FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEKET

HA A SOROZATSZÁMOKON ALAPULÓK HELYETT AZ EMBEREKRE ÖSSZPONTOSÍTÓ CSOMAGOKRA TÉR ÁT

Számunkra Ön nem csak egy sorozatszámot jelent

Az Autodesk visszavonja a sorozatszámokon alapuló csomagokat, és minden előfizetést egy-egy megnevezett felhasználóhoz rendel hozzá. Ezek az új csomagok most és a jövőben is számos előnnyel járnak a mostani árhoz hasonló költségek mellett.

 • Dedikált hozzáférés minden alkalmazott számára, bármikor és bárhonnan is dolgoznak. Nincs több állásidő amiatt, hogy az összes licenc használatban van.

 • Egyének, csapatok és vállalatok számára elérhető csomagok dedikált vagy rugalmas szoftverhozzáféréssel, a vállalat működésétől függően.

 • Könnyedén optimalizálhatja a licencelési költségeket. Az új, megnevezett csomagok átláthatóbbá teszik a használati adatokat, amelyek segítségével intelligensebb befektetéseket eszközölhet vállalkozása számára.

 • Az egyszerűsített és biztonságos licenckezelés révén nincs többé szükség hálózati kiszolgálók kezelésére vagy névtelen sorozatszámok követésére.

Használja ki az 1-et fizet, 2-t kap beszámítási ajánlatot

TÖBBFELHASZNÁLÓS ELŐFIZETÉSEK ESETÉN

A következő megújítás során, 2023. augusztus 7-e előtt, az előfizetések mindegyike két darab (egy-egy megnevezett felhasználóhoz kapcsolódó) előfizetésre váltható be a jelenlegivel egyező áron*.

HÁLÓZATI MAINTENANCE PLAN KÖVETÉSES MUNKAHELYEK ESETÉN

A következő megújítás során, 2022. május 7-e előtt, a munkahelyek mindegyike két darab (egy-egy megnevezett felhasználóhoz kapcsolódó) előfizetésre váltható be a jelenlegivel egyező áron*.

*A Maintenance Plan követéseket 2021. május 7-én visszavonjuk, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg. A többfelhasználós hozzáféréssel rendelkező előfizetéseket 2022. augusztus 7-én visszavonjuk, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg.

ÁLLANDÓ LICENC ESETÉN (MAINTENANCE PLAN KÖVETÉS NÉLKÜL)

Régebbi állandó licenccel rendelkezik? Éljen 1 vagy 3 éves előfizetésre vonatkozó kedvezménnyel a szóban forgó vagy más önálló termék esetében, beleértve a gyűjteményeket is. A részletekért kattintson ide.

Átállás megnevezett felhasználókra 4 lépésben (2:27 perc)

A megnevezett felhasználókon alapuló csomagokra való áttérés gyorsabb és egyszerűbb, mint gondolná

Néhány egyszerű lépést követően még relevánsabb felhasználói élményben részesülhet, amely együttműködést, személyre szabott oktatási tartalmakat és hasznos információkat is tartalmaz.

Fedezze fel a megnevezett felhasználók előnyeit

 • A megnevezett felhasználók tíz legnagyobb előnye

  Tekintsen meg tíz okot, amiért vállalatának érdemes megnevezett felhasználói csomagokra váltania az első megújítás során.

 • Higgyen a szakértőknek

  A Pfeiffer Report ezen kiadásából megtudhatja, miért izgatottak az iparági elemzők a megnevezett felhasználókkal kapcsolatban.

 • Felhasználói élmény megtekintése

  Ügyfeleink már most sikereket érnek el. Tudja meg ennek magyarázatát a Haley & Aldrichnál dolgozó Sam Lucidótól és a Rambollnál dolgozó Rene Garciától, akik maguk is megnevezett felhasználók.

Mit kell még tudnom?

Az Autodesk új, emberekre összpontosító csomagokat indít, és megszünteti a sorozatszámokra alapulókat.

Az ajánlat lejárati dátuma előtti következő megújítás alkalmával tájékoztatni fogjuk, hogyan számíttathatja be hálózati Maintenance Plan követését vagy többfelhasználós előfizetését megnevezett felhasználós csomagra, az eddigiekkel megegyező költségek mellett.

Az áttérő ügyfelek 1-et fizet, 2-t kap ajánlatokat érhetnek el, amelyek segítik a jobb felhasználói élményt, együttműködést és támogatást nyújtó új csomagokra való váltást, az eddigiekkel megegyező költségek mellett.

A Maintenance Plan követéseket 2021. május 7-én, a többfelhasználós hozzáféréssel rendelkező előfizetéseket pedig 2022. augusztus 7-én vonjuk vissza.

Meglévő csomagja beszámításakor választhat új standard és premium előfizetéseink közül, attól függően, hogy melyik a legmegfelelőbb a csapata számára.

A Design és Creation programcsomagokat megszüntettük, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg. Ha rendelkezik Design és Creation programcsomaggal, felveheti a kapcsolatot forgalmazójával vagy az Autodeskkel, ha többet szeretne megtudni arról, hogy a fenti 1-et fizet, 2-t kap beszámítási ajánlat keretében milyen lehetőségek állnak rendelkezésére az iparági gyűjteményekre való váltással kapcsolatban.

További kérdései merültek fel?

További információkért lépjen kapcsolatba forgalmazójával. Ha nem tudja, ki a forgalmazója, töltse ki az űrlapot, és az Autodesk felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy itt megkeresheti forgalmazóját.

Már elérhető: beszámítási becslőeszköz. Beszéljen partnerével vagy Autodesk-képviselőjével, ha többet szeretne megtudni az eszközről, amely bemutatja a megnevezett felhasználókra való áttérés lehetséges befektetésmegtérülését (ROI).

Köszönjük érdeklődését. Egy szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

FEDEZZE FEL A PREMIUM CSOMAGOKAT

A Premium csomagokat úgy terveztük, hogy elősegítsék a legalább 50 előfizetést kezelő vállalkozások hatékonyabb működését. Az egyszeri bejelentkezéssel és a hét minden napján folyamatosan elérhető támogatással időt takaríthat meg, és növelheti a biztonságot. A megnevezett felhasználókhoz kapcsolódó, jelenlegi 1-et fizet, 2-t kap beszámítási ajánlatok révén számos ügyfél megduplázhatja előfizetéses munkahelyeit, így a Premium csomagra való áttérés megvalósíthatóbbá válik.

A teljes használati feltételekért kattintson ide.

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA A JELEN AJÁNLAT EGY RÉSZÉT VAGY EGÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK, ÉS ORSZÁGONKÉNT ELTÉRŐEK LEHETNEK.

*A megújítás Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi ára az ezen ajánlaton keresztül beszerzett standard előfizetésekre 2021-ben, 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben legfeljebb 5%-kal emelkedik majd – 2022-ben, 2024-ben, 2026-ban és 2028-ban pedig az Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi ár nem változik. A 3 éves előfizetéssel való megtakarítás 3 egymást követő 1 éves előfizetés Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi árához lett viszonyítva.

Az ajánlat a Maintenance Plan követés és a többfelhasználós előfizetés megújítási időszaka alatt érhető el. Hálózati Maintenance Plan követéssel vagy többfelhasználós előfizetéssel rendelkező ügyfeleink esetében a következő (és minden azutáni) megújítás során, 2023. augusztus 7-e előtt, a többfelhasználós előfizetések vagy hálózati Maintenance Plan követéses munkahelyek mindegyike két darab megnevezett felhasználóra vonatkozó standard előfizetésre váltható be. Vegye figyelembe, hogy ha egy ajánlattípus már megszűnt, és maga az ajánlat lejárt, akkor a többfelhasználós beszámítási ajánlat sem lesz elérhető. Az ajánlat nem vonható össze más visszatérítésekkel vagy promóciókkal, és azokon a területeken nem érvényes, ahol törvényileg tiltott vagy korlátozott. Az ajánlatra adott használati feltételek vonatkoznak, amelyeket az ajánlat érvényessége előtt közzéteszünk és elérhetővé válnak. Az előfizetési program és annak előnyei eltérhetnek, valamint az érvényes használati feltételek és/vagy szolgáltatási feltételek hatálya alá esnek. A tényleges kiskereskedelmi árat az Ön által választott forgalmazó határozza meg, és függ az árfolyam-ingadozás hatásaitól. Az Autodesk nem kötelezhető visszamenőleges kedvezmények érvényesítésére az árfolyamkockázat miatt, illetve a forgalmazón keresztül történő vásárlás esetén. Az árak a termékek/ajánlatok elérhetőségétől is függenek.

A tényleges árak a valutaárfolyam-ingadozás hatásának függvényében változhatnak. Az árakra vonatkozó vállalások kizárólag a Maintenance Plan követésről előfizetésre váltási ajánlat keretében előfizetésre váltott munkahelyekre vonatkoznak. Az árakra vonatkozó vállalások a termékek és/vagy ajánlatok elérhetőségétől is függnek, és nem vonatkoznak az ügyfél által vásárolt új előfizetésekre, az áttért előfizetésekre (azaz a valamely termék előfizetéséről egy másik termék előfizetésére való engedélyezett áttérésekre), illetve a helyettesítő vagy utód előfizetéses termékekre.

Az Autodesk a szoftvereket és szolgáltatásokat licenc vagy előfizetés alapján teszi elérhetővé. Az Autodesk-szoftverek és szolgáltatások (beleértve az ingyenes szoftvereket és szolgáltatásokat is) telepítésére, hozzáférésére vagy bármilyen más jellegű felhasználására vonatkozó jogosultságok csak az Autodesk által a vonatkozó licenc- vagy szolgáltatási szerződésben foglalt licencelési és szolgáltatási jogosultságokra korlátozódnak, és meg kell felelniük a vonatkozó szerződés minden feltételének. Ha előfizet egy csomagra, előfordulhat, hogy az a szolgáltatás elérhetőségétől függően egy előre meghatározott díj fizetése ellenében havonta vagy évente automatikusan megújul. Előfordulhat, hogy nem minden előny és vásárlási lehetőség érhető el minden szoftverhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. A felhőalapú szolgáltatások igénybe vételéhez internetkapcsolat szükséges, továbbá vonatkozik rájuk minden, a Szolgáltatási feltételekben rögzített földrajzi korlátozás.

Értékesítési partnereink függetlenül működnek, és szabadon választhatják meg áraikat. Az egyes értékesítési partnerek árai eltérhetnek. A hirdetésben szereplő kedvezmények és megtakarítások a megadott termékekre vonatkozó, Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi áron (adó nélkül) alapulnak. Az Autodesk által javasolt kiskereskedelmi ár csak viszonyítási alapként szolgál, és előfordulhat, hogy nem a helyi pénznemben van megadva. A tényleges kiskereskedelmi árat az ügyfél által választott forgalmazó határozza meg, és az árfolyam-ingadozás is hatást gyakorol rá,

Az Autodesk, az Autodesk embléma, az AutoCAD LT, a 3ds Max, az ArtCAM, az AutoCAD, a Civil 3D, a FeatureCAM, az Infraworks, az Inventor, az Inventor LT, a Maya, a Maya LT, a MotionBuilder, a Navisworks, a Revit, a Revit LT, a Robot és a Showcase az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy társvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért.

© 2021 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}