Autodesk-szoftverek online vásárlása gyorsan, egyszerűen és biztonságosan

Az Autodesktől való online vásárlás gyors, egyszerű, és SSL-titkosítás védi. Az előfizetést követően azonnal letöltheti a szoftvereket, és bárhol, bármikor hozzájuk férhet.

A biztonságos online vásárlás előnyei

 • Gyors hozzáférés beszerzése

  A vásárlást követően azonnal letöltheti a szoftvereket – és bárhol, bármikor hozzájuk férhet.

 • Vásárlás magabiztosan

  Az online vásárlás biztonságos. A vásárlás gyors, egyszerű és SSL-titkosítás védi.

 • Könnyen visszaküldheti

  Látogasson el az autodesk.com/returns oldalra, ossza meg rendelésének részleteit, és 5–7 napon belül feldolgozzuk kérését.

Az online vásárlással kapcsolatos gyakori kérdések

 • Biztonságos kiszolgálónk titkosítja fizetési információit. Az alábbi fizetési módokat fogadjuk el:

Megjegyzés: A szoftverek Autodesk Account-fiókban történő megtekintésének és letöltésének áttekintéséhez lásd: Termékek és szolgáltatások videó.

A következő hibaelhárítási tippek segítenek kiküszöbölni az Autodesk áruházban esetlegesen előforduló hibákat:

 • Különálló megrendeléseket küldjön el: Hibaüzenet jelenhet meg, ha különböző terméklicenctípusokat vagy -időtartamokat kombinál ugyanabban a megrendelésben. Minden terméktípusra vagy előfizetési időtartamra külön megrendelést küldjön be.
 • Indítsa újra a böngészőt: A webböngésző bezárása és újraindítása a webalapú alkalmazások esetén megoldhatja a problémákat.
 • Törölje a gyorsítótár és a böngésző adatait: Az Autodesk áruház korábbi látogatási adatai problémákat okozhatnak a rendeléskor.
 • Frissítse a böngészőt: A legújabb verzió használatával biztosíthatja az áruházunk funkcióival való kompatibilitást.
 • Próbálkozzon másik böngészővel: Ha a hibaelhárítási lehetőségek nem működnek, próbáljon meg másik webböngészőt használni.

Ha problémába ütközik az online megrendelés elküldése során, lépjen kapcsolatba ügyfélgondozási szakértőinkkel, akik segítséget nyújtanak a következőkben:

 • Megrendelés elküldése
 • A szükséges szoftver kiválasztása
 • Az előfizetési lehetőségek értelmezése
 • A szoftverek és a szolgáltatások elérése a vásárlást követően

Az Autodesk-szoftverek közvetlenül az Autodesktől történő online előfizetésére vonatkozó megrendeléseket azonnal feldolgozzuk, és csak az Autodesk ügyfélszolgálatának megkeresésével vonhatók vissza. Ha úgy dönt, hogy nem kívánja többé használni vagy megőrizni az előfizetett szoftverekhez vagy szolgáltatásokhoz való hozzáférést, akkor az eredeti vásárlástól számított 30 napon belül fel kell vennie velünk a kapcsolatot, hogy lemondást kérjen, és visszatérítést igényelhessen.

Az Ön számára legelőnyösebb módon érheti el a technikai támogatást – választhat, hogy telefonon, online csevegéssel, e-mailen vagy távoli asztalos segítségnyújtással szeretné-e megoldani a problémáit. Tekintse át az összes támogatási lehetőséget.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}