Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Kiterjesztett hozzáférési program a felhőalapú együttműködési termékekhez

A Kiterjesztett hozzáférési program befejeződött

Köszönjük érdeklődését az Autodesk Kiterjesztett hozzáférési programja iránt, amely lehetővé tette több Autodesk felhőbeli együttműködési termék ingyenes kereskedelmi használatát. A program 2020. június 30-án befejeződött.

Feliratkozhat azonban több, a programban érintett termék ingyenes, nem kereskedelmi célú próbaverziójára. Az AutoCAD webalkalmazás esetében a Webalkalmazás program keretében továbbra is kaphat ingyenes kereskedelmi célú hozzáférést. További tudnivalók alább.

A program befejeződése után folyamatban lévő próbaverziók esetében a szokásos próbaverzió-használati feltételek lesznek érvényesek, a programban résztvevő összes termék szokásos próbaverzió-időtartamát is beleértve. A továbbiakban a próbaverziók kereskedelmi célra nem lesznek használhatók. A szokásos próbaverziós időszak hossza a legtöbb termék esetében 30 nap, így ha június 29-én kezdi meg a próbaverzió használatát a program keretei között, a normál próbaverzió használatára még 29 nap áll rendelkezésére.

Amennyiben részt vett a programban, és útmutatásra van szüksége a további lépésekkel kapcsolatban, további információkért tekintse meg a Kiterjesztett hozzáférési program átállási útmutatóját.

Ingyenes próbaverziók és ingyenes hozzáférés

Feliratkozhat az Autodesk legnépszerűbb felhőbeli együttműködési termékei ingyenes próbaverziójára vagy ingyenes hozzáférést kaphat ezekhez.

DWG™-fájlok megtekintése, létrehozása, szerkesztése és megosztása útközben a mobileszközéről.

Webböngészőben futó, egyszerűsített felhasználói felületen tekintheti meg, szerkesztheti, feliratozhatja és hozhatja létre CAD-rajzait

Felhőalapú Revit munkamegosztási és együttműködési megoldás csapatok számára

Felhőalapú kivitelezési és tervezési dokumentumkezelő szoftver

Felhőalapú CAD, CAM, CAE és PCB egyetlen integrált platformon, a Fusion Team által biztosított együttműködési megoldással.

Gyártásfelügyeleti megoldás és együttműködési eszköz vizuális effektusokat, animációkat és játékokat készítő csapatok számára

Hasznos erőforrások

világítótestekkel és csupasz csövekkel borított hatalmas mennyezet látványa alulnézetből

Megerősítheti kisvállalkozását

Megtalálhatja az új normához való alkalmazkodáshoz szükséges erőforrásokat és útmutatást. Vállalkozása versenyképes marad, miközben Ön újragondolja tevékenységét, növekszik és gyarapszik.

termékterv képét megjelenítő táblagéphez tollat érintő női kéz

A termék súgója távmunkához

Számíthat a szakértő tanácsainkra, útmutatóinkra és a bevált módszereinkre, amelyek a távmunka során segítenek a szoftverek és az adatok elérésében és használatában, a hatékony együttműködésben, valamint a hatékonyság megőrzésében.