Kezébe veheti az irányítást az Autodesk Account-fiókban

Kezébe veheti az irányítást az Autodesk Account-fiókban (videó: 1:15 perc)

Autodesk-előfizetése kezeléséhez és testreszabásához elegendő csupán néhány kattintás. Az Autodesk Account-fiók önkiszolgáló lehetőségeket kínál, így bármikor módosíthatja a beállításokat.

Nincs aktuális előfizetése? Találja meg a szükséges terméket

Az Autodesk Account-fiók önkiszolgálási előnyei

 • Előfizetések szinkronizálása

  Összehangolhatja az előfizetés fizetési dátumait a költségvetés-készítés és a tervezés leegyszerűsítéséhez.

  Dátumok összehangolása

 • Skálázás az igényeinek megfelelően

  Szükség szerint munkahelyeket adhat hozzá az előfizetéseihez, és kihasználhatja az arányosított árazás előnyeit.

  Munkahelyek hozzáadása

 • Bármikor módosíthatja az időtartamot

  Állítsa be a következő megújítást úgy, hogy havi, éves vagy 3 éves időtartamra váltson.

  Időtartam módosítása

Gyakran ismétlődő kérdések

Az Autodesk Account-fiók önkiszolgáló kezelési funkciói nem minden országban érhetők el. Nem érhetők el a Maintenance Plan követéshez, a Digital Riveren keresztül feldolgozott termékekhez, a forgalmazón keresztül vásárolt termékekhez és a megszüntetett termékekhez sem.

Egyes termékek, például a Fusion, még nem rendelkeznek önkiszolgáló lehetőségekkel.

Ha ezek a beállítások nem láthatók az Autodesk Account-fiókban, vagy a gombok szürkén jelennek meg, az azt jelzi, hogy az önkiszolgáló lehetőségek jelenleg nem érhetők el.

Ha módosítani szeretné előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Igen! Ha egy időtartamról egy másikra vált, továbbra is igénybe veheti a különleges automatikus megújítási díjszabást* – az új előfizetés árához képest általában 10%-os kedvezménnyel –, ha még a lejárat előtt megújítja előfizetését. Ha azonban úgy dönt, hogy hagyja lejárni előfizetését, és újat vásárol, körülbelül 10%-kal magasabb áron vásárolhatja meg. Pénzt takaríthat meg, ha folyamatos előfizetést vásárol ahelyett, hogy hagyná lejárni az előfizetést, és új előfizetést vásárolna. A megtakarítás akkor is megmarad, ha az Autodesk Account-fiókban új időtartamot választ.

Példa: 1 éves időtartamú Maya LT-előfizetéssel rendelkezik, amelyet évente 250 dollár/munkahely áron újíthat meg. Ha 3 éves időtartamra vált, a módosításkor 675 dollár/munkahely összeget kell fizetnie 3 évente. Ha hagyja lejárni az eredeti 1 éves előfizetést, és megvásárolja az új 3 éves előfizetést, 755 dollár/munkahely összeget kell fizetni 3 évente.

*A különleges megújítási árazás az Autodesk normál meghirdetett díjszabásán alapul (a vonatkozó adók nélkül), és a kedvezményekre, promóciókra és havi előfizetésekre nem vonatkozik. A megtakarítás mértéke a valutaárfolyam-ingadozás hatásának függvényében változhat.

Ha az időtartam módosításának lehetősége nem látható vagy szürkén jelenik meg, az önkiszolgáló időszak módosításai nem érhetők el ehhez az előfizetéshez az Autodesk Account-fiókban.

Ha módosítani szeretné előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Több előfizetés fizetési dátumainak összehangolásához azonos időtartamú és azonos fizetési móddal rendelkező előfizetésnek kell lenniük. Módosíthatja az időtartamokat, és megváltoztathatja a fizetési módokat, hogy mind egyformák legyenek, majd folytathatja a fizetési dátumok egymáshoz igazításával.

Ha a Fizetési dátumok összehangolása lehetőség szürkén jelenik meg, az önkiszolgáló mód nem érhető el az előfizetésekhez.

Ha módosítani szeretné előfizetését, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatással.

Ez a szolgáltatás nem érhető el minden régióban. Ha a Munkahelyek hozzáadása lehetőség nem jelenik meg a fiókjában, előfordulhat, hogy előfizetése nem jogosult az önkiszolgáló munkahelykezelésre. Lépjen kapcsolatba a forgalmazójával, vagy vegye fel a kapcsolatot a támogatással segítségért.

Igen, bármikor hozzáadhat munkahelyeket a jogosult előfizetéséhez. A munkahely ára a meglévő előfizetés hátralévő ideje alapján lesz arányosítva. Az előfizetés következő megújítási időpontja alkalmával az összes munkahely megújul.

Az Ön számára legelőnyösebb módon érheti el a technikai támogatást – választhat, hogy telefonon, online csevegéssel, e-mailen vagy távoli asztalos segítségnyújtással szeretné-e megoldani a problémáit. Tekintse át az összes támogatási lehetőséget.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}