Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

3 éves előfizetéssel 10%-ot takaríthat meg

Ha 3 éves időtartamra fizet elő bármelyik Autodesk-termékre, 10% kedvezményt kap az ugyanazon időtartamú éves előfizetés megvásárlásakor és megújításakor fizetendő díjhoz képest. Magabiztosan vásárolhat – a vásárlás gyors és biztonságos.

Miért érdemes 3 évre előfizetni?

 • A mai árakat érheti el

  Nem kell aggódnia a változások miatt. A mai napon fizetett összeg a teljes 3 éves időszakra változatlan marad.

 • Takarítson meg többet

  Az előfizetés kedvezményeket jelent más szoftverekre is: megtakarítást érhet el az olyan létfontosságú szoftvereken, mint a Revit, az AutoCAD és a Maya.

 • A munkára figyelhet

  Megfeledkezhet az éves megújításokról és a rendszergazdáról. Ehelyett 3 évig megszakításoktól és aggodalomtól mentes munkafolyamatokkal, a nélkülözhetetlen eszközök elérésével dolgozhat.

Az előfizetés kockázatmentes

 • Kihasználhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit

  30 napig kockázatmentesen próbálhatja ki az Autodesk-szoftvereket. Nem teljesen elégedett? Teljes egészében visszatérítjük 1 vagy 3 éves előfizetése árát.

 • Kérjen szakértői tanácsokat az előfizetés előtt és után

  Találkozzon szakértőinkel, hogy még a vásárlást megelőzően megkapja a testreszabott ajánlatokat – majd pedig a folyamatos online vagy telefonos támogatást.

 • Használja ki a továbbfejlesztett biztonság nyújtotta előnyöket

  A legújabb biztonsági frissítések és javítócsomagok segítenek szoftverét biztonságban tartani. Az Autodesk biztonsági keretrendszer segíti megvédeni befektetését.

Termékek

Építészeti, tervezési és kivitelezési szoftverek

Terméktervezési és gyártási szoftverek

Média- és szórakoztatóipari szoftverek

Gyakran ismétlődő kérdések

 • Milyen internetkapcsolati követelményeknek kell megfelelnem?

  A szoftverek kezdeti letöltéséhez és telepítéséhez internetkapcsolat szükséges. Az egyfelhasználós hozzáféréssel rendelkező asztali szoftverek felhasználóinak a szoftver aktiválásához csatlakozniuk kell az internethez, majd a termék használatának folytatásához a kezdeti aktiválást követően 30 naponként legalább egyszer ismét csatlakozniuk kell. A felhőszolgáltatások elérése minden esetben internetkapcsolatot igényel.

 • Hogyan kezelhetem az előfizetési szerződésemet?

  Hogy elkerülje a szoftverekhez, szolgáltatásokhoz vagy előnyökhöz való hozzáférés esetleges elvesztését, fontos, hogy még a lejárat előtt megújítsa a szerződést.

  Az előfizetések már a lejárat előtti 90. naptól meghosszabbíthatóak. A lejárat előtt 45, 30 és 4 nappal automatikus megújítási értesítéseket kap e-mailben. További információkért tekintse meg az Előfizetés-megújítási szabályzatot.

  Az előfizetés-megújítási lehetőségek kezeléséhez és az olyan részletek megtekintéséhez, mint például az előfizetési időszak és a lejárat dátuma, lépjen Autodesk Account-fiókja Szerződések szakaszára. Forgalmazótól vásárolt? További információkért tekintse meg a Forgalmazótól vásárolt előfizetések megújítása szakaszt.

 • Hol kaphatok technikai támogatást?

  Az Ön számára legelőnyösebb módon érheti el a technikai támogatást – választhat, hogy telefonon, online csevegéssel, e-mailen vagy távoli asztalos segítségnyújtással szeretné-e megoldani a problémáit. Tekintse át az összes támogatási lehetőséget.

TÖBBÉVES KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁSI AJÁNLAT

Ügyfeleink előfizethetnek egy új 3 éves előfizetésre, vagy megújíthatják lejáró 3 éves előfizetésüket, és ezzel megtakaríthatnak 10%-ot.

A megtakarítások 2020. február 1-től érhetőek el az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és Latin-Amerikában.

Az ajánlat kizárólag az akcióban részt vevő forgalmazóknál és az Autodesk áruházakban érhető el. A forgalmazói árak eltérőek lehetnek. További információért forduljon helyi Autodesk-forgalmazójához.

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA JELEN AJÁNLATOT VAGY ANNAK EGY RÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK.

Előfordulhat, hogy nem minden előfizetési előny érhető el minden termékhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. Az előfizetési programok az érvényes Autodesk-előfizetési feltételek (angol) és/vagy Autodesk szolgáltatási feltételek (angol) hatálya alá esnek.

Az Autodesk, az Autodesk embléma, az AutoCAD LT, a 3ds Max, az AutoCAD, a BIM 360, a Civil 3D, a Fusion 360, az Infraworks, az Inventor, az Inventor LT, a Maya, a Maya LT, a Moldflow, a MotionBuilder, a Mudbox, a Navisworks, a ReCap Pro, a Revit, a Revit LT, a Robot, a Showcase, a Sketchbook és a VRED az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy társvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért.

© 2020 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva.