Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Magyarország

  Átirányítottuk a helyi webhely megfelelő oldalára, ahol a helyi árakat és promóciókat láthatja, és vásárolhat az online áruházban.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Akár

megtakarítás egyes Autodesk-szoftverek árából*

Korlátozott idejű beszámítási ajánlat

Készüljön fel, hogy bármit megalkothasson –
most és a jövőben egyaránt

Most korlátozott ideig régi licenceinek beszámításával akár 30%-ot* is megtakaríthat bármely jogosult Autodesk® szoftver 1 vagy 3 éves előfizetésén.

Az új előfizetésével hozzájut azokhoz a szoftverekhez, amelyekkel versenyben maradhat a változó világban, továbbá:

 • hozzáférhet a szoftverek legújabb kiadásaihoz ÉS korábbi verzióihoz,
 • kényelmesen használhatja a szoftvereket otthon vagy utazás közben is,
 • rugalmasan választhat az egy- vagy többfelhasználós licencek közt.

Ez a különleges ajánlat az iparági gyűjteményekre és további termékekre is vonatkozik! Az ajánlat 2017. október 20-ig érvényes.

Hogyan használhatom ki ezt az ajánlatot?

Előfizetés forgalmazón keresztül: Kérje meg a forgalmazót, hogy annak szakértője segítsen elvégezni a szükséges lépéseket, vagy adja meg az adatait, és a forgalmazó 1–3 munkanapon belül megkeresi.

További információt szeretne?

Tekintse meg a gyakori kérdéseket.

Akár 30% megtakarítás az iparági gyűjteményeken

Egy remek lehetőség, ha több Autodesk-termékre is szüksége van a gyűjteményből

Lépjen előre – számíttassa be régi AutoCAD®, Revit®, Inventor®, 3ds Max®, Maya® és egyéb jogosult szoftverekre szóló licenceit, és frissítsen új iparági gyűjteményeinkre! A legalapvetőbb Autodesk-szoftvereket és -szolgáltatásokat érheti el egyetlen csomagban – egyszerűen, kényelmesen és vonzó áron.

Épülettervezési, infrastrukturális és kivitelezési projektekhez való BIM-eszközök, többek között:

 • Revit
 • AutoCAD Civil 3D®
 • InfraWorks® 360
 • AutoCAD

és más termékek >

Mérnöki- és tervezői eszközök termék- és létesítmény tervezéséhez, szimulációhoz és gyártáshoz

 • Inventor Professional
 • AutoCAD
 • Fusion 360
 • 3ds Max

és más termékek >

Teljeskörű kreatív eszközkészlet a szórakoztatóipari alkotáshoz, többek között:

 • Maya
 • 3ds Max
 • MotionBuilder®
 • Mudbox®

és más termékek >

Akár 20% megtakarítás az önálló termékekre

Emellett beszámíthatja bármely jogosult régi licencét a választott legfrissebb önálló termékekbe:

A jogosult termékek teljes listáját itt találja.

See a full list of eligible products here.

Beszéljünk róla

Hívja a +49-89-90119599 számot
Hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra közt (CET)

Vagy hagyja meg elérhetőségét, és egy értékesítési képviselő megkeresi Önt.

Kérdései vannak?

 • Hogyan használhatom ki ezt az ajánlatot?

  Egyszerűen számíttassa be a jogosult régi állandó licenceit, és vásároljon új, 1 vagy 3 éves előfizetést bármelyik, az Ön által választott, a feltételeknek megfelelő gyűjteményre vagy önálló termékre az ajánlatban részt vevő forgalmazóján keresztül.

  Állandó licenceinek visszaadásával lemond a beszámított licencek használatának jogáról.

 • Mely termékek szerepelnek az ajánlatban?

  Kompatibilis állandó licenceinek beszámításával a legtöbb Autodesk-termékre, köztük iparági gyűjteményekre is kedvezményesen vásárolhat előfizetést.

  A jogosult termékek teljes listáját és az ajánlat összes részletét itt találja.

 • Kaphatok más terméket is a mostani helyett?

  Nem feltétlenül azt a terméket kell megvásárolnia, amelyhez az állandó licenc tartozik. Például beszámíthatja egyik régi, jogosult AutoCAD állandó licencét, és kedvezményes áron vásárolhat előfizetést egy AEC gyűjteményre (kivétel: az LT családba tartozó termékek állandó licencei csak az LT családba tartozó előfizetésbe számíthatók be).

 • Csatlakoznom kell az internethez új előfizetésem használatához?

  Az Autodesk-fiókban található termékek, felhőszolgáltatások és felügyeleti eszközök eléréséhez internetkapcsolat szükséges. Az asztali szoftverekkel egyfelhasználós hozzáféréssel rendelkező előfizetések esetén az ügyfélnek a szoftver első használatakor, azt követően pedig 30 naponként legalább egyszer csatlakoznia kell az internethez.

 • Mit kapok az előfizetéssel, ami a régi szoftveremmel nem volt elérhető?

  A legfrissebb verziók elérése mellett az Autodesk előfizetéses ajánlataival még nagyobb értéket kínálunk Önnek az alábbi előnyök révén**:

  • Szoftver, ahol és amikor szükség van rá – Több helyről is használhatja szoftverét (otthonról vagy a világ más pontjairól), mind a korábbi, mind a jelenlegi verziókhoz való hozzáféréssel
  • Új és fejlettebb technikai támogatás – Gyorsabb válaszidőkre számíthat, és akár közvetlen hívást is egyeztethet az Autodesk technikai támogató szakembereivel
  • Egyszerűbb adminisztráció – Olyan eszközökhöz férhet hozzá, amelyek optimalizálják a telepítést és a szoftverek felügyeletét, ha összes Autodesk-termékét előfizetéssel használja. További információkat itt talál
 • Minden fájlom és projektem automatikusan felkerül „a felhőbe”?

  Az Autodesk előfizetéssel rendelkező szoftverekkel létrehozott fájlok és projektek merevlemezre (vagy egyéb tetszés szerinti tárhelyre) is menthetők. Helyileg mentett adatai az előfizetés lemondása után is megmaradnak.

 • Állandóan frissítenem kell majd a szoftvert?

  Az előfizetés lényege, hogy mindig a szoftver legfrissebb verziójához és a legutóbbi frissítésekhez férhet hozzá, de Ön dönti el hogy frissít-e, és azt is, hogy mikor. Előfizetőként akár a szoftverek korábbi verzióihoz is hozzáférhet. További információkért lásd az Jogosultság az Autodesk-előfizetés keretében a korábbi verziók használatára című oldalt.

Még mindig vannak kérdései?

Hívja a +49-89-90119599 számot
Hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra közt (CET)

Az Autodesk biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel bármit megalkothat – most és a jövőben egyaránt. Nézze meg a videót (51 másodperc).

* Akár 30%-os megtakarítás az iparági gyűjtemények és/vagy akár 20%-os megtakarítás az önálló termékek 1 vagy 3 éves, egy- vagy többfelhasználós hozzáférésű jogosult Autodesk-előfizetésének ajánlott kiskereskedelmi árából megegyező számú, a feltételeknek megfelelő, az R14-esnél újabb (kiadás éve: 1998), legfeljebb 2017-es, olyan állandó licencek beszámításakor, amelyekhez aktív Maintenance Plan követés tartozik.

A feltételeknek megfelelő, az Autodesk LT családra vonatkozó állandó licencek kizárólag az Autodesk LT családba tartozó termékek előfizetésébe számíthatók be.

Az ügyfél lemond a beszámított állandó licencek használatának jogáról.

Az ajánlat 2017. július 10. és 2017. október 20. között érhető el világszerte, az ukrajnai Krím-félsziget, Kuba, Irán, Észak-Korea, Szudán és Szíria kivételével, és további promóciókkal nem vonható össze. Az oktatási licencek – beleértve az új licenceket, frissítéseket és áttéréseket, valamint az oktatási licenc kereskedelmire váltását – nem jogosultak a részvételre.

Az ajánlat az akcióban részt vevő forgalmazóknál és az Autodesk áruházakban érhető el. A forgalmazói árak eltérhetnek. További információért forduljon helyi Autodesk-forgalmazójához. A teljes terméklistát, a vonatkozó részleteket és a korlátozásokat itt találja.

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA JELEN AJÁNLAT EGY RÉSZÉT VAGY EGÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK.

** Előfordulhat, hogy nem minden előfizetési előny érhető el minden termékhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. Az előfizetési programok az érvényes Autodesk előfizetési szerződési feltételek és/vagy Autodesk szolgáltatási feltételek hatálya alá esnek.

Az Autodesk, az Autodesk embléma, a 3ds Max, az AutoCAD, az AutoCAD LT, a Civil 3D, az Inventor, a Fusion 360, a Maya, a Revit, az InfraWorks, a MotionBuilder, a Mudbox és a Revit LT az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy társvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A NASTRAN a National Aeronautics and Space Administration által védjeggyel ellátott terméke. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget a jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért. © 2017 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva.