Önkiszolgálás a fiókban

Az Autodesk Account-fiókban egyszerűen kezelheti az előfizetéseit és a fizetéseket.

Vegye kezébe az irányítást az Autodesk Account-fiókban (videó: 1:15 perc)

Vegye kezébe az irányítást az Autodesk Account-fiókban

Autodesk-előfizetései kezeléséhez és testreszabásához elegendő csupán néhány kattintás. Az Autodesk Account-fiók önkiszolgáló lehetőségeket kínál, így bármikor módosíthatja a beállításokat.1

Az Autodesk Account-fiók önkiszolgáló funkcióinak előnyei

Vegye kezébe az irányítást, és kezelje összes termékét az Autodesk Account-fiókban, a fizetésekkel együtt.

Két, egymással átfedésben lévő számítógépablakot ábrázoló ikon a szinkronizálást jelző ikonnal

Fizetés az igényei szerint

Kiválaszthat és kezelhet egy olyan biztonságos fizetési módot, amely a legjobban megfelel Önnek.


A felhasználót és egy pluszjelet jelző ikon egy számítógépes ablakban

Méretezés az igényeinek megfelelően

Szükség szerint munkahelyeket adhat hozzá az előfizetéseihez, és kihasználhatja az arányosított árazás előnyeit.


Számítógép monitorját ábrázoló ikon két naptár ikonnal és egy nyíllal, amely az egyik felől a másik felé mutat

Bármikor módosíthatja az időtartamot

Beállíthatja a következő megújítást úgy, hogy havi, éves vagy 3 éves időtartamra váltson.


A fiókszolgáltatások elérése

Ha közvetlenül az Autodesktől, online vásárolt előfizetést, bármikor végezhet módosításokat az Autodesk Account-fiókban.1

Fizetési mód módosítása

 1. A fiókjában lépjen a Számlázás és megrendelések > Fizetési Mód.
 2. Egy helyen tekintheti meg az összes fizetési módot, és egyszerre több előfizetés esetében is végezhet módosításokat.
 3. Meglévő fizetési mód szerkesztéséhez kattintson a Szerkesztés gombra.
 4. Kártya hozzáadásához vagy új fizetési módra (például PayPal vagy Direct Debit) való módosításhoz kattintson a Fizetési mód hozzáadása gombra.

Munkahelyek hozzáadása

 1. A fiókjában lépjen a Számlázás és megrendelések > Előfizetések és szerződések részre.
 2. Válasszon ki egy terméket, majd kattintson a Munkahelyek hozzáadása gombra.
 3. Módosítsa a megrendelést, majd kattintson a Módosítások mentése gombra.
 4. Tekintse át a megrendelést, majd kattintson a Megrendelés elküldése gombra.

Az időtartam módosítása

 1. A fiókjában lépjen a Számlázás és megrendelések > Előfizetések és szerződések részre.
 2. Válasszon ki egy terméket.
 3. A megújítás adatai területen kattintson a Módosítás gombra.
 4. Válassza ki az új időtartamot, majd kattintson a Megerősítés gombra.
Laptopon dolgozó nő egy irodában

Megújítás az Autodesk Account-fiókban

Az előfizetések megújításakor különleges díjszabást vehet igénybe. Ha a beállításokat az Autodesk Account-fiókban kezeli, maximalizálhatja a megtakarításait, illetve megtudhatja, hogyan juthat még több értékhez a Premium csomaggal vagy hosszabb időtartamú előfizetéssel.

Gyakran ismétlődő kérdések

Minden előfizetés jogosult az önkiszolgáló kezelésre az Autodesk Account-fiókban?

Az Autodesk Account-fiók önkiszolgáló kezelési funkciói nem minden országban érhetők el. Nem érhetők el a Maintenance Plan követéshez, a korábban a Digital Riveren vagy régi rendszereken keresztül feldolgozott termékekhez, a forgalmazón keresztül vásárolt termékekhez és a megszüntetett termékekhez sem.

 

Ha ezek a beállítások nem láthatók az Autodesk Account-fiókban, vagy a gombok szürkén jelennek meg, az azt jelzi, hogy az önkiszolgáló lehetőségek jelenleg nem érhetők el.

 

Ha módosítani szeretné az előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Továbbra is igénybe vehetem a különleges megújítási árazást, ha módosítom az időtartamot?

Igen! Ha egy időtartamról egy másikra vált, továbbra is igénybe veheti a különleges automatikus megújítási díjszabást2 – az új előfizetés árához képest általában akár 10%-os kedvezménnyel –, ha még a lejárat előtt megújítja előfizetését. Ha azonban úgy dönt, hogy hagyja lejárni előfizetését, és újat vásárol, körülbelül 10%-kal magasabb áron vásárolhatja meg. Pénzt takaríthat meg, ha folyamatos előfizetést vásárol ahelyett, hogy hagyná lejárni az előfizetést, és új előfizetést vásárolna. A megtakarítás akkor is megmarad, ha az Autodesk Account-fiókban új időtartamot választ.

 

Példa: 1 éves időtartamú AutoCAD LT-előfizetéssel rendelkezik, amelyet évente 420 dollár/munkahely áron újíthat meg. Ha 3 éves időtartamra vált, a módosításkor 1179 dollár/munkahely összeget kell fizetnie 3 évente. Ha hagyja lejárni az eredeti 1 éves előfizetést, és megvásárolja az új 3 éves előfizetést, 1310 dollár/munkahely összeget kell fizetni 3 évente.

Miért nem tudom módosítani az előfizetésem időtartamát?

Ha az időtartam módosításának lehetősége nem látható vagy szürkén jelenik meg, az önkiszolgáló időszak-módosítások nem érhetők el ehhez az előfizetéshez az Autodesk Account-fiókban.

 

Ha módosítani szeretné az előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Miért nem tudom egymáshoz igazítani az online vásárolt előfizetések fizetési dátumait?

Több előfizetés fizetési dátumainak összehangolásához azonos időtartamú és azonos fizetési móddal rendelkező előfizetésnek kell lenniük. Módosíthatja az időtartamokat, és megváltoztathatja a fizetési módokat, hogy mind egyformák legyenek, majd folytathatja a fizetési dátumok egymáshoz igazításával.

 

Ha a Fizetési dátumok összehangolása lehetőség szürkén jelenik meg, az önkiszolgáló mód nem érhető el az előfizetésekhez. Ha módosítani szeretné az előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Miért nem látom a „Munkahely hozzáadása” lehetőséget az Autodesk Account-fiókban?

Ez a szolgáltatás nem érhető el minden régióban. Ha a Munkahelyek hozzáadása lehetőség nem jelenik meg a fiókjában, előfordulhat, hogy előfizetése nem jogosult az önkiszolgáló munkahelykezelésre. Lépjen kapcsolatba a forgalmazójával, vagy vegye fel a kapcsolatot a támogatással segítségért.

Bármikor hozzáadhatok munkahelyeket az előfizetésemhez?

Igen, bármikor hozzáadhat munkahelyeket a jogosult előfizetéséhez. A munkahely ára a meglévő előfizetés hátralévő ideje alapján lesz arányosítva. Az előfizetés következő megújítási időpontja alkalmával az összes munkahely megújul.

Lemondhatom az automatikus megújítást?

Egyes előfizetések automatikusan megújulnak, hogy folyamatosan hozzáférhessen a szoftverhez. Ha az előfizetés automatikusan megújul, az új előfizetési időszak díját az Autodesk Account-fiókban jelzett megújítási dátum időpontjában számítjuk fel. A megújítás dátuma előtt bármikor lemondhatja az automatikus megújítást. Ekkor a megújítás dátumáig rendelkezni fog a szoftverek és a szolgáltatások hozzáférésével, de nem számlázzuk ki az új időtartamra vonatkozó díjat. További információ: Előfizetés lemondása.

Hogyan mondhatom le a megújítást, ha partnertől vásároltam?

A külső értékesítőknél, például a kiskereskedőknél vagy a hivatalos Autodesk-partnereknél fizetett vásárlási és megújítási díjak visszatérítési szabályzatai eladónként változhatnak. Ha nem tudja lemondani az előfizetését az Autodesk Account-fiókban, lépjen kapcsolatba közvetlenül a forgalmazóval.

Hol kaphatok technikai támogatást?

Igényei szerint választhat az élő vagy online támogatási lehetőségek közül: telefonos, csevegéses, e-mailes és távoli asztali támogatás is a rendelkezésére áll. Lépjen kapcsolatba támogatási szakembereinkkel, és ismerje meg az önkiszolgáló támogatást.

Több megjelenítése

1 Ez a szolgáltatás csak a közvetlenül az Autodesk webhelyén – vagy bizonyos esetekben az Autodesk értékesítési képviselőjénél – az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában vagy Ausztráliában vásárolt termékek esetében érhető el.

 

2A különleges megújítási árazás az Autodesk normál meghirdetett díjszabásán alapul (a vonatkozó adók nélkül), és a kedvezményekre, promóciókra és havi előfizetésekre nem vonatkozik. A megtakarítás mértéke a valutaárfolyam-ingadozás hatásának függvényében változhat. Ha forgalmazón keresztül újítja meg előfizetését, változhat az ár, mivel az Autodesk-forgalmazók szabadon határozhatják meg saját áraikat.