Megújítások

Előfizetését egyszerűen megújíthatja – ráadásul a megújításkor jogosulttá válik a különleges díjszabásra és egyéb lehetőségekre.

Két ember használ egy álló asztalon lévő számítógépet

Akár 10% megtakarítás a megújításkor

Hálánk jeléül, hűséges ügyfelünkként különleges megújítási díjszabást (az új előfizetés díjához képest akár 10%-os kedvezményt) vehet igénybe, ha még a lejárat előtt megújítja előfizetését.1

A megújítás módja

Két, táblagépet használó nő

Online megújítás

Az Autodesk Account-fiókban lépjen a Számlázás és megrendelések > Előfizetések és szerződések részre, válasszon ki egy terméket, majd tegye a következők egyikét:

  • Automatikus megújítású előfizetések esetében: A megújítás sikerességéhez győződjön meg arról, hogy az ismétlődő fizetési mód érvényes, és az automatikus megújítás be van kapcsolva.
  • Manuálisan megújítandó előfizetések esetében: Kattintson a megújítási emlékeztető e-mailben található Megújítás gombra, vagy lépjen a fiókja Előfizetések és szerződések részére. Ha van lehetőség online megújításra, a lehetőség 90 nappal a lejárat előtt válik elérhetővé.

Egy nő egy táblagépet mutat egy férfinak, és magyaráz

Megújítás egy partnernél

Ha az automatikus megújítás vagy a manuális megújítás nem érhető el az Autodesk Account-fiókban, újítsa meg előfizetését Autodesk-partnerénél, vagy lépjen kapcsolatba velünk segítségért.

  • A partnernél való megújításhoz szükséges elérhetőségeket a fiókja Előfizetések és szerződések részén találja.
  • Ha segítségre van szüksége a megújítással kapcsolatban, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és egy szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Fedezze fel a Premium csomagokat

A Premium csomagokkal a legalább 10 szoftver-előfizetést kezelő vállalkozások hatékonyabban működhetnek az alábbi előnyök révén.

Számítógépablak ikonja, amelyen egy pipát tartalmazó zár látható

Időmegtakarítás

A címtár-szinkronizálás előnyeinek kihasználásával automatizálhatja a csoportok és termékek hozzárendelését a zökkenőmentes felhasználókezelés érdekében.

Számítógépablakot ábrázoló ikon példaszöveget jelző sorokkal

Megalapozott döntéshozatal

Értékes információkhoz juthat a részletes speciális jelentéskészítés használatával, a használati jelentéskészítő API-ksegítségével pedig automatizálhatja az elemzési munkafolyamatokat.

Számítógép monitorját ábrázoló ikon, benne egy fogaskerék ikonnal

A csapat termelékenységének optimalizálása

A rendszergazdák és végfelhasználók számára készült Prémium oktatás segítségével megismerheti a legfontosabb tippeket és bevált módszereket, amelyekkel a legtöbbet hozhatja ki a technológiákból és a munkafolyamatokból.

Hosszú asztal négy emberrel, akik a számítógépeiken dolgoznak

Többfelhasználós előfizetéssel rendelkezik?

A többfelhasználós hozzáférésű előfizetéseket 2023. február 7-én teljesen megszüntetjük. Ne hagyja ki a korlátozott idejű 1-et fizet 2-t kap ajánlatot, amelynek keretében egy többfelhasználós előfizetést két megnevezett felhasználós előfizetésre számíttathat be a jelenlegivel egyező áron.2

Nagyobb érték iparági gyűjteménnyel

A leghatékonyabb iparági szoftvereink jelentős megtakarítással, egyetlen egyszerű csomagban való beszerzéséhez újítsa meg előfizetését, vagy váltson iparági gyűjteményre.

Az Architecture, Engineering & Construction Collection termékeivel létrehozott 3D várostopográfia

Architecture, Engineering & Construction Collection

Nagy teljesítményű épületinformáció-modellezési (BIM-) és CAD-eszközök tervezőknek, mérnököknek és alvállalkozóknak. Tartalmazza többek között a Revit, az AutoCAD és a Civil 3D szoftvereket.


A Product Design & Manufacturing Collection segítségével létrehozott termékrenderelés

Product Design & Manufacturing Collection

Professzionális szintű termékfejlesztési és gépipari tervezési eszközöket használhat többek között az Inventor, az AutoCAD és a Fusion 360 szoftverekben.

 


A Media & Entertainment Collection termékeivel tervezett növények esőcseppekkel

Media & Entertainment Collection

Fokozza stúdiója renderelési és szimulációs képességeit, és biztosítson művészei számára nagy teljesítményű modellezési és animációs eszközöket.

 


Egy nő valamit mutat egy férfinak egy táblagépen

Még több lehetőség az Autodesk Account-fiókban

Autodesk-előfizetései kezeléséhez és testreszabásához elegendő csupán néhány kattintás. Az Autodesk Account-fiók önkiszolgáló lehetőségeket kínál, így egyebek között az igényei szerint hozzáadhat munkahelyeket, összehangolhatja a fizetési dátumokat, illetve módosíthatja az előfizetés időtartamát.

Gyakran ismétlődő kérdések

Hogyan újíthatom meg az előfizetésemet, ha az már lejárt?

A lejárt előfizetések újraaktiválása vagy újraindítása nem lehetséges. A szoftver használatához vásároljon új előfizetést. Számos esetben a lejárt szoftver elindításával megtekintheti, milyen lehetőségek közül választhat új előfizetés vásárlása esetén. Másik megoldásként új előfizetését megvásárolhatja közvetlenül az Autodesktől vagy egy Autodesk-partnertől.

 

Promóciók, kedvezmények és különleges ajánlatok megtekintése

Továbbra is igénybe vehetem a különleges megújítási árazást, ha módosítom az időtartamot?

Igen! Ha egy időtartamról egy másikra vált, továbbra is igénybe veheti a különleges automatikus megújítási díjszabást – az új előfizetés árához képest általában akár 10%-os kedvezménnyel1 –, ha még a lejárat előtt megújítja előfizetését. Ha azonban úgy dönt, hogy hagyja lejárni előfizetését, és újat vásárol, körülbelül 10%-kal magasabb áron vásárolhatja meg. Pénzt takaríthat meg, ha folyamatos előfizetést vásárol ahelyett, hogy hagyná lejárni az előfizetést, és új előfizetést vásárolna. A megtakarítás akkor is megmarad, ha az Autodesk Account-fiókban új időtartamot választ.

 

Példa: 1 éves időtartamú AutoCAD LT-előfizetéssel rendelkezik, amelyet évente 420 dollár/munkahely áron újíthat meg. Ha 3 éves időtartamra vált, a módosításkor 1179 dollár/munkahely összeget kell fizetnie 3 évente. Ha hagyja lejárni az eredeti 1 éves előfizetést, és megvásárolja az új 3 éves előfizetést, 1310 dollár/munkahely összeget kell fizetni 3 évente.

Hogyan újíthatom meg az előfizetést, ha online vásároltam?

Ha az automatikus megújítás be van kapcsolva, az előfizetés automatikusan megújul. Egyszerűen jelentkezzen be Autodesk Account-fiókjába, és válassza ki a megújítani kívánt terméket. Ellenőrizze, hogy az automatikus megújítás be van-e kapcsolva, és a fizetési mód helyes-e.

 

Bejelentkezés

 

További információ

 

Beállítások kezelése

 

Segítség a bejelentkezéshez

Hogyan újíthatom meg az előfizetést, ha az Autodesk értékesítési csapatától vásároltam?

Ha az előfizetés esetében engedélyezve van az automatikus megújítás, egyszerűen ellenőrizze az Autodesk Account-fiókban, hogy az automatikus megújítás be van-e kapcsolva, és a fizetési mód helyes-e.

 

Ha az előfizetés esetében nem engedélyezett az automatikus megújítás, manuálisan kell megújítania. Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk szerződéskezelőjének. Ha az előfizetése megújítható online, lépjen be a fiókjába a megújításhoz, legkorábban 90 nappal az előfizetés lejárata előtt.

 

Ha kérdése van a megújítás esedékességekor, beszélhet értékesítési képviselőjével a lehetőségekről, például a munkahelyek hozzáadásáról, az előfizetés számlázási dátumainak egymáshoz igazításáról, a Premium csomagra való frissítésről, illetve az iparági gyűjteményre való váltásról.

 

Ha segítségre van szüksége a megújításhoz, forduljon az értékesítési képviselőjéhez, vagy töltse ki az űrlapot, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel.

Hogyan újíthatom meg az előfizetést, ha egy partnertől vásároltam?

Az előfizetés lejárta előtt megújításra emlékeztető e-mailt küldünk szerződéskezelőjének. Ha az előfizetése megújítható online, a megújítást elvégezheti az Autodesk Account-fiókjában is, legkorábban 90 nappal az előfizetés lejárata előtt.

 

Ha kérdése van a megújítás esedékességekor, beszélhet Autodesk-partnerével a lehetőségekről, például a munkahelyek hozzáadásáról, az előfizetés számlázási dátumainak egymáshoz igazításáról, a Premium csomagra való frissítésről, illetve az iparági gyűjteményre való váltásról. 

 

Ha segítségre van szüksége a megújítással kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot azzal a partnerrel, aki a megújítási értesítésben szerepel, vagy használja az Autodesk Partnerkeresőt.

Miért nem látom a „Munkahely hozzáadása” lehetőséget az Autodesk Account-fiókban?

Ez a szolgáltatás nem érthető el minden régióban3, és csak bizonyos, automatikusan megújítható előfizetések esetében használható. Ha a Munkahelyek hozzáadása lehetőség nem jelenik meg a fiókjában, előfordulhat, hogy előfizetése nem jogosult az önkiszolgáló munkahelykezelésre. Segítségért lépjen kapcsolatba Autodesk-partnerével, vagy vegye fel a kapcsolatot a támogatással.

Bármikor hozzáadhatok munkahelyeket az előfizetésemhez?

Igen, bármikor hozzáadhat munkahelyeket a jogosult előfizetéséhez. A munkahely ára a meglévő előfizetés hátralévő ideje alapján lesz arányosítva. Az előfizetés következő megújítási időpontja alkalmával az összes munkahely megújul.

Miért nem tudom módosítani az előfizetésem időtartamát?

Ha az időtartam módosításának lehetősége nem látható vagy szürkén jelenik meg, az önkiszolgáló időszak-módosítások nem érhetők el ehhez az előfizetéshez az Autodesk Account-fiókban.

Ha módosítani szeretné az előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Miért nem tudom egymáshoz igazítani az online vásárolt előfizetések fizetési dátumait?

Több előfizetés fizetési dátumainak összehangolásához azonos időtartamú és azonos fizetési móddal rendelkező előfizetésnek kell lenniük. Módosíthatja az időtartamokat, és megváltoztathatja a fizetési módokat, hogy mind egyformák legyenek, majd folytathatja a fizetési dátumok egymáshoz igazításával.

 

Ha a Fizetési dátumok összehangolása lehetőség szürkén jelenik meg, az önkiszolgáló mód nem érhető el az előfizetésekhez.

 

Ha módosítani szeretné az előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Hol kaphatok technikai támogatást?

Igényei szerint választhat az élő vagy online támogatási lehetőségek közül: telefonos, csevegéses, e-mailes és távoli asztali támogatás is a rendelkezésére áll. Lépjen kapcsolatba támogatási szakembereinkkel, és ismerje meg az önkiszolgáló támogatást.

Több megjelenítése

Kérdései vannak a megújítással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége?

Küldje el nekünk az adatait, beleértve azokat a termékeket, amelyek a leginkább érdeklik, és az Autodesk egy megújítási szakértője kapcsolatba fog lépni Önnel.

Többéves megtakarítási ajánlat feltételei

Ügyfeleink előfizethetnek egy új 3 éves előfizetésre, vagy a megtakarítás érdekében megújíthatják lejáró 3 éves előfizetésüket.

 

A megtakarítások 2020. február 1-től érhetőek el az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és Latin-Amerikában.

 

Az ajánlat kizárólag az akcióban részt vevő forgalmazóknál és az Autodesk áruházakban érhető el. A forgalmazói árak eltérőek lehetnek. További információért forduljon helyi Autodesk-forgalmazójához.

 

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA JELEN AJÁNLATOT VAGY ANNAK EGY RÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK.

 

Előfordulhat, hogy nem minden előfizetési előny érhető el minden termékhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. Az előfizetési programok az érvényes Autodesk-előfizetési feltételek (angol) és/vagy Autodesk szolgáltatási feltételek (angol) hatálya alá esnek.

 

Az Autodesk, az Autodesk embléma, az AutoCAD LT, a 3ds Max, az AutoCAD, a BIM 360, a Civil 3D, a Fusion 360, az Infraworks, az Inventor, a Maya, a Maya LT, a Moldflow, a MotionBuilder, a Mudbox, a Navisworks, a ReCap Pro, a Revit, a Revit LT, a Robot, a Showcase, a Sketchbook és a VRED az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy társvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért.

1 A 3 éves előfizetéssel járó megtakarítás 3 egymást követő éves előfizetés Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi árához lett viszonyítva.

 

2További információ a többfelhasználós beszámítás használati feltételeiről: https://www.autodesk.com/company/legal-notices-trademarks/access-use/subscription-offerings/multi-user-trade-in-offer-terms.

 

3Ez a szolgáltatás csak a közvetlenül az Autodesk webhelyén – vagy bizonyos esetekben az Autodesk értékesítési képviselőjénél – az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában vagy Ausztráliában vásárolt termékek esetében érhető el.