Autodesk Flex

Használatalapú fizetés alkalmi termékhasználat esetén.

Hogyan működik a Flex?

 • 1. lépés

  Vásároljon tokeneket a csapata számára.

 • 2. lépés

  Rendeljen hozzá felhasználókat a Flexhez az Autodesk Account-fiókjában.

 • 3. lépés

  Használja fel a tokeneket 24 óránként, amíg egy termék meg van nyitva. A tokenek használatának leállításához zárja be a terméket.

 • 4. lépés

  Kövesse nyomon a tokenhasználatot és a költést.

Megfelel a Flex az Ön számára?

Hasonlítsa össze a Flex és az előfizetés előnyeit az Ön számára legmegfelelőbb kombináció megkereséséhez.

Flex

A legjobb választás alkalmi felhasználók számára

 • Tokenek vásárlásával számos Autodesk-termékhez hozzáférhet.
 • A tokenek használatával 24 órán keresztül hozzáférhet a Flex-előfizetéssel elérhető termékekhez.
 • A Flexhez tetszőleges számú felhasználót hozzárendelhet, és megadhatja, hogy mely termékekhez férhetnek hozzá.

Előfizetés

A legjobb választás gyakori felhasználók számára

 • Előfizetéseket vásárolhat adott Autodesk-termékekhez.
 • Az előfizetés időtartama alatt a terméket annyiszor használhatja, amennyiszer csak szeretné.
 • Az előfizetéseket adott felhasználókhoz rendelheti hozzá; ezt annyiszor módosíthatja, amennyiszer szükséges.

A Flex keretében elérhető termékek

  • AutoCAD
  • Revit
  • Navisworks
  • Recap Pro
  • Advance Steel
  • Structural Bridge Design

  • Fusion 360
  • Inventor
  • HSMWorks
  • PowerMill Ultimate
  • PowerShape Ultimate
  • Netfabb

Tokenek vásárlása

A tokenek használatával 24 órán keresztül hozzáférhet a Flex-előfizetéssel elérhető termékekhez.

Gyakran ismétlődő kérdések (GYIK)

A vásárlás dátumától számítva egy év áll rendelkezésére a Flex-tokenek felhasználására. Mivel a Flex használatalapú fizetési modellt alkalmaz, a tokenek nem vihetők át, és bármikor vásárolhat további tokeneket. Ha alacsony az egyenlege, az Autodesk értesítést küld.

A Flex-előfizetéshez tartozó Autodesk-termék megnyitását és a bejelentkezést követően a felhasználók 24 óránként napidíjat fizetnek a termékek használata után. A felhasználóknak nem kell külön fizetniük, ha több verziót használnak, illetve ha 24 órán belül többször megnyitják az adott terméket.

Például hétfőn Priscilla megnyitja az AutoCAD szoftvert, és bejelentkezik 8 órától 17 óráig. A csapatának 7 token lesz kiszámlázva ezért. Kedden 7 órától 17 óráig nyitja meg az AutoCAD szoftvert. A csapatának 7 token lesz kiszámlázva ezért 8 órakor. Priscilla délután 5 órakor bezárja az AutoCAD szoftvert, és nem nyitja meg újra a hét folyamán. Csak két napi használat lesz kiszámlázva ezért.

Tekintse meg a Flex termékdíjtáblázatát a Flex keretében elérhető termékek napidíjának és árazásának megtekintéséhez.

Igen, a rendszergazdák az előfizetések és a Flex használatát is lehetővé tehetik a felhasználók számára.

Ha egy felhasználó előfizetésekhez és a Flexhez is hozzá van rendelve, akkor az előfizetések használata elsőbbséget élvez a tokenekkel szemben. Ha például Priscilla hozzá van rendelve egy AutoCAD-előfizetéshez és a Flexhez is, akkor Priscilla az AutoCAD esetében az előfizetését fogja használni, és nem használ fel tokeneket.

A Flexhez hozzárendelt felhasználók automatikusan megkapják az előfizetései esetében jelenleg használt csomag előnyeit. Ha nem rendelkezik meglévő Autodesk-előfizetéssel, a Flexhez hozzárendelt felhasználók automatikusan megkapják a Standard csomagot. Ha Premium csomagra szeretne váltani, vagy kérdése van az Autodesk díjszabásával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba Autodesk-képviselőjével (angol).

Ha a csapata nem rendelkezik elegendő tokennel, megszűnik a felhasználók hozzáférése a Flexhez, és nem fogják tudni megnyitni a terméket. A Flex használatalapú fizetési modellt alkalmaz, így további tokenek vásárlását követően a felhasználók azonnal használhatják a termékeket.

A Flex az Autodesk Account-fiókban való beállításával és kezelésével kapcsolatban további információt az Autodesk Knowledge Network (angol) webhelyen talál.

A rendszergazdáknak lehetőségük van minden felhasználó számára hozzáférést biztosítani a Flex-előfizetéshez tartozó összes termékhez, valamint arra is, hogy korlátozzák a hozzáférést bizonyos termékek vagy felhasználók esetében.

A tokenek kizárólag a Flex keretében használt termékek esetében használhatók fel. A felhőpontok eredményalapú fizetéssel működő felhőszolgáltatásokhoz, például rendereléshez használhatók fel, amely szolgáltatások jelenleg nem képezik a Flex részét.

Nem, a Flex esetében nem érvényesíthető kedvezmény diákok vagy nonprofit vállalkozások számára.

Nem, csak bizonyos vállalatok jogosultak vállalati üzleti megállapodásra, amely magában foglalja a Token Flexhez és más előnyökhöz való hozzáférést. Lépjen kapcsolatba egy Autodesk-képviselővel (angol), ha szívesen váltana Enterprise csomagra, vagy kérdése van az Autodesk díjszabásával kapcsolatban.

Igen, 15 000 és 50 000 darab közötti mennyiségben vásárolhat tokeneket. Lépjen kapcsolatba szakértő értékesítési csapatunkkal.

Díjszabási információk:

Token mennyisége Teljes költség Költség/token
15 000 token - -
25 000 token - -
50 000 token - -

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}