Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Autodesk-szoftver megújítása

Különleges díjszabást vehet igénybe a megújításkor, illetve többet tudhat meg a lehetőségeiről, a kedvező árú iparági gyűjteményekre történő váltás lehetőségét is beleértve.

10%-os megtakarítás a megújításkor

Hálánk jeléül, hűséges ügyfelünkként különleges megújítási díjszabást (az új előfizetés díjához képest általában 10%-os kedvezményt) vehet igénybe, ha még a lejárat előtt megújítja előfizetését.1

Takarítson meg még többet

Ne hagyja ki a megújításkor adódó lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően több pénz maradhat a zsebében.

Takarítson meg 10%-ot a 3 éves előfizetéssel

10%-ot megtakaríthat, ha 3 éves időtartamra újítja meg előfizetését vagy ilyen előfizetésre vált.Így 3 évig problémamentesen hozzáférhet a szoftveréhez, amelyet hatékonyabb működés és becsülhető szoftverköltségvetés mellett használhat.2

Nagyobb érték iparági gyűjteménnyel

A leghatékonyabb iparági szoftvereink jelentős megtakarítással, egyetlen egyszerű csomagban való beszerzéséhez újítsa meg előfizetését, vagy váltson iparági gyűjteményre.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Nagy teljesítményű épületinformáció-modellezési (BIM-) és CAD-eszközök tervezőknek, mérnököknek és alvállalkozóknak. Tartalmazza többek között a Revit, az AutoCAD és a Civil 3D szoftvereket.

Product Design & Manufacturing Collection

Professzionális szintű termékfejlesztési és gépipari tervezési eszközöket használhat többek között az Inventor, az AutoCAD és a Fusion 360 szoftverekben.

Media & Entertainment
Collection

Fokozza stúdiója renderelési és szimulációs képességeit, és biztosítson művészei számára nagy teljesítményű modellezési és animációs eszközöket.

Frissítse csomagját a megújításkor

Itt az ideje, hogy kihasználja azokat az ajánlatokat, amelyekkel versenyelőnyhöz juthat.

Többfelhasználós előfizetéssel rendelkezik?

A többfelhasználós hozzáférésű előfizetéseket 2021. augusztus 7-én teljesen megszüntetjük. Ne hagyja ki a korlátozott idejű 1-et fizet 2-t kap ajánlatot, amelynek keretében egy többfelhasználós előfizetést két megnevezett felhasználós előfizetésre számíttathat be a jelenlegivel egyező áron.3

Fedezze fel a Premium csomagokat

A Premium csomagokkal a legalább 50 szoftver-előfizetést kezelő vállalkozások hatékonyabban működhetnek, például az alábbi előnyök révén:

Egyszeri bejelentkezés

Fokozott biztonság egyszeri bejelentkezéssel
minden Autodesk-szoftverhez.

Élő támogatás a nap 24 órájában, heti 7 napon

Bármikor, éjszakánként és hétvégente is elérhető élő támogatás.

Részletes használati jelentések

Felhasználók által készített, részletes használati jelentéseket tekinthet meg és exportálhat, így betekintést nyerhet a trendekbe.

Azonos megújítási dátum az előfizetései esetében

Könnyítse meg az életét. Az előfizetései ugyanazon megújítási dátumhoz igazításával időt takaríthat meg, hatékonyabbá teheti a költségvetés-kezelést, illetve csökkentheti az üzemeltetési költségeket. Jogosultságáról a forgalmazójától vagy értékesítési képviselőjétől tudhat meg többet.

Több munkahelyre van szükség a további felhasználók számára?

A megújítás esedékességekor szoftveres munkahelyeket adhat az előfizetéshez, így azokra is automatikusan az aktuális megújítási dátum fog vonatkozni.

Az előfizetés megújítása

A megújítás módja a szoftver beszerzési módjától függően változhat

 • Ha előfizetését online vásárolta meg az Autodesktől

  Az előfizetése automatikusan megújul, ha nem kapcsolta ki az automatikus megújítást. Egyszerűen jelentkezzen be Autodesk Account-fiókjába, és válassza ki a megújítani kívánt terméket, majd ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva az automatikus megújítás, és hogy helyes-e a fizetési mód.

  Bejelentkezés

  További információ

 • Ha előfizetését az értékesítési csapatunktól vásárolta

  Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk Szerződéskezelőjének, mivel ezek az előfizetések nem újulnak meg automatikusan. 

  A megújítás esedékességekor beszéljen értékesítési képviselőjével a lehetőségekről, például a munkahelyek hozzáadásáról, az előfizetés számlázási dátumainak egymáshoz igazításáról, a Premium csomagra való frissítésről, illetve az iparági gyűjteményre való váltásról.

  A megújításhoz lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, vagy adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 • Ha előfizetését egy Autodesk-forgalmazótól vásárolta

  Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk Szerződéskezelőjének.

  A megújítás esedékességekor beszéljen forgalmazójával a lehetőségekről, például a munkahelyek hozzáadásáról, az előfizetés számlázási dátumainak egymáshoz igazításáról, a Premium csomagra való frissítésről, illetve az iparági gyűjteményre való váltásról. 

  A megújításhoz lépjen kapcsolatba a megújítási értesítésben szereplő forgalmazóval, vagy használja az Autodesk-forgalmazó keresése funkciót.

 • Ha már lejárt az előfizetése

  A lejárt előfizetések újraaktiválása vagy újraindítása nem lehetséges. A szoftver használatához vásároljon új előfizetést. Számos esetben a lejárt szoftver elindításával megtekintheti, milyen lehetőségek közül választhat új előfizetés vásárlása esetén. Másik megoldásként új előfizetését megvásárolhatja közvetlenül az Autodesktől, vagy egy Autodesk-forgalmazótól.

  Promóciók, kedvezmények és különleges ajánlatok megtekintése

Kérdései vannak a megújítással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége?

Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, és az Autodesk megújítási szakértője hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

Köszönjük! Az Autodesk megújítási szakértője hamarosan megkeresi, és választ ad kérdéseire, valamint segít kiválasztani a költségvetésének, vállalkozásának és projektjeinek leginkább megfelelő megújítási lehetőséget.