Munkahely hozzáadása az előfizetéséhez

Ha közvetlenül az Autodesk webhelyéről vásárolt előfizetést, bármikor könnyedén hozzáadhat munkahelyeket az Autodesk Account-fiókjából. A lejárati dátumokat egyeztetjük az előfizetéssel, a költségeket pedig arányosítjuk.

A munkahelyek közvetlen hozzáadásának előnyei

 • Rugalmasság elősegítése

  Az önkiszolgáló megoldással bármikor hozzáadhat munkahelyeket előfizetéséhez az Autodesk Account-fiókjában, amikor csak szeretne.

 • Igazodás egyetlen megújítási dátumhoz

  A megújítások kiszámíthatósága és koordinálása érdekében az összes munkahelyet egyetlen megújítási dátumhoz igazíthatja.

 • Használja ki az arányosított árazás előnyeit

  Optimalizálhatja költségeit, ha csak akkor ad hozzá munkahelyeket, amikor szüksége van rájuk, az előfizetési időszak bármely időpontjában.

Munkahely hozzáadása az előfizetéséhez

Ha közvetlenül az Autodesk webhelyéről vásárolt előfizetést, bármikor könnyedén és biztonságosan adhat hozzá munkahelyeket egyenesen Autodesk Account-fiókjából*. Mutasd meg, hogyan

 • 1. lépés: Jelentkezzen be Autodesk Account-fiókjába

  Lépjen a Számlázás és megrendelések > Előfizetések részre, és válasszon egy terméket az előfizetés részleteinek megjelenítéséhez.

 • 2. lépés: Tetszés szerint bármennyi munkahelyet hozzáadhat

  Válassza a Munkahelyek hozzáadása lehetőséget, és jelezze, hány új munkahelyet szeretne megvásárolni.

 • 3. lépés: Áttekintés és fizetés

  Válassza a Folytatás lehetőséget a megrendelés áttekintéséhez és elküldéséhez.

*Megjegyzés: Ez a szolgáltatás csak a közvetlenül az Autodesk webhelyén keresztül, az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Európában vásárolt termékekhez érhető el.

A munkahelyek hozzáadásával kapcsolatos gyakran ismétlődő kérdések

Az előfizetéshez tartozó munkahelyek számának meg kell egyeznie a munkahelyekhez hozzárendelni kívánt felhasználók számával. A munkahelyhasználati jelentésekkel optimalizálhatja a munkakörök hozzárendelését, így a rendszergazdák figyelemmel követhetik, hogy mely felhasználók aktiválták a hozzájuk rendelt termékeket, és milyen gyakran használják azokat.

Igen, bármikor hozzáadhat munkahelyeket a jogosult előfizetéséhez. Az arányosítás a meglévő előfizetés hátralévő idejétől függ. Az előfizetés következő megújítási időpontja alkalmával az összes munkahely megújul.

A következő megújítási időszakig minden munkahely teljes érvényű marad, akkor pedig lejárnak, ha nem újítja meg őket. A lejárat előtt nem távolíthat el munkahelyet.

Az Ön számára legelőnyösebb módon érheti el a technikai támogatást – választhat, hogy telefonon, online csevegéssel, e-mailen vagy távoli asztalos segítségnyújtással szeretné-e megoldani a problémáit. Tekintse át az összes támogatási lehetőséget.

Welcome ${RESELLERNAME} Customers

Please opt-in to receive reseller support

I agree that Autodesk may share my name and email address with ${RESELLERNAME} so that ${RESELLERNAME} may provide installation support and send me marketing communications.  I understand that the Reseller will be the party responsible for how this data will be used and managed.

Email is required Entered email is invalid.

${RESELLERNAME}