• Magyarország

  Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

ELŐNYÖK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Az előfizetés előnyei

Tekintse meg az előfizetésre váltás előnyeit

Ismerje meg, hogy a legnépszerűbb termékeink esetében milyen előnyökkel jár az előfizetés a Maintenance Plan követéshez képest.

 • AEC Collection (építészek)

  A Building Design Suite programcsomaghoz képest szert tehet egy BIM-platformra, amely tervezési és elemzési célokra használható, valamint egy specializált eszközkészletre építészeti tervezéshez és még sok máshoz.

 • AEC Collection (építőmérnökök)

  Az Infrastructure Design Suite programcsomaghoz képest integrált GIS-adatokra, valamint ütközésvizsgálati, koordinációs, elemzési, szimulációs és számos más célra használható szoftverekre tehet szert.

 • Product Design & Manufacturing Collection

  A Product Design Suite programcsomaghoz képest tűréselemzéshez, CAM-hez, üzemtervezéshez és más célokhoz használható szoftverekre tehet szert.

 • AutoCAD

  További specializált eszközkészleteket szerezhet be az építészet, az elektrotechnikai és gépészeti tervezés, a Map 3D és sok más terén.

 • AutoCAD LT

  Kihasználhatja az együttműködési képességet, a mobilalkalmazásokat, az Autodesk technikai támogatási szakembereinek telefonos segítségnyújtását és még sok mást.

A különleges ajánlat 2020. május 6-ig érvényes. Kizárólag a Maintenance Plan követés megújítási időszaka alatt érhető el.

ok

Első lépésként Első lépésként

Nem ismeri a forgalmazót, vagy kérdései merültek fel az ajánlattal kapcsolatban? Csak töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Call 1-833-570-2746 (toll-free) Monday through Friday, 7 am to 3 pm, Pacific time.

További kérdései merültek fel?

Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, hogy választ kapjon kérdéseire. Vagy olvassa el a Gyakori kérdéseket a részletes információkért.