EREDETI AUTODESK

LICENCMEGFELELŐSÉG

A legfőbb érvek az eredeti szoftverek előnyben részesítése mellett

Az eredeti szoftverek használata és a jól bevált szoftvergazdálkodási (SAM) módszerek alkalmazása fontos tényező minden vállalat és szervezet számára.

 • 1. Csökkentse a kockázatokat

  Ha Ön vagy vállalata hatékonyan felügyeli a szoftverlicenceket, azzal csökken az érvénytelen szoftverek birtoklásának esélye. Az érvénytelen szoftverek nagyobb valószínűséggel tartalmaznak kártevőket. Az érvénytelen szoftvereket manipulálhatták „hackerek” vagy „kalózok” is, ami veszélyt jelenthet az Ön munkájára.

 • 2. Takarítson meg időt és pénzt

  A hatékony szoftverfelügyelet csökkentheti a licencelési problémák kezelésével töltött időt és az esetleges költségeket.

 • 3. Maradjon biztonságban

  A hatékony szoftvergazdálkodási programok megakadályozzák, hogy Ön jogosulatlan forrásokból érvénytelen szoftvereket töltsön le.

 • 4. Vegyen igénybe támogatást

  A kizárólag eredeti Autodesk-szoftverek használata garantálja a technikai támogatáshoz való hozzáférést. A legtöbb vállalat nem nyújt technikai támogatást érvénytelen szoftverekhez.

 • 5. Növelje a termelékenységet

  Az eredeti szoftverek az elvárásoknak megfelelően működnek. Ezen felül hozzáférést biztosítanak felhasználói kézikönyvekhez és referenciaanyagokhoz is, amelyek hatékonyabbá tehetik a munkát.

 • 6. Őrizze meg hírnevét

  Teremtsen bizalmat, és gondoskodjon saját és üzleti partnerei nyugalmáról. Ha szerződést vagy alvállalkozói szerződést köt egy projektre, partnere elvárja Öntől a törvénytisztelő magatartást, amely magával vonhatja az eredeti szoftverek használatának szerződési feltételekbe foglalását is.

 • 7. Maradjon tájékozott

  Ha kizárólag eredeti szoftvereket használ, akkor megkapja az Autodesktől a legújabb frissítéseket és információkat.

 • 8. Tegyen eleget jogi kötelezettségeinek

  Az érvénytelen szoftverek használata ahhoz vezethet, hogy jogi követeléseket nyújtanak be Önnel, a vállalatával vagy, bizonyos esetekben, a vállalat ügyfeleivel szemben.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}