• Magyarország

    Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

    Stay on our U.S. site

Ingyenes szoftver diákoknak, oktatóknak és iskoláknak

A diákok, tanárok és intézmények Ingyenes*, hozzáférést kapnak az Autodesk-szoftverekhez. Igen, tényleg ingyenes.

  • Érdekli a mérnöki tervezés? Szeretne megtanulni tervezni? Ingyenes,* a tanulás és az oktatás céljára szolgáló hozzáférést kaphat További információ a részvételre való jogosultságról
  • Használja ugyanazokat a programokat, mint a legjobb tervezők, animátorok és mérnökök szerte a világon
  • Több ezer, díjmentesen elérhető oktatóanyaghoz férhet hozzá, hogy mielőbb megszerezhesse a szükséges ismereteket
     

A diákok, tanárok és intézmények ingyenes* hozzáférést kapnak az Autodesk-szoftverekhez. Igen, tényleg ingyenes.

Diákok és oktatók számára

Szoftver beszerzése saját maga számára
(angol)

Intézmények

Szoftver beszerzése iskolája számára

Kiemelt termékek és programcsomagok


Fusion 360 Ultimate

Inventor Professional

Revit
 

AutoCAD
 

3ds Max
 

Maya
 

Product Design Suite Ultimate


Célcsoport:
Inventor Professional
AutoCAD
AutoCAD Mechanical
AutoCAD Raster Design
Recap
Vault Basic
3ds Max Design
Navisworks Manage
AutoCAD Electrical

Building Design Suite Ultimate


Célcsoport:
AutoCAD AutoCAD Architecture
AutoCAD MEP
AutoCAD Structural Detailing
Showcase
AutoCAD Raster Design
Recap
3ds Max
Navisworks Manage

Entertainment Creation Suite Ultimate


Célcsoport:
Maya
3ds Max
Softimage
MotionBuilder
Mudbox

Ismerje meg oktatóanyagainkat

Tanulás

Az ingyenes* online oktatóanyagok segítségével használatba veheti a szoftvereket, professzionális készségeket sajátíthat el, és bebizonyíthatja szakértelmét.  

Ingyenes online oktatóanyagok (angol)

Tanítás

Szakág vagy tantervi szabvány alapján rendszerezett forrásokat kereshet az Autodesk szoftver használatának elsajátításához.

Online források az oktatók számára (angol)

Minősítés

Az Autodesk minősítések alátámasztják szakértelmét és ismereteit, és elősegítik szakmai előmenetelét.

Minősítést adó programok (angol)

Legfontosabb híreink

 

Elsőéves gimnazisták kapnak minősítést

A Brooklyn Műszaki Gimnáziumban minden évben 1400 elsőéves végzi el az Autodesk Inventor minősített felhasználói vizsgát az iparágban elismert bizonyítványok megszerzése érdekében.

A diákok a későbbiekben további Autodesk minősített felhasználói vizsgákat tesznek. Ez a korszerű iskola felkészíti a diákokat az egyetemre és a munkára.

Videó megtekintése

Creating the future of animation  

Az animációk jövőjének alakítása
Az Autodesk olyan eszközöket biztosít a leendő animátorok számára, amelyekkel az iskolában és azon túl is sikeresek lehetnek.

„Mindenre az Autodesk Maya eszközt használjuk: a mozgásrögzítési adatoktól a digitális másolatok létrehozásán át az animált lények megalkotásáig. A legtöbb, vizuális effektusokat létrehozó cég ugyanezt a szoftvert választja. Ezért keresek olyan diákokat, akik tapasztaltak a Maya használatában.”

– Eamonn Butler, animációs igazgató, Cinesite 

Egy diákok által készített animáció sikertörténete

Jogosultság


 

*Az ingyenes Autodesk szoftverek és/vagy felhőalapú szolgáltatások használatának feltétele az érintett szoftverekhez vagy felhőalapú szolgáltatásokhoz tartozó licencszerződés használati feltételeinek vagy a szolgáltatási feltételek elfogadása, és az ezeknek való megfelelés.  Az Oktatási közösség tagjainak díjmentesen biztosított szoftverek és felhőalapú szolgáltatások kizárólag a tanuláshoz, tanításhoz, képzéshez, kutatáshoz vagy fejlesztéshez közvetlenül kapcsolódó célokra használhatók, kereskedelmi, professzionális vagy egyéb, haszonszerzésre irányuló használatuk tilos.​

Az Academic Resource Center (ARC) program keretében ingyenesen elérhető szoftverek köre egyes piacokon az Autodesk által jóváhagyott oktatási intézményekre korlátozódik, a szoftverek használata pedig a vonatkozó használati feltételek, a szoftverek licencszerződései, továbbá a jogosultsággal kapcsolatos követelményeknek való megfelelés alapján lehetséges. Az Academic Resource Center (ARC) keretében biztosított szoftverek csak közvetlenül a jogosult oktatási intézmények által ellátott oktatási funkciók részét képező tanulási, tanítási, képzési, kutatási és fejlesztési tevékenységekkel kapcsolatos célokra használhatók. A szoftverek kereskedelmi, professzionális vagy egyéb, haszonszerzésre irányuló használata nem megengedett. Az Autodesk-szoftverek licencszerződései a következő címen érhetők el online: http://usa.autodesk.com/legal-notices-trademarks/.