• Magyarország

  Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

ha a sorozatszámok helyett az emberekre
összpontosító csomagokra tér át

2020 májusától kezdődően

ok

Számunkra Ön nem csak egy sorozatszámot jelent.

A megnevezett felhasználói csomagokra való áttérés 2020. május 7-én kezdődik

Az Autodesk megszünteti a sorozatszámokra alapuló csomagokat, és az emberekre összpontosító új csomagokat indít. Az új csomagok most és a jövőben is számos előnnyel járnak majd Ön és a vállalkozása számára a mostani árhoz hasonló költségek mellett.

A többfelhasználós előfizetéssel rendelkező ügyfelek esetében e csomagok elérhetőségét 2020. augusztus 7-ig meghosszabbítjuk, azok visszavonását 2021. augusztus 7-ig elhalasztjuk. További információ.

icon-checkmark3

Beszámítási ajánlat

 • KÜLÖNÁLLÓ MAINTENANCE PLAN KÖVETÉS ESETÉN

  Különálló Maintenance Plan követésesetén a 2021. május 7.* előtti következő megújítás során egy munkahely egy előfizetésért számítható be a jelenlegivel egyező áron*.

 • ÁLLANDÓ LICENC ESETÉN (MAINTENANCE PLAN KÖVETÉS NÉLKÜL)

  Ha régebbi állandó licenccel rendelkezik, most lehetősége nyílik nagyobb összeget megtakarítani az Ön által jelenleg is használt vagy egy másik önálló termék 1 éves vagy 3 éves előfizetésén, beleértve a gyűjteményeket is. A részletekért kattintson ide.

 • HÁLÓZATI MAINTENANCE PLAN KÖVETÉS ESETÉN

  Ha hálózati Maintenance Plan követéssel rendelkezik, akkor kizárólag az első megújítás során,2020. május 7-e* után, egy munkahely vagy előfizetés egy előfizetésért számítható be a jelenlegihez hasonló áron. Kizárólag az első megújítás során, 2020. augusztus 7-e után, a munkahelyek vagy előfizetések mindegyike két darab (megnevezett felhasználóhoz kapcsolódó) előfizetésre váltható be a jelenlegivel egyező áron*. A hálózati Maintenance Plan követéssel rendelkező előfizetéseket 2021. május 7-én visszavonjuk, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg.

 • DESIGN ÉS CREATION SUITE PROGRAMCSOMAGOK ESETÉN

  A Maintenance Plan követések megszüntetésének részeként a Design és Creation Suite programcsomagok utolsó verziója 2020 áprilisában† jelenik meg és lesz letölthető ügyfeleink számára, a programcsomagok megújításának utolsó dátuma pedig 2020. április 16. Az ügyfeleknek 2020. április 16. után nem lesz lehetőségük a programcsomagok megújítására. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a fenti beszámítási ajánlatok keretében milyen lehetőségek állnak rendelkezésére az iparági gyűjteményekre való váltást illetően, vegye fel a kapcsolatot forgalmazójával vagy velünk itt.

 • TÖBBFELHASZNÁLÓS ELŐFIZETŐK ESETÉN

  Kizárólag az első megújítás során, 2020. augusztus 7-e után, a munkahelyek vagy előfizetések mindegyike két darab (megnevezett felhasználóhoz kapcsolódó) előfizetésre váltható be a jelenlegivel egyező áron*. A többfelhasználós előfizetéseket 2021. augusztus 7-én visszavonjuk, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg.

A nagy felhasználói csoportok kezeléséhez szükséges további adminisztrációs, jelentési és támogatási funkciók eléréséhez frissítsen a Premium csomagra. Ha átfogóbb eszközkészletre van szüksége, frissítsen iparági gyűjteményre.

*A Maintenance Plan követések megújításának jelenlegi ára 2020. augusztus 7-től 20%-kal emelkedni fog.

Esettanulmány: A megnevezett felhasználókkal járó előnyök (1:30 perc)

A megnevezett felhasználók előnyei

Ügyfeleink már most sikereket érnek el. Tudja meg ennek magyarázatát a Haley & Aldrichnál dolgozó Sam Lucidótól és a Rambollnál dolgozó Rene Garciától, akik maguk is megnevezett felhasználók.

Beszámítási ajánlat

 • Többfelhasználós előfizetők esetében:

  Kizárólag az első megújítás során, 2020. augusztus 7-e után, a munkahelyek mindegyike két darab megnevezett felhasználóhoz kapcsolódó standard előfizetésre váltható be a jelenlegihez hasonló áron.

 • Jelenlegi különálló vagy hálózati Maintenance Plan követéssel rendelkező ügyfelek esetében:

  2021. május 7. előtt, az első megújítás alkalmával a különálló vagy hálózati Maintenance Plan követéses munkaállomások a 2019-es Maintenance Plan követés árához hasonló áron, egy darab standard előfizetésre válthatók be (különálló hozzáférés beszámítása egyfelhasználós hozzáférésre; hálózati hozzáférés beszámítása többfelhasználós hozzáférésre). A beszámítást követően a hálózati Maintenance Plan követéssel rendelkező ügyfelek szintén élhetnek a többfelhasználós beszámítási ajánlattal a következő megújítás alkalmával, 2020. augusztus 7-től.

A Maintenance Plan követéseket 2021. május 7-én, a többfelhasználós hozzáféréssel rendelkező előfizetéseket pedig 2021. augusztus 7-én visszavonjuk, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg.

A nagy felhasználói csoportok kezeléséhez szükséges további adminisztrációs, jelentési és támogatási funkciók eléréséhez frissítsen a Premium csomagra. Ha átfogóbb eszközkészletre van szüksége, frissítsen iparági gyűjteményre.

További kérdései merültek fel?

További információkért lépjen kapcsolatba forgalmazójával.

Partnerei vagyunk a sikerben

 • Mi fog történni?

  Az Autodesk új, emberekre összpontosító csomagokat indít, és megszünteti a sorozatszámokra alapulókat.

 • Van valami teendőm?

  Egyelőre nincs. A Maintenance Plan követés 2020. május 7. utáni vagy a többfelhasználós előfizetés 2020. augusztus 7. utáni első megújítása alkalmával tájékoztatni fogjuk, hogyan számíthatja be Maintenance Plan követését vagy többfelhasználós előfizetését egy megnevezett felhasználói csomagra az eddigiekhez hasonló költségek mellett.

 • Mik a csomag beszámításának előnyei?

  Az áttérő ügyfelek különleges beszámítási ajánlatokat érhetnek el, amelyek elősegítik a továbbfejlesztett élményt, együttműködést és támogatást nyújtó új csomagokra való váltást a korábbiakhoz hasonló költségek mellett.

 • Megtarthatom a jelenleg használt csomagot?

  A Maintenance Plan követéseket 2021. május 7-én, a többfelhasználós hozzáféréssel rendelkező előfizetéseket pedig 2021. augusztus 7-én visszavonjuk, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg.

 • Milyen új lehetőségeim vannak?

  Meglévő csomagja beszámításakor választhat új standard és prémium előfizetéseink közül, attól függően, hogy melyik a legmegfelelőbb a csapata számára.

 • Mit kell tudnom ezen kívül?

  A Maintenance Plan követések megszüntetésének részeként a Design és Creation Suite programcsomagok utolsó verziója 2020 áprilisában† jelenik meg és lesz letölthető ügyfeleink számára, a programcsomagok megújításának utolsó dátuma pedig 2020. április 16. Az ügyfeleknek 2020. április 16. után nem lesz lehetőségük a Maintenance Plan követés megújítására. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a fenti beszámítási ajánlatok keretében milyen lehetőségek állnak rendelkezésére az iparági gyűjteményekre való váltást illetően, vegye fel a kapcsolatot forgalmazójával vagy velünk itt.

A megnevezett felhasználók tíz legnagyobb előnye

Tekintsen meg tíz okot, amiért vállalatának érdemes megnevezett felhasználói csomagokra váltania az első megújítás során.

További kérdései merültek fel?

Köszönjük érdeklődését. Egy szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

További információkért lépjen kapcsolatba forgalmazójával. Ha nem tudja, ki a forgalmazója, töltse ki az űrlapot, és az Autodesk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A teljes használati feltételekért kattintson ide: https://www.autodesk.com/company/legal-notices-trademarks/access-use/subscription-offerings/multi-user-trade-in-offer-terms.

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA A JELEN AJÁNLAT EGY RÉSZÉT VAGY EGÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK, ÉS ORSZÁGONKÉNT ELTÉRŐEK LEHETNEK.

*A megújítás Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi ára az ezen ajánlaton keresztül beszerzett standard előfizetésekre 2021-ben, 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben legfeljebb 5%-kal emelkedik majd – 2022-ben, 2024-ben, 2026-ban és 2028-ban pedig az Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi ár nem változik. A 3 éves előfizetéssel való megtakarítás 3 egymást követő 1 éves előfizetés Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi árához lett viszonyítva.

*A Maintenance Plan követések megújításának jelenlegi ára 2020. augusztus 7-től 20%-kal emelkedni fog.

†Az Entertainment Creation Suite programcsomagok utolsó verziója 2019 decemberében jelent meg.

Az ajánlat a Maintenance Plan követés és a többfelhasználós előfizetés megújítási időszaka alatt érhető el. Hálózati Maintenance Plan követéssel vagy többfelhasználós előfizetéssel rendelkező ügyfeleink esetében kizárólag az első megújítás során, 2020. május 7-e után, a többfelhasználós előfizetések vagy hálózati Maintenance Plan követéses munkahelyek mindegyike két darab megnevezett felhasználóra vonatkozó standard előfizetésre váltható be. A második (és az utáni) megújítás során (az ajánlat időtartama alatt) az Előfizetésre váltási ajánlat keretében kedvezményes áron beszerzett többfelhasználós előfizetések vagy a hálózati Maintenance Plan követéses munkahelyek mindegyike egy darab megnevezett felhasználóra érvényes standard előfizetésre számítható be. Az ajánlat nem vonható össze más visszatérítésekkel vagy promóciókkal, és azokon a területeken nem érvényes, ahol törvényileg tiltott vagy korlátozott. Az ajánlatra adott használati feltételek vonatkoznak, amelyeket az ajánlat érvényessége előtt közzéteszünk és elérhetővé válnak. Az előfizetési program és annak előnyei eltérhetnek, valamint az érvényes használati feltételek és/vagy szolgáltatási feltételek hatálya alá esnek. A tényleges kiskereskedelmi árat az Ön által választott forgalmazó határozza meg, és függ az árfolyam-ingadozás hatásaitól. Az Autodesk nem kötelezhető visszamenőleges kedvezmények érvényesítésére árfolyamkockázat miatt, illetve forgalmazón keresztül történő vásárlás esetén. Az árak a termékek/ajánlatok elérhetőségétől is függenek.

A tényleges árak a valutaárfolyam-ingadozás hatásának függvényében változhatnak. Az árakra vonatkozó vállalások kizárólag a Maintenance Plan követésről előfizetésre váltási ajánlat keretében előfizetésre váltott munkahelyekre vonatkoznak. Az árakra vonatkozó vállalások a termékek és/vagy ajánlatok elérhetőségétől is függnek, és nem vonatkoznak az ügyfél által vásárolt új előfizetésekre, az áttért előfizetésekre (azaz a valamely termék előfizetéséről egy másik termék előfizetésére való engedélyezett áttérésekre), illetve a helyettesítő vagy utód előfizetéses termékekre.

Az Autodesk a szoftvereket és szolgáltatásokat licenc vagy előfizetés alapján teszi elérhetővé. Az Autodesk-szoftverek és szolgáltatások (beleértve az ingyenes szoftvereket és szolgáltatásokat is) telepítésére, hozzáférésére vagy bármilyen más jellegű felhasználására vonatkozó jogosultságok csak az Autodesk által a vonatkozó licenc- vagy szolgáltatási szerződésben foglalt licencelési és szolgáltatási jogosultságokra korlátozódnak, és meg kell felelniük a vonatkozó szerződés minden feltételének. Ha előfizet egy követésre, előfordulhat, hogy az a szolgáltatás elérhetőségétől függően egy előre meghatározott díj fizetése ellenében havonta vagy évente automatikusan megújul. Előfordulhat, hogy nem minden előny és vásárlási lehetőség érhető el minden szoftverhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. A felhőalapú szolgáltatások igénybe vételéhez internetkapcsolat szükséges, továbbá vonatkozik rájuk minden, a Szolgáltatási feltételekben rögzített földrajzi korlátozás.

Értékesítési partnereink függetlenül működnek, és szabadon választhatják meg áraikat. Az egyes értékesítési partnerek árai eltérhetnek. A hirdetésben szereplő kedvezmények és megtakarítások a megadott termékekre vonatkozó, Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi áron (adó nélkül) alapulnak. Az Autodesk által javasolt kiskereskedelmi ár csak viszonyítási alapként szolgál, és előfordulhat, hogy nem a helyi pénznemben van megadva. A tényleges kiskereskedelmi árat az ügyfél által választott forgalmazó határozza meg, és az árfolyam-ingadozás is hatást gyakorol rá.

Az Autodesk, az Autodesk embléma, az AutoCAD LT, a 3ds Max, az ArtCAM, az AutoCAD, a Civil 3D, a FeatureCAM, az Infraworks, az Inventor, az Inventor LT, a Maya, a Maya LT, a MotionBuilder, a Navisworks, a Revit, a Revit LT, a Robot és a Showcase az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy társvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért.

© 2020 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva.