• Magyarország

    Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Kiterjesztett hozzáférési program a felhőalapú együttműködési termékekhez

A Kiterjesztett hozzáférési program bemutatása

A távmunka újdonságaival szembesülő ügyfeleink hatékonyabb támogatása érdekében számos felhőalapú együttműködési termékünk (például a BIM 360 Docs, a BIM 360 Design, a Fusion 360, a Fusion Team, az AutoCAD web- és mobilalkalmazás, valamint a Shotgun) esetében elérhetővé tettük a speciális Kiterjesztett hozzáférési programot.

Ez a program ingyenes kereskedelmi használatot biztosít a résztvevő termékek esetében 2020. június 30-ig. Ha jelenleg résztvevője a programnak, akkor június 30-ig biztosítania kell a projektjeihez és adataihoz való hozzáférést.

Jogosult termékek

A programban való részvételhez az alábbi hivatkozásokon keresztül nyisson meg egy próbaverziót, és kövesse a lépéseket annak elindításához.

DWG™-fájlok megtekintése, létrehozása, szerkesztése és megosztása útközben a mobileszközéről.

Webböngészőben futó, egyszerűsített felhasználói felületen tekintheti meg, szerkesztheti, feliratozhatja és hozhatja létre CAD-rajzait

Felhőalapú Revit munkamegosztási és együttműködési megoldás csapatok számára

Felhőalapú kivitelezési és tervezési dokumentumkezelő szoftver

Felhőalapú CAD, CAM, CAE és PCB egyetlen integrált platformon, a Fusion Team által biztosított együttműködési megoldással.

Gyártásfelügyeleti megoldás és együttműködési eszköz vizuális effektusokat, animációkat és játékokat készítő csapatok számára

Hasznos erőforrások

világítótestekkel és csupasz csövekkel borított hatalmas mennyezet látványa alulnézetből

Kérdések és válaszok

Válaszokat kaphat a Kiterjesztett hozzáférési programra vonatkozó gyakran ismétlődő kérdésekre, beleértve a jogosultsággal kapcsolatos részleteket és az arra vonatkozó információkat, hogyan folytathatja a munkát a projektjén, illetve hogyan őrizheti meg adatait a program leállása esetén.

termékterv képét megjelenítő táblagéphez tollat érintő női kéz

A termék súgója távmunkához

Számíthat a szakértő tanácsainkra, útmutatóinkra és a bevált módszereinkre, amelyek a távmunka során segítenek a szoftverek és az adatok elérésében és használatában, a hatékony együttműködésben, valamint a hatékonyság megőrzésében.

Megjegyzés: A jelen program célja nem az, hogy ezen termékek esetében az ügyfelekből előfizetőket csináljon. A próbaverzióval kapcsolatos meglévő tapasztalataink felhasználása a leghatékonyabb módja a program lehető leggyorsabb elérhetővé tételének. A program használata során olyan üzeneteket kaphat a termékben vagy e-mailben, amelyek megkérik, hogy fizessen elő a résztvevő termékekre. Dolgozunk azon, hogy ezeket az üzeneteket szüneteltetni tudjuk. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem ideális megoldás, de a lehető leggyorsabban reagálni kívánunk az ügyfeleink támogatásához.

*A jelen Program keretében elérhetővé tett Autodesk-szoftverre és -szolgáltatásokra az Autodesk felhasználási feltételei érvényesek, és azok kizárólag kereskedelmi célra használhatók. Előfordulhat, hogy nem minden előny érhető el minden szoftverhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven vagy földrajzi területen. Bármikor, bármilyen okból megszüntetheti a Programban való részvételét (és lemondhatja a felhasználási feltételek elfogadását). Az Autodesk bármikor, bármilyen okból megszüntetheti ezt a Programot (és érvénytelenítheti a felhasználási feltételeket).