Autodesk Flex

Használatalapú fizetés alkalmi termékhasználat esetén.

2022. március 29-től a felhőpontokról áttérünk a Flex-tokenek használatára. Tokenek vásárlása

Hogyan működik a Flex?

 • 1. lépés

  Vásároljon tokeneket a csapata számára.

 • 2. lépés

  Rendeljen hozzá felhasználókat a Flexhez az Autodesk Account-fiókjában.

 • 3. lépés

  Használja fel a tokeneket 24 óránként, amíg egy termék meg van nyitva. A tokenek használatának leállításához zárja be a terméket.

 • 4. lépés

  Kövesse nyomon a tokenhasználatot és a költést.

Megfelel a Flex az Ön számára?

Hasonlítsa össze a Flex és az előfizetés előnyeit az Ön számára legmegfelelőbb kombináció megkereséséhez.

Flex

A legjobb választás alkalmi felhasználók számára

 • Tokenek vásárlásával számos Autodesk-termékhez hozzáférhet.
 • A tokenek használatával 24 órán keresztül hozzáférhet a megfelelő termékekhez, illetve eredményeket állíthat elő.
 • A Flexhez tetszőleges számú felhasználót hozzárendelhet, és megadhatja, hogy mely termékekhez férhetnek hozzá.

Előfizetés

A legjobb választás gyakori felhasználók számára

 • Előfizetéseket vásárolhat adott Autodesk-termékekhez.
 • Az előfizetés időtartama alatt a terméket annyiszor használhatja, amennyiszer csak szeretné.
 • Az előfizetéseket adott felhasználókhoz rendelheti hozzá; ezt annyiszor módosíthatja, amennyiszer szükséges.

A Flex keretében elérhető termékek

  • AutoCAD
  • Revit
  • Navisworks
  • Recap Pro
  • Advance Steel
  • Structural Bridge Design

  • Fusion 360
  • Inventor
  • HSMWorks
  • PowerMill Ultimate
  • PowerShape Ultimate
  • Netfabb

Vásároljon többet, takarítson meg többet

Vásároljon 5 000 vagy több tokent kedvezményes áron. Minél több tokent vásárol, annál nagyobb a kedvezmény.

Használja a becslő eszközt, kérdezze szakértő értékesítési csapatunkat, vagy lépjen kapcsolatba egy jogosult Autodesk-partnerrel az Önnek megfelelő számú token meghatározásához.

Szakértői iránymutatás kérése vásárlás előtt

Gyakran ismétlődő kérdések (GYIK)

A vásárlás dátumától számítva egy év áll rendelkezésére a Flex-tokenek felhasználására. Mivel a Flex használatalapú fizetési modellt alkalmaz, a tokenek nem vihetők át, és bármikor vásárolhat további tokeneket. Ha alacsony az egyenlege, az Autodesk értesítést küld.

Napidíjas termékek és szolgáltatások esetén:

A Flex-előfizetéshez tartozó Autodesk-termék megnyitását és a bejelentkezést követően a felhasználók 24 óránként napidíjat fizetnek a termékek használata után. A felhasználóknak nem kell külön fizetniük, ha több verziót használnak, illetve ha 24 órán belül többször megnyitják az adott terméket.

Például hétfőn Priscilla megnyitja az AutoCAD szoftvert, és bejelentkezik 8 órától 17 óráig. A csapatának 7 token lesz kiszámlázva ezért. Kedden 7 órától 17 óráig nyitja meg az AutoCAD szoftvert. A csapatának 7 token lesz kiszámlázva ezért 8 órakor. Priscilla délután 5 órakor bezárja az AutoCAD szoftvert, és nem nyitja meg újra a hét folyamán. Csak két napi használat lesz kiszámlázva ezért.

Eredményalapú díjszabású termékek és szolgáltatások esetén:

A felhasználók számára az eredmény típusa (például kép renderelése a Revitben) alapján változó díjat számítanak fel.

Tekintse meg a Flex használatával elérhető termékek és szolgáltatások díjait.

Igen, a rendszergazdák az előfizetések és a Flex használatát is lehetővé tehetik a felhasználók számára.

Ha egy felhasználó előfizetésekhez és a Flexhez is hozzá van rendelve, akkor az előfizetések használata elsőbbséget élvez a tokenekkel szemben. Ha például Priscilla hozzá van rendelve egy AutoCAD-előfizetéshez és a Flexhez is, akkor Priscilla az AutoCAD esetében az előfizetését fogja használni, és nem használ fel tokeneket.

Nem, jelenleg nem tudjuk támogatni a tokencsomagok különálló csapatok közötti felosztását. Ha több csapat számára szeretne Flex-előfizetést vásárolni az Autodesk Account-fiókjában, kérjük, csapatonként külön-külön küldje el a megrendelést.

A vásárlás után a tokenek automatikusan hozzáadódnak a csapat tokenegyenlegéhez, hogy a Flex-előfizetéshez rendelt felhasználók használhassák azokat. Ha át szeretné helyezni Flex-vásárlását egy másik csapatra, a fennmaradó tokenegyenleget teljes egészében át kell helyeznie.

A Flexhez hozzárendelt felhasználói automatikusan megkapják az előfizetésekhez tartozó aktuális csomag előnyeit. Ha nem rendelkezik meglévő Autodesk-előfizetéssel, a Flexhez hozzárendelt felhasználók automatikusan a Standard csomagot kapják. Ha Premium csomagra szeretne váltani, vagy kérdése van az Autodesk díjszabásával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba Autodesk-képviselőjével.

A tokenek online vagy egy jogosult Autodesk-partnertől vásárolhatók meg. Bármelyik módszerrel bármikor vásárolhat több tokent, függetlenül attól, hogy eredetileg hogyan vásárolt. Vegye figyelembe, hogy a számlák kifizetésének elmulasztása esetén a Flex-előfizetéshez tartozó termékek hozzáférése és esetleg a jövőbeli vásárlás jogosultsága is megszűnik.

Ha a csapata nem rendelkezik elegendő tokennel, megszűnik a felhasználók hozzáférése a Flexhez, és nem fogják tudni megnyitni a terméket. A Flex használatalapú fizetési modellt alkalmaz, így további tokenek vásárlását követően a felhasználók azonnal használhatják a termékeket.

A Flex az Autodesk Account-fiókban való beállításával és kezelésével kapcsolatban további információt az Autodesk Knowledge Network webhelyen talál.

A rendszergazdáknak lehetőségük van minden felhasználó számára hozzáférést biztosítani a Flex-előfizetéshez tartozó összes termékhez, valamint arra is, hogy korlátozzák a hozzáférést bizonyos termékek vagy felhasználók esetében.

2022. március 29-től a felhőpontokról áttérünk a tokenek használatára, és a legtöbb eredményalapú fizetéssel működő szolgáltatáshoz tokenek használhatók. Tekintse meg a Flex keretében elérhető szolgáltatások díjait (angol). Ha az Ön országában még nem érhető el a Flex, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Flexhez nem érhetők el oktatási kedvezmények. Az oktatási csomag minősített ügyfelei azonban továbbra is használhatnak ingyenes felhőpontokat az olyan Autodesk-szolgáltatások eléréséhez, amelyek felhőalapú számítást igényelnek (például a Fusion 360 Generative Designhoz (angol)

Nem, csak bizonyos vállalatok jogosultak vállalati üzleti megállapodásra, amely magában foglalja a Token Flexhez és más előnyökhöz való hozzáférést. Lépjen kapcsolatba egy Autodesk-képviselővel, ha szívesen váltana Enterprise csomagra, vagy kérdése van az Autodesk díjszabásával kapcsolatban.

Igen, érhetők el mennyiségi kedvezmények.

Díjszabási információk:

Tokenek mennyisége Költség/token
{2} és kevesebb, mint {3}
{1} és több, mint {3}
{1} – {2} {3}

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}