunkat, amellyel kedvezményes áron válthat előfizetésre, és folyamatosan kedvezménnyel is újíthatja meg azt – az ár legfeljebb 5%-kal nő minden második évben 2028-ig*.

  Ajánlatunk révén áttérhet ugyanannak a terméknek vagy egy jogosult alternatívának az előfizetésére, frissíthet egy ipari gyűjteményre, vagy átválthat az egyetlen előfizetéseben építészeti, elektronikai és mechanikai tervezési specializált eszközkészleteket is tartalmazó AutoCAD 2019-re.

 • A Maintenance Plan követés megújítása

  Ha Maintenance Plan követését egy Autodesk-forgalmazótól vásárolta:

  Lépjen kapcsolatba forgalmazójával (forgalmazó keresése)

  Ha Maintenance Plan követését közvetlenül egy Autodesk értékesítési képviselőtől vásárolta:

  Lépjen kapcsolatba közvetlenül Autodesk értékesítési képviselőjével, vagy adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

  Ha Maintenance Plan követését online vásárolta meg az Autodesktől:

  Egyszerűen jelentkezzen be Autodesk Account-fiókjába, és újítsa meg.

  BEJELENTKEZÉS

Az előfizetés megújítása

A szoftverelőfizetés megújítására a szoftver beszerzési módjától és a választott fizetési módtól függően több lehetőség is rendelkezésre áll.

 • Ha előfizetését hitelkártyával vagy a PayPallal, online vásárolta meg az Autodesktől

  Egyszerűen jelentkezzen be Autodesk Account-fiókjába, válassza ki a terméket, és végezze el a megújítást. Ellenőrizze, hogy be van-e állítva az automatikus megújítás és a kívánt fizetési mód. A lépésenkénti útmutató megtekintéséhez (vagy ha más nézet jelenik meg), kattintson ide.

  BEJELENTKEZÉS

  További információ

  Tudta-e?

  • A munkahelyek számát bármikor megváltoztathatja. További információ
  • Egyszerűsítheti a számlázást, ha több termék számlázási dátumát azonos időtartammal és fizetési móddal állítja be. További információ
 • Ha előfizetését hitelkártyától eltérő fizetési mód használatával, online vásárolta meg az Autodesktől

  Az előfizetés lejárta előtt a megújításra emlékeztető e-mailt küldünk Szerződéskezelőjének, mivel ezek az előfizetések nem újulnak meg automatikusan.

 • Ha előfizetését egy Autodesk értékesítési képviselőtől vásárolta

  Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk Szerződéskezelőjének, mivel ezek az előfizetések nem újulnak meg automatikusan.

  A megújításkor érdeklődjön értékesítési képviselőjénél, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a munkahelyek számának módosításával, a több előfizetés számlázásának egymáshoz igazításával, illetve a szoftver frissítésével kapcsolatban. Frissíthet egy iparági gyűjteményre vagy az új, specializált eszközkészleteket is tartalmazó AutoCAD-re.

  A megújításhoz lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, vagy adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 • Ha előfizetését egy Autodesk-forgalmazótól vásárolta

  Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk Szerződéskezelőjének, mivel ezek az előfizetések nem újulnak meg automatikusan.

  A megújításkor érdeklődjön értékesítési képviselőjénél, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a munkahelyek számának módosításával, a több előfizetés számlázásának egymáshoz igazításával, illetve a szoftver frissítésével kapcsolatban. Frissíthet egy iparági gyűjteményre vagy az új, specializált eszközkészleteket is tartalmazó AutoCAD-re

  A megújításhoz lépjen kapcsolatba a megújítási értesítésben szereplő forgalmazójával, vagy használja az Autodesk-forgalmazó keresése funkciót.

 • Mi a teendő, ha lejárt az előfizetése?

  A lejárt előfizetések újraaktiválása vagy újraindítása nem lehetséges – a szoftver használatához vásároljon új előfizetést. Számos esetben a lejárt szoftver elindításával megtekintheti, milyen lehetőségek közül választhat új előfizetés vásárlása esetén. Másik megoldásként új előfizetését megvásárolhatja közvetlenül az Autodesktől online, vagy egy hivatalos Autodesk-forgalmazótól.

 • Szeretne akár további 10%-ot megtakarítani az előfizetésen?

  3 éves időtartamra újítja meg előfizetését?
  Készen is van! Ha egyszer megújította előfizetését, a kedvezményt a további előfizetésekre automatikusan megkapja.

  Nem rendelkezik 3 éves előfizetéssel?
  Jelenlegi előfizetésének lejártával egyszerűen vásároljon egy új 3 éves előfizetést, és 10%-ot megtakaríthat.

Kérdései vannak a megújítással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége?

Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, és az Autodesk megújítási szakértője hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

Köszönjük! Az Autodesk megújítási szakértője hamarosan megkeresi, és választ ad kérdéseire, valamint segít kiválasztani a költségvetésének, vállalkozásának és projektjeinek leginkább megfelelő megújítási lehetőséget.