• Magyarország

  Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Akár 40%-ot is megtakaríthat az AutoCAD, az AutoCAD LT az Revit LT Suite és az Fusion 360 előfizetésével.

Fizessen elő online, kedvezményesen az AutoCAD, AutoCAD LT for Mac, Revit LT Suite szoftverekre 1 vagy 3 évre.

/* CODE TO HIDE GFP BANNER WHILE FLASH IS ACTIVE */

Ez a promóció 15%-os kedvezményt biztosít az új 3 éves kereskedelmi előfizetések vásárlására az AutoCAD, 20%-os kedvezményt az 1 és 3 éves előfizetések vásárlására az AutoCAD LT, az AutoCAD LT for Mac és a Revit LT Suite, illetve 40%-os kedvezményt az 1 és 3 éves előfizetések vásárlására a Fusion 360 esetében 2020. 01. 14. és 2020. 01. 29. között az Autodesk EMEA régió e-kereskedelmi webhelyein (www.autodesk.be/nl, www.autodesk.be/fr, www.autodesk.cz, www.autodesk.dk, www.autodesk.hu, www.autodesk.nl, www.autodesk.no, www.autodesk.pl, www.autodesk.fi, www.autodesk.se, www.autodesk.co.uk, www.autodesk.eu, www.autodesk.de, www.autodesk.fr, www.autodesk.it, www.autodesk.es, www.autodesk.pt, www.autodesk.ch/de, www.autodesk.ch/fr, www.autodesk.ch/it, www.autodesk.ru, www.autodesk.com.tr).

EGYÉB AJÁNLATOK:

Ez az Autodesk-promóció nem vonható össze semmilyen egyéb promóciós Autodesk-ajánlattal, kedvezményes árral vagy egyéb ajánlattal, kivéve azt az esetet, ha az ajánlat szerződéses feltételei másként nem rendelkeznek. Az Autodesk egyszerre egy promóció felhasználását engedélyezi. A promóció igénybe vételéhez adja hozzá a terméket a kosárhoz. A kedvezmény automatikusan megjelenik a kosárban.

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA A JELEN AJÁNLATOK EGY RÉSZÉT VAGY EGÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK.

Az Autodesk, az AutoCAD, az AutoCAD LT, az AutoCAD LT for Mac, a Revit LT Suite és a Fusion 360 logó az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy társvállalatai bejegyzett védjegye vagy védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért.

© 2020 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva.

Egy régebbi állandó licenccel rendelkezik?

Küldje el a sorozatszámát, hogy akár 20%-ot is megtakarítson az 1 éves vagy a 3 éves, ugyanannak vagy egy másik önálló terméknek az előfizetésén, beleértve a gyűjteményeket is.

Maintenance Plan követéssel rendelkezik?

A megújítás időpontjában kedvezménnyel válthat előfizetésre (beleértve a gyűjteményeket is), és 10 évig kedvezményes megújítási áron újíthatja meg előfizetését.

 • Jogi feltételek

  Jogi közlemények

  Az Autodesk a szoftvereket és szolgáltatásokat licenc vagy előfizetés alapján teszi elérhetővé. Az Autodesk-szoftverek és szolgáltatások (beleértve az ingyenes szoftvereket és szolgáltatásokat is) telepítésére, hozzáférésére vagy bármilyen más jellegű felhasználására vonatkozó jogosultságok csak az Autodesk által a vonatkozó licenc- vagy szolgáltatási szerződésben foglalt licencelési és szolgáltatási jogosultságokra korlátozódnak, és meg kell felelniük a vonatkozó szerződés minden feltételének. Ha előfizet egy követésre, előfordulhat, hogy az a szolgáltatás elérhetőségétől függően egy előre meghatározott díj fizetése ellenében havonta vagy évente automatikusan megújul. Előfordulhat, hogy nem minden előny és vásárlási lehetőség érhető el minden szoftverhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. A felhőalapú szolgáltatások igénybe vételéhez internetkapcsolat szükséges, továbbá vonatkozik rájuk minden, a Szolgáltatási feltételekben rögzített földrajzi korlátozás.

  Autodesk online áruház promóciója:

  Egyéb ajánlatok:

  Az Autodesk fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül, bármely okból, saját belátása szerint visszavonja, felfüggessze vagy módosítsa a jelen ajánlatok egy részét vagy egészét. Az Autodesk-szoftverek árai változhatnak.

Értesüljön az elsők között

Köszönjük érdeklődését

Hogy a jövőbeli kedvezményekről és ajánlatokról értesítsük, kapcsolatba lépünk Önnel.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

No, thanks, I don't want support from ${RESELLERNAME}