Asset 12 Asset 10 Asset 11 autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Beszámítással most
AKÁR 30% MEGTAKARÍTÁS
egyes Autodesk-szoftverek árából1

A beszámíttatással kevesebbért juthat hozzá a legújabb szoftverekhez

 • Állandó licencének beszámításával akár 30%-ot is megtakaríthat új, 3 éves előfizetésén bármelyik jogosult Autodesk-szoftver árából
 • A kedvezményes ár az AutoCAD® és a 3ds Max® szoftverekre, az új iparági gyűjteményekre és egyéb szoftverekre vonatkozik
 • Felcserélhetőség: az új előfizetéseinek nem kell ugyanarra a termékre vonatkoznia, mint a beszámított réginek.

További információra van szüksége? Tekintse meg a kérdéseket és válaszokat:

Beszéljünk róla

Adja meg elérhetőségét, és a forgalmazó megkeresi Önt.

Kérdései vannak?

 • Hogyan használhatom ki ezt az ajánlatot?

  Számíttassa be részvételre jogosult licencét, és vásároljon új, 3 éves előfizetést bármelyik, a feltételeknek megfelelő termékre vagy az Ön által választott gyűjteményre az ajánlatban résztvevő forgalmazóján keresztül.

  Állandó licencének benyújtásával lemond a beszámított licenc használatának jogáról.

 • Mely termékek szerepelnek az ajánlatban?

  Kompatibilis állandó licencének beszámításával a legtöbb Autodesk-termékre, köztük iparági gyűjteményekre is kedvezményesen vásárolhat előfizetést.

  Nem feltétlenül azt a terméket kell megvásárolnia, amelyhez az állandó licenc tartozik. Például beszámíthatja egyik régi, jogosult Autodesk AutoCAD állandó licencét, és kedvezményes áron vásárolhat előfizetést egy AutoCAD vagy Revit szoftverre, Autodesk AEC iparági gyűjteményre vagy egy másik termékre.

  A részletes ajánlatot és a jogosult termékek listáját itt tekintheti meg.

  További információk az szoftverről:

 • Mit kapok az előfizetéssel, ami a régi szoftveremmel nem volt elérhető?

  A legújabb verzióhoz való hozzáférésen felül az alábbiakat kapja2:

  • Műszaki támogatás
  • Korábbi verziók használatának joga
  • Otthoni használatot biztosító jogok
  • Globális utazási jogok

 • Állandóan frissítenem kell majd a szoftvert?

  Az előfizetés lényege, hogy mindig a szoftver legfrissebb verziójához és a legutóbbi frissítésekhez férhet hozzá, de Ön dönti el hogy frissít-e, és azt is, hogy mikor. Előfizetőként akár a szoftverek korábbi verzióihoz is hozzáférhet. További információkért lásd az Autodesk-előfizetésekre vonatkozó jogosultság korábbi verziók használatára című részt.

  Az ajánlat részletes feltételei itt tekinthetők meg meg.

A részletes ajánlatot és a jogosult termékek listáját itt tekintheti meg.

Akár 30%-os megtakarítás a jogosult Autodesk termékek hároméves előfizetésének javasolt kereskedelmi árából, megegyező számú, az R14-esnél újabb (kiadás éve 1998), akár 2016-os, és/vagy 2017-es aktív Maintenance Plan követéssel nem rendelkező állandó licenc beszámításakor. Az ügyfél lemond a beszámított állandó licencek használatának jogáról.

AZ AUTODESK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY BÁRMIKOR, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, BÁRMELY OKBÓL, SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT VISSZAVONJA, FELFÜGGESSZE VAGY MÓDOSÍTSA JELEN AJÁNLAT EGY RÉSZÉT VAGY EGÉSZÉT. AZ AUTODESK-SZOFTVEREK ÁRAI VÁLTOZHATNAK.

Az ajánlat 2017. február 7. és 2017. április 21. között érhető el világszerte, az ukrajnai Krím-félsziget, Kuba, Irán, Észak-Korea, Szudán és Szíria kivételével, és további promóciókkal nem vonható össze. Az oktatási licencek – beleértve az új licenceket, frissítéseket és áttéréseket, valamint az oktatási licenc kereskedelmire váltását – nem jogosultak a részvételre. Jelen ajánlat nem vonatkozik az Autodesk alkalmazotti vásárlási program keretében megvásárolt terméklicencekre.

Az ajánlat az akcióban részt vevő forgalmazóknál és az eStore áruházakban érhető el. A forgalmazói árak eltérhetnek. További információért forduljon helyi Autodesk-forgalmazójához. A teljes terméklistát, a vonatkozó részleteket és korlátozásokat a www.autodesk.co.uk/campaigns/promoofferconditions-tc helyen találja.

Előfordulhat, hogy nem minden előfizetési előny érhető el minden termékhez vagy szolgáltatáshoz minden nyelven és/vagy földrajzi területen. Az előfizetési programok az érvényes Autodesk előfizetési szerződési feltételek és/vagy Autodesk szolgáltatási feltételek hatálya alá esnek.

Az Autodesk, az Autodesk embléma, a 3ds Max és az AutoCAD az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatainak és/vagy társult vállalkozásainak bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Az Autodesk fenntartja a jogot a termék- és szolgáltatásajánlatok, valamint a specifikációk és árak előzetes értesítés nélküli módosítására, és nem vállal felelősséget a jelen dokumentum tipográfiai és grafikai hibáiért.