• Magyarország

  Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

AKCIÓ 50% kedvezmény a Fusion 360 árából.

Fizessen elő online, kedvezményesen az AutoCAD, AutoCAD LT for Mac, Revit LT Suite szoftverekre 1 vagy 3 évre.

/* CODE TO HIDE GFP BANNER WHILE FLASH IS ACTIVE */

Autodesk online áruház promóciója: 

Ez a promóció 50%-os kedvezményt kínál az ajánlott kiskereskedelmi árból a Fusion 360, a Fusion 360 – Team Participation, a Fusion 360 – Manufacturing Extension (gépipari bővítmény) és Fusion 360 – Generative Design Extension (generatív tervezési bővítmény) új, 1 vagy 3 éves előfizetése esetében (az árak adó nélkül értendőek). 

 

E promóció keretében a következő termékek érhetők el az Autodesk eStore-on keresztül: Fusion 360, Fusion 360 – Team Participation, Fusion 360 – Manufacturing Extension (gépipari bővítmény) és Fusion 360 – Generative Design Extension (generatív tervezési bővítmény). 

 

Ez az ajánlat 2020. június 23-tól 2020. július 17-ig érhető el az Autodesk EMEA eStore-okban, és nem vonható össze más visszatérítésekkel vagy promóciókkal, és azokon a területeken nem vehető igénybe, ahol törvényi tiltás vagy korlátozás van érvényben. A termékeket az Autodesk online áruházban kell megvásárolni, a vonatkozó kedvezmény pedig automatikusan megjelenik a kosárban. EMEA eStores include www.autodesk.be/nl, www.autodesk.be/fr, www.autodesk.cz, www.autodesk.dk, www.autodesk.hu, www.autodesk.nl, www.autodesk.no, www.autodesk.pl, www.autodesk.fi, www.autodesk.se, www.autodesk.co.uk, www.autodesk.eu, www.autodesk.de, www.autodesk.frwww.autodesk.it, www.autodesk.es, www.autodesk.pt, www.autodesk.ch/de, www.autodesk.ch/fr, www.autodesk.ch/it, www.autodesk.ru, www.autodesk.com.tr.

 

Az oktatási licencek – beleértve az új licenceket, frissítéseket és áttéréseket, valamint az oktatási licenc kereskedelmire váltását – nem jogosultak a részvételre. Jelen ajánlat nem vonatkozik az Autodesk alkalmazotti vásárlási program keretében megvásárolt terméklicencekre. Ez az ajánlat nem vonható össze a kiemelt ügyfeleknek szóló program egyéb promóciós feltételeivel vagy kedvezményeivel. 

 

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA A JELEN AJÁNLATOK EGY RÉSZÉT VAGY EGÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK. 

 

Az Autodesk, a Fusion 360, a Fusion 360 – Team Participation, a Fusion 360 – Manufacturing Extension és a Fusion 360 – Generative Design Extension az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy társvállalatai bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért.

© 2020 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva.

25% megtakarítás az előfizetéseken

Egy régebbi állandó licenc becserélésekor 25%-ot megtakaríthat az 1 és 3 éves előfizetésen. Szerződéses feltételek.

Maintenance Plan követéssel rendelkezik?

A megújítás időpontjában kedvezménnyel válthat előfizetésre (beleértve a gyűjteményeket is), és 10 évig kedvezményes megújítási áron újíthatja meg előfizetését.

 • Jogi feltételek

  Jogi közlemények

  Az Autodesk a szoftvereket és szolgáltatásokat licenc vagy előfizetés alapján teszi elérhetővé. Az Autodesk-szoftverek és szolgáltatások (beleértve az ingyenes szoftvereket és szolgáltatásokat is) telepítésére, hozzáférésére vagy bármilyen más jellegű felhasználására vonatkozó jogosultságok csak az Autodesk által a vonatkozó licenc- vagy szolgáltatási szerződésben foglalt licencelési és szolgáltatási jogosultságokra korlátozódnak, és meg kell felelniük a vonatkozó szerződés minden feltételének. Ha előfizet egy követésre, előfordulhat, hogy az a szolgáltatás elérhetőségétől függően egy előre meghatározott díj fizetése ellenében havonta vagy évente automatikusan megújul. Előfordulhat, hogy nem minden előny és vásárlási lehetőség érhető el minden szoftverhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. A felhőalapú szolgáltatások igénybe vételéhez internetkapcsolat szükséges, továbbá vonatkozik rájuk minden, a Szolgáltatási feltételekben rögzített földrajzi korlátozás.

  Autodesk online áruház promóciója:

  Egyéb ajánlatok:

  Az Autodesk fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül, bármely okból, saját belátása szerint visszavonja, felfüggessze vagy módosítsa a jelen ajánlatok egy részét vagy egészét. Az Autodesk-szoftverek árai változhatnak.

Értesüljön az elsők között

Köszönjük érdeklődését

Hogy a jövőbeli kedvezményekről és ajánlatokról értesítsük, kapcsolatba lépünk Önnel.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

No, thanks, I don't want support from ${RESELLERNAME}
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE