SZOFTVER, AMELYBEN MEGBÍZIK. VÁLASSZA AZ EREDETI AUTODESK-SZOFTVEREKET.

EREDETI AUTODESK

Miért használjak eredeti Autodesk-szoftvereket?

Az érvénytelen szoftverek növelik a szoftverhibák kockázatát és a kártevőknek való kitettséget, ami órákon át tartó termelékenység-kieséshez vezethet.

Az Autodesk csak az eredeti Autodesk-termékekhez nyújt jótállást és támogatást. Vásároljon közvetlenül az Autodesktől vagy egy hivatalos forgalmazótól, és élvezze a várt teljesítményt és megbízhatóságot, valamint a legújabb funkciókhoz, biztonsági frissítésekhez, korábbi verziókhoz stb. való hozzáférést.

Eredeti Autodesk-termékek

Eredeti Autodesk-programok

  • Eredeti Autodesk-szolgáltatások

    Értesítést kapott az Eredeti Autodesk szolgáltatástól? Ez a szolgáltatás bizonyos típusú érvénytelen Autodesk-szoftvereket keres.

  • Szoftvergazdálkodás (SAM)

    Az SAM bevált módszerei segítségével felügyelheti a licencek megfelelő számát, így elkerülheti a szükségtelen szoftverekre való pénzpazarlást.

  • A licencek ellenőrzése

    A program segít kiértékelni az Autodesk-szoftverek használatát, és ellenőrizni az Autodesk licencszerződésnek való megfelelőséget. Ha kiválasztja, akkor e-mailen és/vagy levél formájában emlékeztetőt és útmutatást fog kapni. Az Autodesk is kapcsolatba léphet Önnel, hogy áttekintse a licenceket.

Segítsen megelőzni az illegális szoftverhasználatot és a nemmegfelelőséget

Könnyen előfordulhat, hogy valaki a tudtán kívül vásárol vagy használ érvénytelen szoftvert. A jogtalan értékesítők az érvénytelen szoftvereket hatalmas kedvezményekkel, aukciós oldalakon árulhatják, esetleg számítógépes hardverrel együtt, csomagban kínálják.

Védje meg magát és másokat azzal, hogy többet tud meg erről a fontos problémáról, és azzal, hogy jelenti a jogtalan használatot, vagy azokat a webhelyeket, amelyek gyaníthatóan érvénytelen Autodesk-termékeket árusítanak vagy forgalmaznak.

Gyakran ismétlődő kérdések

Válaszokat kaphat a programjainkra vonatkozó gyakran ismétlődő kérdésekre, megvédheti magát az érvénytelen szoftverektől stb.