• Magyarország

    Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

COVID-19 Autodesk erőforrásközpont

Andrew Anagnost, az Autodesk vezérigazgatója

Andrew Anagnost, az Autodesk vezérigazgatója

Üzenet a vezérigazgatónktól

A koronavírus (COVID-19) világszerte hatással van a közösségek és a családok életére, ez mindannyiunk számára nehéz időszak. Az Autodesknél számunkra továbbra is az alkalmazottaink, ügyfeleink és közösségünk egészsége és jóléte az első. Fontos számunkra, hogy ezekben a bizonytalan időkben támogassuk a vállalkozások folyamatos működését.

Számíthat a támogatásunkra

Ez az erőforrás-gyűjtemény megkönnyíti az Autodesk-termékekhez és -adatokhoz való hozzáférést, illetve azok használatát, a csapataival való együttműködést, és ennek segítségével a távmunka során is produktív maradhat.

egy férfi az asztalnál ülve dolgozik a laptopján, mellette egy csésze kávé és egy üveg víz

Tekintse meg a távmunkát segítő erőforrásainkat

Megtalálhatja azt a nélkülözhetetlen útmutatót, amellyel sikeressé válhat, beleértve a termékspecifikus tippeket, licencelési és használati információkat, bevált módszereket és technikai támogatást is.

két kéz tart egy táblagépet, amelyen egy Autodesk-szoftver képernyője látható

Útmutató beszerzése Autodesk-termékekhez

Számíthat a szakértő tanácsainkra, útmutatóinkra és bevált módszereinkre azon termékek esetében, amelyeket a leggyakrabban használ – így továbbra is naprakész lehet, és a távmunka során is produktív maradhat.

mosolygó nő áll egy virágszirmokat ábrázoló nagy fémszobor előtt

Kapcsolatfelvétel az Autodesk-közösséggel

Csatlakozzon ügyfeleinkhez, partnereinkhez és szakértő munkatársainkhoz közösségünkben, ahol választ kaphat a kérdéseire, illetve megoszthatja ötleteit és gondolatait az otthoni munkavégzéssel és a távolról történő együttműködéssel kapcsolatban.

egy férfi a munkaasztal mellett áll, gyártógépekkel körülvéve, és a számítógép képernyőjét nézi

Az üzletmenet folytonosságának megőrzése

Ismerje meg mindazokat a változtatásokat, amelyeket az Autodesk azért vezetett be, hogy minél kevesebb legyen a fennakadás az üzletmenetben, beleértve a szerződéses fizetési feltételek kiterjesztésére vonatkozó ajánlatot.

mosolygó diák ül az íróasztalnál, egy nagy számítógép-monitor előtt

Távoktatás

Tekintse meg, hogyan támogatja az Autodesk a diákokat, az oktatókat és az oktatási intézményeket a szoftverekhez, tantermi projektekhez és saját ütemben elvégezhető képzésekhez való ingyenes hozzáféréssel.

a Föld látképe az űrből, fényes pontok hálójával körülvéve

Az Autodesk Foundation válasza

Az Autodesk Foundation összefogott 24 San Francisco-öböl környéki vállalattal a COVID-19 (koronavírus-betegség) elleni védekezés globális, nemzeti és helyi megoldásainak finanszírozása érdekében. A válaszintézkedések a vírusnak kiszolgáltatott lakosság, nonprofit szervezetek és kisvállalkozások egészségügyi és gazdasági ellenállóképességének megerősítésére összpontosítanak. Alapítványunk eddig egymillió dollárt bocsátott az említett közösségek rendelkezésére, és igyekszik még többet tenni értük.

Küldjön visszajelzést

Azon dolgozunk, hogy a szokásos működésünknek megfelelő szintű ügyfélszolgálatot biztosíthassunk, és örömmel várjuk visszajelzését, kérdéseit és ötleteit azzal kapcsolatban, hogyan nyújthatnánk még jobb kiszolgálást a távmunka során.